rád bych vyjádření od felixara, jestli jsem diskvalifikovaný ( protože v rozpisu jsem stále jako Tala popřípadě jak si mam dohodnout zápas se soupeřem, když dotyčný zjevně nemá zájem vůbec nic dohodnout

Cz/Sk Forum
rád bych vyjádření od felixara, jestli jsem diskvalifikovaný ( protože v rozpisu jsem stále jako Tala popřípadě jak si mam dohodnout zápas se soupeřem, když dotyčný zjevně nemá zájem vůbec nic dohodnout
no ok - dám ti šanci příšte podej důkazy např Screenshot
ok, diky... pro případného sopeře: ICQ - 287322298
Falkner a Tala vy jste jeden a ten samej bo tedka me whispuje tala ze sem pise a pritom tu vidim nick falkner nechapu :_P
no ja nevim, pokud vim, tak jsem se registroval s nickem na bnet nickem Tala ... a na Foru mam falkner, nechapu co je na tom slozityho :-D
no jde o to ze jsi to nenapsal do prihlasky
to je jedno hlavne uz odehraj proti kopci :P
Ok takže rozhodl sem se že povolim hrát na turnaji i hráčům jinné národnosti než cz/sk (neaktivita prihlasených) a taky sou to hráči kteří už na acku hrajou nějakou dobu :P
jo tak, ty jsi to pochopil jako ze prihlasuju 2 hrace? :-D
ja prihlasil jenom sebe - Tala
blby nedorozumeni :-D
anxofa vzmen neni tu
Pome when can we 1vs1?
„Moj humor izazivajući smeh na usnama ublažava surovost života." (Branislav Nušić)
Xpam: Zarathustra / q69p.Avner.TT
North: Star)Itself / P1wS-Avn3R)TT
PlayBattle: w1ck3d-_-sm1][3
GGC: pwS-_-Nietzsche
RGC: pwS-_-Nietzsche
žádám o nahrazení hráče svk.kopec ... ani jednou se mě nepokusil zkontaktovat, a ja bych si docela rád zahrál :-/