mama ti gej![]()

mama ti gej![]()
<[Utf]saiyan> dobijas pare kad si voucer?
glupavi ale.
Hidden Text click here to show
Hidden Text click here to show<TO: "your> your friends" 000a "ne mogu
<FROM: ALe357> nemogu se pise spojeno
<FROM: ALe357> valjda
<FROM: ALe357>
<TO: "your> your friends" 000a "lol ale ofc ne
<TO: "your> your friends" 000a "da te stavim u sig imo
<FROM: ALe357> xDD
<FROM: ALe357> sisaj mi ga
Hidden Text click here to show<Quizz> DotA: Eul's Screpter of Divinity gives: +10 Intelligence, +150 mana regeneration, +25 M/S, what else more?
<VanGogh> <FROM: ss-extasy> 15 dmg
<VanGogh>DDD
<[yuma]noel> haha
Hidden Text click here to show<ale357> noel mi salje triler
<ale357> mortal kobata
<ale357> 2 kretena kako se tucu
<FROM: PvPGN> Your friend ALe357 has left PvPGN Realm.
od sramote je pobegao brze bolje.
hahah glupan xxdd
<FROM: cen> looking forward to the day when I ban kassel for good
Znas kako se postaje sampion? Izađes na teren kada je najteze... i pobedis! ~
NIKAD PORAZ - samo lekcija! ~
To become the best, learn from best! ~
retired dota legend~XxX[Muerto]XxX
sala mala, ae kasnije.
<[Utf]saiyan> dobijas pare kad si voucer?
glupavi ale.
Hidden Text click here to show<TO: "your> your friends" 000a "ne mogu
<FROM: ALe357> nemogu se pise spojeno
<FROM: ALe357> valjda
<FROM: ALe357>
<TO: "your> your friends" 000a "lol ale ofc ne
<TO: "your> your friends" 000a "da te stavim u sig imo
<FROM: ALe357> xDD
<FROM: ALe357> sisaj mi ga
Hidden Text click here to show<Quizz> DotA: Eul's Screpter of Divinity gives: +10 Intelligence, +150 mana regeneration, +25 M/S, what else more?
<VanGogh> <FROM: ss-extasy> 15 dmg
<VanGogh>DDD
<[yuma]noel> haha
Hidden Text click here to show<ale357> noel mi salje triler
<ale357> mortal kobata
<ale357> 2 kretena kako se tucu
<FROM: PvPGN> Your friend ALe357 has left PvPGN Realm.
od sramote je pobegao brze bolje.
hahah glupan xxdd
<FROM: cen> looking forward to the day when I ban kassel for good
Evo vidis koliki sam no lifer cak 2 dana nisam bio ovde na forumu, a vidim da si klasican "DzAFER" po tvojoj jakni, majci , duksu , shulji i tenu,ili si neki jebneni bugarin, to sto pametujes u svakom postu treba da smanjis, jer niko ne voli pametnjakovica(izuzetak par retarda kojih ovde ima previse), a to sto ti jebes , posto si cigan trebao si da imas 2-3 deteta da te vuku za nogavicu kuci. sto se tice mog "devicanstva" i drkanja na dotu evo moje slike prvi post na ovom linku, mrzi me da uploadujem nove jer mi je upload vishe nego mizeran. http://eurobattle.net/showthread.php?t=80075&page=3 AJ IDI SKUPLJAJ GVOZDJEE, ali moram da ti odgovorim na ovo.
Brate, naravno da jeste, x puta. Tako npr. pre neki dan kad smo se kupali (jednom u 5 meseci, jer smo cigani) u na travi, to jest, vise je licilo na zalivanje baste, posto je jedan drzao crevo i prskao nas ostale (jer nemamo kupatila, jer zivimo u ciganskom kartonskom naselju i siromasni smo kao kurac jer smo cigani, naravno). I onda dodju i kazu mi "Ej, ispao ti sapun!" (na ciganskom, naravno, jer smo cigani). I onda ja u wtf fazonu, kao "OmG, cek da se SAGNEM da ga uzmem..." I onda me naguzise (na ciganski nacin, jer smo cigani)...
Objasnjenje drugima: Dosao lik poput ovog Papamag-a na forum, umoran od svakodnevnice (igranja dote 18/7). Otisao na Clan OSA forum, pogledao par threadova, video moje slike i pomislio "Hmm... Gledaj ga ovaj, izbacuje slike, misli da je neko mudo, sad cu da ga ja zajebem da je ciganin, zato sto ima taman ten, pa nek mu se svi smeju. Onda cu ja da ispadnem baja, a on lik sto ima lep zivot, ima da bude ismevan. Tako cu da porastem u ocima drugih." I to uradi, naravno. Sad, decko, da ti kazem ja nesto, ko god da si, nemam ni pojma koji si se k*rac nameracio na mene sa 30 postova, nisam mogao nista da ti skrivim. Pretpostavljam da ti je jednostavno krivo sto ima normalnih momaka koji imaju zivot, jure picke, idu u skole i jure picke. Sta da ti kazem brate... Ti jedini drzis svoj zivot u svojim rukama, dakle, ti si taj koji moze da ucini nesto povodom toga. Nema vajde da dolazis ovde i prozivas random likove samo zato sto si ljubomoran. Uzmi, sredi se malo, izadji iz kuce, pridji nekoj ribi, muvaj, uzivaj u zivotu. Nije fora da u 20 godina budes devica koja sedi kuci po ceo dan, igra dotu i drka na Slayerku i Maidenku i svrsava kada napravi first blood. Ljubi te Mladja. : *
To sam i hteo, da se spustis na onaj nivo ispod zemlje, bas ti i prilici. Vredjaj sine, komplekse nemam, misli sta 'oces, bukvalno mi se jebe.
Ja ne pametujem, nego jednostavno izlazi iz mene, protiv toga ne mogu. A da me ljudi ne vole, ne bi ovaj thread bio toliko popularan. Ko me ne voli, jednostavno, ne mora da me slusa. Nemam decu, ne planiram ni da ih imam u skorije vreme.
A za slike: Da si malo lepsi, bio bi dostojan da ti daju neki bedni nadimak.Sta ti je ono na glavi sto bi trebalo da bude frizura? Ali taj sexy smekerski pogled... Bre tugo jedna, nevinost ti se vidi u ocima, mizeran si.
Sto se tice pravopisa, popravi ga malo, takodje i padeze (pocni od toga da se ne kaze cigan, nego ciganin). Nije fora da ja ovde pisem bolje srpski od tebe, ipak sam ja Bugarin, jel?
Btw, primetio sam u razgovoru iz tog linka koji si dao da si neki zesci hejter cigana... Pretpostavljam, neke traume iz detinjstva? A da ne pominjem traume od caleta i keve, ko zna sta su ti radili, pa si takav ispao...
Ovo necu ni da komentarisem jer je previse bedno...AJ IDI SKUPLJAJ GVOZDJE
owned like np.
Mikile is godlike.
My new nickname in game - DeitY
ex nickname - .DeitY.
U pravu si, ako ima nesto da mi kaze, neka mi kaze preko pm-a, ili nek dodje u KG, zasta sumnjam da ima muda. End of discussion.
Obrisao sam vam spam, batalite gay razgovore.
zapochnite neku normalnu temu a ne da se prozivate ovde. -.-
//reflect class located inside the footer?>
random ritords
Hidden Text click here to show[20:50:30] LjiLjaN: oba 2 puta?
[20:50:40] LjiLjaN: to je 4 puta
[20:52:03] []Apocalypse[]: oba dva
[20:52:05] []Apocalypse[]: jeste
[20:52:06] []Apocalypse[]: 4
[20:52:18] []Apocalypse[]: sva 3
[20:52:19] []Apocalypse[]: je 9
Balkan-Guard whispers: Message from mrNiceguy: sto bi bilo dobro da je u roflcoptera ulty da sleti i da iz njeg izadje neki cikica i da te tuce do bola
ALE'S REACTIONS ON INFRACTIONS
sorrow
Hidden Text click here to showOriginally Posted by AleLeLElele
sorrow sto mi dajes infratction ? jesam ti ja kriv sto si retardiran decko?
das meni jer sam napisao "wata fak" a ovo sto je tay napisao to je ok?majku ti u picku jebem mrtvu da ti jebem sve na svijet,uvuci se u supak jos malo picka ti materina u grob je jebem
deity
<Psycho-> lol
<Psycho-> ja uradim
<Psycho-> 3 skleka
<Psycho-> i ocu da zovem
<Psycho-> hitnu
<Psycho-> xD
Ja nikog nisam prozivao, samo odgovaram na tudje prozivke.
Tema: Imam za kolokvijum sledece nedelje da naucim 120 strana masinskih materijala koji su cista hemija. Ne znam sta cu sa tim ffs!!!
Dzaba da bacim ovaj intelekt u vodu... To je kao kad bi pravio tenka od Pucka.![]()
pa ne ae ok je to ali opet..
btw, dobro ti crunchy reko![]()
//reflect class located inside the footer?>
random ritords
Hidden Text click here to show[20:50:30] LjiLjaN: oba 2 puta?
[20:50:40] LjiLjaN: to je 4 puta
[20:52:03] []Apocalypse[]: oba dva
[20:52:05] []Apocalypse[]: jeste
[20:52:06] []Apocalypse[]: 4
[20:52:18] []Apocalypse[]: sva 3
[20:52:19] []Apocalypse[]: je 9
Balkan-Guard whispers: Message from mrNiceguy: sto bi bilo dobro da je u roflcoptera ulty da sleti i da iz njeg izadje neki cikica i da te tuce do bola
ALE'S REACTIONS ON INFRACTIONS
sorrow
Hidden Text click here to showOriginally Posted by AleLeLElele
sorrow sto mi dajes infratction ? jesam ti ja kriv sto si retardiran decko?
das meni jer sam napisao "wata fak" a ovo sto je tay napisao to je ok?majku ti u picku jebem mrtvu da ti jebem sve na svijet,uvuci se u supak jos malo picka ti materina u grob je jebem
deity
<Psycho-> lol
<Psycho-> ja uradim
<Psycho-> 3 skleka
<Psycho-> i ocu da zovem
<Psycho-> hitnu
<Psycho-> xD