Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 41

Thread: ktore porty mam povolit?

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    24

    ktore porty mam povolit?

    vytvorim mapku cez ghosta ale nemozem sa nanu pripojit, vraveli mi ze musim nieco s portami spravit - tusim povolit... ale ktore?

  2. #2
    inactive :( MiZiGe's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Slovakia & Germany
    Age
    37
    Posts
    6,125
    aby si mal istotu, tak treba povoliť porty 6000 a potom 6112 až 6119

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Czech republic
    Posts
    60
    pokud mas ghosta na pc na kterem hrajes, tak tak potrebujes microsoft loopback adapter (jestli je to ono, tak reknu akorat omfg, je to resene vsude snad tisickrat, to neumite pouzivat google?)
    smerovani portu (povoleni) potrebujes v pripade ze se na tebe nemuzou napojit ostatni lidi, smeruj ty porty ktere mas nastavene v ghostovi, mel by stacit bot_hostport (PS musi byt jiny nez mas ty ve w3, options, gameplay tusim)

  4. #4
    Back in Life Mitsuki's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Czech Republic
    Age
    35
    Posts
    3,508
    Laada, priste si vynech prosim svuj komentar jestli bude stejne napsan jako tento.

    Cervotoc, jestli mas problem jenom s vlastnim pripojenim, pak bys mel nainstalovat loopback adapter, navod v anglictine mas tady.

    Pro otevreni portu (kdyz nikdo z venku se nepripoji k tvoji hre), zajdi na www.portforward.com, vyber si svuj router/modem, preskoc reklamu, vyber warcraft III a postupuj podle navodu. Abys vynechal pristi prenastaveni portforwardingu kvuli zmenam tveho lokalniho ip, doporucam ti v routeru nastavit staticke lokalni ip jeste pred tim nez udelas forwarding. (Tahle moznost se vetsinou nachazi v LAN>DHCP zalozce)

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    24
    mam povolene vsetky porty a nejde mi tam pripojit..

  6. #6
    Back in Life Mitsuki's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Czech Republic
    Age
    35
    Posts
    3,508
    a co loopback adapter?

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    24
    ten musim nainstalovat?? neda sa to aj bezneho??

  8. #8
    Back in Life Mitsuki's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Czech Republic
    Age
    35
    Posts
    3,508
    no ked ti to bez neho nefunguje, pak ocevidne to bez neho nejde

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    24
    hej ale ked to nainstalujem tak dole vpravo kde su ikonky budem mat na sietovej ikonke taky vikricnik a potom sa brat hneva co som s tim spravil takze da sa to nejak aj vipnut potom? alebo odisntalovat keby to nahodou neslo ani s tim?

  10. #10
    Back in Life Mitsuki's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Czech Republic
    Age
    35
    Posts
    3,508
    Ano, stejne jako jakekoliv jine zarizeni jde odinstalovat nebo vypnout.

    No ked to nedokazes spravit i s nim, tak jedine admingame. Tam se snad nic pokazit neda.

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    24
    a admingame je co? to je tez nejaky program ci jaK?
    EDIT: a onee stahol som si ten port checker a pise mi ze port NOT OPEN..
    ale malo by to byt povolene sak v routeri som dal tam bolo take kolonky 2 medzi nimi pomlcka a napisal som tam ze 6000-6119 (takze vsetky od 6000 do 6119 - aspon tak si to myslim) a klikol na ENABLED a ulozil tak preco to neni povolene??
    Last edited by cervotoc4500; 27th October 2009 at 03:51 PM.

  12. #12
    inactive :( MiZiGe's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Slovakia & Germany
    Age
    37
    Posts
    6,125
    to je spôsob hostovania hier cez Ghost.
    Check: http://eurobattle.net/showthread.php?t=81842

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    24
    aha ale to nejde cez battle.net:/

  14. #14
    Back in Life Mitsuki's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Czech Republic
    Age
    35
    Posts
    3,508
    1. port checker je ti na nic, port se otevre v case, kdy prijde nejaka zadost na ten port a je nastavene povoleni k otevirani. Inymi slovy, port budes mit uzavreny ked nepouzivas warcraft/ghost a nehostujes hru.
    2. Mel bys nejdriv precist veskere informacni soubory ktere mas v slozce ghost a navody tady na strankach pred tim nez budes klast otazky, usetri to hodne casu i tebe i nam. Admin game funguje tak, ze na lanu vytvori image hry kterou zakladas na eurobattlu, a kdyz se prez lan do ty hry napojis, napojis se do hry na eurobattlu.

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    24
    prepacte fakt problem mam..
    povolil som to podla tohto navodu
    http://www.portforward.com/english/r...arcraft_II.htm
    aj loopback mam nainstalovany a stale mi to nejde precoooo???
    EDIT: ked vytvorim cez LAN tak sa mozem pripojit na hru ktoru som vytvoril prikazom .map a .pub ale na battle.nete nemozem... v com je problem?
    Last edited by cervotoc4500; 27th October 2009 at 09:28 PM.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates