Results 1 to 11 of 11

Thread: w3 dosent start

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Motru
    Age
    22
    Posts
    5

    w3 dosent start

    I cant start the game with eurobattkle.net client.I mean it shows on task manager but it dosent start

  2. #2
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,460
    Blog Entries
    2
    Have you installed Visual C++ Redistributable 2015 x86?
    Does it prompt you for admin acces (windows prompt)?
    Can you see the splashscreen?

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  3. #3
    Super Moderator Jimmy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Belgrade
    Age
    29
    Posts
    89
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by Fray97 View Post
    I cant start the game with eurobattkle.net client.I mean it shows on task manager but it dosent start
    If u have teamviewer i can fix it for ya.


    Technical Support
    Forum Issues




    Q/a via Discord :
    https://discord.gg/ckPjttW
    Jimmy Wayne

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Motru
    Age
    22
    Posts
    5
    I have instaled Visual C++ Redistributable 2015 x86 but after i instaled the client..

    admin acces it did....what spashcreen?

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Motru
    Age
    22
    Posts
    5
    I dont have teamviewer,,i can instal it if it is necessary

  6. #6
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,460
    Blog Entries
    2
    Hard to give any advice really. Is there anything written in xpam.log?

    Please do install teamviewer and notify us on discord for direct help.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Motru
    Age
    22
    Posts
    5
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] hiding console
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] starting winsock
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] setting process priority to "above normal"
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] RESTRICTED MODE OFF
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] W3 exe: C:/Users/Razvan/Downloads/Warcraft III 1.28.5/Warcraft III.exe
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] GProxy will only allow joining bots with W3 enabled version.
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] MAJOR: 1
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] MINOR: 28
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] PATCH: 5
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] BUILD: 7680
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] Server: server.eurobattle.net
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] W3 path: C:/Users/Razvan/Downloads/Warcraft III 1.28.5
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] Listening for gproxy games on port [6125]
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] Listening for warcraft 3 connections on port 6112
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] GProxy++ Xpam Version 14
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] List of commands: !commands
    [03-08-2019 12:33:16][GPROXY][LOG_INFO] Created euro reg key
    [03-08-2019 12:33:16][GPROXY][LOG_INFO] Created blizz reg key
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] GPROXY READY
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] Waiting max 35 seconds for W3 to start
    [03-08-2019 12:33:16][SYSTEM][LOG_INFO] Waiting W3...
    [03-08-2019 12:33:17][SYSTEM][LOG_INFO] Detected W3 as running

  8. #8
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,460
    Blog Entries
    2
    I see, so the game does not start, I misunderstood.

    Ahm, can you try running gproxy.exe (eurobattle folder) manually and then w3l.exe (w3 folder) and see what happens? W3l should start the game, looks like it doesn't for some reason.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Motru
    Age
    22
    Posts
    5
    Well the game is is task manager so i dont know ....if I do that i am just losing conection after 5-10 sec.Anywai PM with the dicord.

  10. #10
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,460
    Blog Entries
    2

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  11. #11
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,460
    Blog Entries
    2
    also, Try deleting the two msvc dll files in w3 directory

    Undefeated Mad Balls Arena champion

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates