Results 1 to 13 of 13

Thread: CA0C1E2E-7311-4E75-AFBD-7EBEF0105375 error

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    100

    CA0C1E2E-7311-4E75-AFBD-7EBEF0105375 error

    Until 25 -3 -2019 my game works perfect
    CA0C1E2E-7311-4E75-AFBD-7EBEF0105375 this its the errror and ii cant play the game
    tx a lot for help
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Screenshot (1).png‎ 
Views:	40 
Size:	167.3 KB 
ID:	180551  
    Last edited by curcubeu; 27th March 2019 at 06:16 AM.

  2. #2
    can you make screenshot?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    100
    what to do reinstal game? or !?

  4. #4
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,476
    Blog Entries
    2
    Yeah, just dl from our links

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    100
    so what to do i dont have any problem to play fortnite on this laptop, no problem to play wow, but i have problem with warcraft 3 resolution
    reinstalled game and same error with resolution problem
    what should i do ?

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by curcubeu View Post
    so what to do i dont have any problem to play fortnite on this laptop, no problem to play wow, but i have problem with warcraft 3 resolution
    reinstalled game and same error with resolution problem
    what should i do ?
    key registry modified butt nothing my nvidia works perfect on other games and i run 4k songs withowt no problems

  7. #7
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,476
    Blog Entries
    2
    Which w3 is crashing for you, 1.26, 1.28 or both?

    Also, what have you change on 25-3-2019? Software doesn't just randomly break.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  8. #8
    What resolution? Maybe you have this? http://wiki.eurobattle.net/index.php...Resolution_Fix

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by Cen View Post
    Which w3 is crashing for you, 1.26, 1.28 or both?

    Also, what have you change on 25-3-2019? Software doesn't just randomly break.
    no change, on 24 works perfect game on 25 no work resolution problem ,triet to fix manualy after i reinstalled game butt same error.''' Software doesn't just randomly break''' on my laptot just randomly breaked :P 1.28 i dont play 1.26
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png‎ 
Views:	25 
Size:	740.8 KB 
ID:	180555  

  10. #10
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,476
    Blog Entries
    2
    What exactly did you change in registry? Try to put that back to previous value.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    100
    step 1 uninstall and deleted all w3
    2 reinstalled w3
    3 extracted w3 128 in w3 folder
    4 run installer 10
    5 same eroor i cant play game
    6 game open and close after 5 10 seconds Click image for larger version. 

Name:	Untitled 2.png 
Views:	24 
Size:	343.8 KB 
ID:	180556Click image for larger version. 

Name:	Untitled 3.png 
Views:	28 
Size:	361.6 KB 
ID:	180557
    Last edited by curcubeu; 31st March 2019 at 01:55 PM.

  12. #12
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,476
    Blog Entries
    2
    no, don't install w3.. just dl whole w3 folder from our wiki, it contains full game, don't exctract over existing one, use it as is

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    100
    windows script problem seems to work now after reinstaled windows

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates