Page 104 of 402 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 154 204 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 6030

Thread: Casual spam thread

mama ti gej
    <[Utf]saiyan> dobijas pare kad si voucer?

glupavi ale.

Hidden Text click here to show

<FROM: cen> looking forward to the day when I ban kassel for good

legends never die mILOSbRE's Avatar
    Znas kako se postaje sampion? Izađes na teren kada je najteze... i pobedis! ~

NIKAD PORAZ - samo lekcija! ~

To become the best, learn from best! ~
    retired dota legend
    ~XxX[Muerto]XxX

Registered User _pLaY.MaKeR_'s Avatar
    Quote Originally Posted by noel View Post
    ko prizna pola mu se dodaje!
    slazem se
    Jел знаш ти како се постаје прави шампион?
    Тако што изађеш на терен кад је најтеже... и победиш.

sala mala, ae kasnije.
    <[Utf]saiyan> dobijas pare kad si voucer?

glupavi ale.

<FROM: cen> looking forward to the day when I ban kassel for good

Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!
    Quote Originally Posted by Mladenus View Post
    E, ali moram da ti odgovorim na ovo.

Brate, naravno da jeste, x puta. Tako npr. pre neki dan kad smo se kupali (jednom u 5 meseci, jer smo cigani) u na travi, to jest, vise je licilo na zalivanje baste, posto je jedan drzao crevo i prskao nas ostale (jer nemamo kupatila, jer zivimo u ciganskom kartonskom naselju i siromasni smo kao kurac jer smo cigani, naravno). I onda dodju i kazu mi "Ej, ispao ti sapun!" (na ciganskom, naravno, jer smo cigani). I onda ja u wtf fazonu, kao "OmG, cek da se SAGNEM da ga uzmem..." I onda me naguzise (na ciganski nacin, jer smo cigani)...

Objasnjenje drugima: Dosao lik poput ovog Papamag-a na forum, umoran od svakodnevnice (igranja dote 18/7). Otisao na Clan OSA forum, pogledao par threadova, video moje slike i pomislio "Hmm... Gledaj ga ovaj, izbacuje slike, misli da je neko mudo, sad cu da ga ja zajebem da je ciganin, zato sto ima taman ten, pa nek mu se svi smeju. Onda cu ja da ispadnem baja, a on lik sto ima lep zivot, ima da bude ismevan. Tako cu da porastem u ocima drugih." I to uradi, naravno. Sad, decko, da ti kazem ja nesto, ko god da si, nemam ni pojma koji si se k*rac nameracio na mene sa 30 postova, nisam mogao nista da ti skrivim. Pretpostavljam da ti je jednostavno krivo sto ima normalnih momaka koji imaju zivot, jure picke, idu u skole i jure picke. Sta da ti kazem brate... Ti jedini drzis svoj zivot u svojim rukama, dakle, ti si taj koji moze da ucini nesto povodom toga. Nema vajde da dolazis ovde i prozivas random likove samo zato sto si ljubomoran. Uzmi, sredi se malo, izadji iz kuce, pridji nekoj ribi, muvaj, uzivaj u zivotu. Nije fora da u 20 godina budes devica koja sedi kuci po ceo dan, igra dotu i drka na Slayerku i Maidenku i svrsava kada napravi first blood. Ljubi te Mladja. : *
    Evo vidis koliki sam no lifer cak 2 dana nisam bio ovde na forumu, a vidim da si klasican "DzAFER" po tvojoj jakni, majci , duksu , shulji i tenu,ili si neki jebneni bugarin, to sto pametujes u svakom postu treba da smanjis, jer niko ne voli pametnjakovica(izuzetak par retarda kojih ovde ima previse), a to sto ti jebes , posto si cigan trebao si da imas 2-3 deteta da te vuku za nogavicu kuci. sto se tice mog "devicanstva" i drkanja na dotu evo moje slike prvi post na ovom linku, mrzi me da uploadujem nove jer mi je upload vishe nego mizeran. http://eurobattle.net/showthread.php?t=80075&page=3 AJ IDI SKUPLJAJ GVOZDJE

30/30-150 Mladenus's Avatar
    To sam i hteo, da se spustis na onaj nivo ispod zemlje, bas ti i prilici. Vredjaj sine, komplekse nemam, misli sta 'oces, bukvalno mi se jebe.

Ja ne pametujem, nego jednostavno izlazi iz mene, protiv toga ne mogu. A da me ljudi ne vole, ne bi ovaj thread bio toliko popularan. Ko me ne voli, jednostavno, ne mora da me slusa. Nemam decu, ne planiram ni da ih imam u skorije vreme.

A za slike: Da si malo lepsi, bio bi dostojan da ti daju neki bedni nadimak. Sta ti je ono na glavi sto bi trebalo da bude frizura? Ali taj sexy smekerski pogled... Bre tugo jedna, nevinost ti se vidi u ocima, mizeran si.

Sto se tice pravopisa, popravi ga malo, takodje i padeze (pocni od toga da se ne kaze cigan, nego ciganin). Nije fora da ja ovde pisem bolje srpski od tebe, ipak sam ja Bugarin, jel?

Btw, primetio sam u razgovoru iz tog linka koji si dao da si neki zesci hejter cigana... Pretpostavljam, neke traume iz detinjstva? A da ne pominjem traume od caleta i keve, ko zna sta su ti radili, pa si takav ispao...

AJ IDI SKUPLJAJ GVOZDJE
    Ovo necu ni da komentarisem jer je previse bedno...

Registered User .DeitY.'s Avatar
    owned like np.

Mikile is godlike.

My new nickname in game - DeitY
    ex nickname - .DeitY.

Super Saiyan Crunchy_Blade's Avatar
    joj likovi nemojte se prozivati preko neta..... molim vas ovo postaje glupavo.

U pravu si, ako ima nesto da mi kaze, neka mi kaze preko pm-a, ili nek dodje u KG, zasta sumnjam da ima muda. End of discussion.

Obrisao sam vam spam, batalite gay razgovore.

I AM IN UR GAME, MAPHACKING I'm here for more than 1 year and I am banned! I'M SUCH A NO LIFE STUPID KID!
    Shoocky3V's Avatar
    zapochnite neku normalnu temu a ne da se prozivate ovde. -.-

random ritords

ALE'S REACTIONS ON INFRACTIONS

<Psycho-> lol
    <Psycho-> ja uradim
    <Psycho-> 3 skleka
    <Psycho-> i ocu da zovem
    <Psycho-> hitnu
    <Psycho-> xD

Ja nikog nisam prozivao, samo odgovaram na tudje prozivke.

Tema: Imam za kolokvijum sledece nedelje da naucim 120 strana masinskih materijala koji su cista hemija. Ne znam sta cu sa tim ffs!!!

Super Saiyan Crunchy_Blade's Avatar
    batali skolu i uzmi treniraj )))

Dzaba da bacim ovaj intelekt u vodu... To je kao kad bi pravio tenka od Pucka.

I AM IN UR GAME, MAPHACKING I'm here for more than 1 year and I am banned! I'M SUCH A NO LIFE STUPID KID!
    Shoocky3V's Avatar
    pa ne ae ok je to ali opet..
    btw, dobro ti crunchy reko

random ritords

ALE'S REACTIONS ON INFRACTIONS

<Psycho-> lol
    <Psycho-> ja uradim
    <Psycho-> 3 skleka
    <Psycho-> i ocu da zovem
    <Psycho-> hitnu
    <Psycho-> xD

Quote Originally Posted by Mladenus View Post
    Dzaba da bacim ovaj intelekt u vodu... To je kao kad bi pravio tenka od Pucka.

unkillable
    Victory needs no explanation, defeat allows none.

Page 104 of 402 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 154 204 ... LastLast