Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: My game exited by itself

  1. #1
    Registered User OrcLeader's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kalimdor
    Age
    30
    Posts
    113

    Question My game exited by itself

    Hello,

    So I was playing a Castle Fight game and suddenly in the middle of the game my Warcraft 3 exited by itself, here is a copy/paste of the gproxy log file.

    [18-09-2018 01:40:09][GPROXY][LOG_INFO] Local player disconnected with error: ECONNRESET
    [18-09-2018 01:40:09][GPROXY][LOG_INFO] Local socket disconnected due to socket error
    [18-09-2018 01:40:09][GPROXY][LOG_INFO] Deleting connection
    [18-09-2018 01:40:09][AMH][LOG_INFO] EXITED
    [18-09-2018 01:40:09][SYSTEM][LOG_INFO] Shutting down
    [18-09-2018 01:40:09][SYSTEM][LOG_INFO] Shutting down winsock
    [18-09-2018 01:40:09][SYSTEM][LOG_INFO] GPROXY EXITING


    The problem was that I didn't lose connection but the game exited COMPLETELY by itself, why is that is my question?

    I want to know.
    Welcome to Eurobattle.net, it's safer here...

  2. #2
    I think it was a crash caused by the map, it happens when there is not enough memory

  3. #3
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,509
    Blog Entries
    2
    If game itself crashed it's hard to say.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  4. #4
    This is what awesome looks like Silver.'s Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Romania
    Age
    29
    Posts
    2,044
    Awards
    Quote Originally Posted by OrcLeader View Post
    Hello,

    So I was playing a Castle Fight game and suddenly in the middle of the game my Warcraft 3 exited by itself, here is a copy/paste of the gproxy log file.

    [18-09-2018 01:40:09][GPROXY][LOG_INFO] Local player disconnected with error: ECONNRESET
    [18-09-2018 01:40:09][GPROXY][LOG_INFO] Local socket disconnected due to socket error
    [18-09-2018 01:40:09][GPROXY][LOG_INFO] Deleting connection
    [18-09-2018 01:40:09][AMH][LOG_INFO] EXITED
    [18-09-2018 01:40:09][SYSTEM][LOG_INFO] Shutting down
    [18-09-2018 01:40:09][SYSTEM][LOG_INFO] Shutting down winsock
    [18-09-2018 01:40:09][SYSTEM][LOG_INFO] GPROXY EXITING


    The problem was that I didn't lose connection but the game exited COMPLETELY by itself, why is that is my question?

    I want to know.
    Just out of curiosity here, what windows are you using? And what's your allocation for VRAM.

  5. #5
    Registered User OrcLeader's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kalimdor
    Age
    30
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by kja12 View Post
    I think it was a crash caused by the map, it happens when there is not enough memory
    Not really because I played Castle Fight games with 3vs3 players, the standard thing with full buildings and units and my game didn't crash, I mean I finished the game with no exit like it happened today.


    Quote Originally Posted by Silver. View Post
    Just out of curiosity here, what windows are you using? And what's your allocation for VRAM.
    Windows 10 Pro, according to my computer I have:

    Total Available Graphics Memory: 6125 MB
    Dedicated Video Memory: 2048 MB

    Why are you asking?
    Last edited by OrcLeader; 18th September 2018 at 03:32 PM.
    Welcome to Eurobattle.net, it's safer here...

  6. #6
    This is what awesome looks like Silver.'s Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Romania
    Age
    29
    Posts
    2,044
    Awards
    Quote Originally Posted by OrcLeader View Post
    Not really because I played Castle Fight games with 3vs3 players, the standard thing with full buildings and units and my game didn't crash, I mean I finished the game with no exit like it happened today.




    Windows 10 Pro, according to my computer I have:

    Total Available Graphics Memory: 6125 MB
    Dedicated Video Memory: 2048 MB

    Why are you asking?

    Because there was an update on Windows 10 that did not parse correctly the VRAM (not RAM you have on board), and it screwed up a few games including steam games. That's why I have asked.

    And also it depends on the resolution of screen in correlation with the game. You can try adjusting it to the same values.

  7. #7
    Honored Member efko.aqw-LA's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    belgrade
    Posts
    750
    About castle fight game, its known that game will cause desync after some time, so to avoid that you have to completely restart your game. Maybe your problem is connected with desync. Also from what I remember sometimes happen to just crush game.

  8. #8
    Registered User OrcLeader's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kalimdor
    Age
    30
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by Silver. View Post
    Because there was an update on Windows 10 that did not parse correctly the VRAM (not RAM you have on board), and it screwed up a few games including steam games. That's why I have asked.

    And also it depends on the resolution of screen in correlation with the game. You can try adjusting it to the same values.
    My game resolution is the same with the screen resolution, so that doesn't need to be fixed.

    Quote Originally Posted by efko.aqw-LA View Post
    About castle fight game, its known that game will cause desync after some time, so to avoid that you have to completely restart your game. Maybe your problem is connected with desync. Also from what I remember sometimes happen to just crush game.
    Well I can't restart my game while I am in-game right, I mean when I am in an actual game like Castle Fight.
    What is desync btw? What does it mean? What does it do?

    My game exited by itself like I did an Alt+F4 that's why I got surprised and I posted the problem here, as far as I remember It never happened before or at least since I returned to eurobattle.net
    Welcome to Eurobattle.net, it's safer here...

  9. #9
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,509
    Blog Entries
    2
    He meant to say to restart w3 after every game, not mid-game obviously. If I remember correctly, the error rate increases the longer you play. Could be a memory leak or something along those lines.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  10. #10
    This is what awesome looks like Silver.'s Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Romania
    Age
    29
    Posts
    2,044
    Awards
    You can get rid of it (at least works for me now) by doing this:

    Start - > Run -> CMD

    Ipconfig /flushdns
    Ipconfig /release
    Ipconfig /renew

    Restart computer, should be fixed. Also this might lower your ping a little.

  11. #11
    Registered User OrcLeader's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kalimdor
    Age
    30
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by Cen View Post
    He meant to say to restart w3 after every game, not mid-game obviously. If I remember correctly, the error rate increases the longer you play. Could be a memory leak or something along those lines.
    Okay so from now on I'm gonna restart w3 after every game and load it again so things like this cannot happen again.

    Thanks to everyone who replied and posted their opinions on this matter.

    Thank you.
    Welcome to Eurobattle.net, it's safer here...

  12. #12
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    28
    Posts
    15,509
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by OrcLeader View Post
    Okay so from now on I'm gonna restart w3 after every game and load it again so things like this cannot happen again.

    Thanks to everyone who replied and posted their opinions on this matter.

    Thank you.
    Let us know if this helps. It is just a rumor or some loosely based evidence gathered over the years but it could be true.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  13. #13
    Honored Member efko.aqw-LA's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    belgrade
    Posts
    750
    You don't need to do it after every game, play 2-3 games and restart game, if you play a lot. Don't take it literally, its advise which should help you.

  14. #14
    Registered User OrcLeader's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kalimdor
    Age
    30
    Posts
    113
    Hello,

    my game exited by itself 15 minutes ago but i didn't play any games before, i mean i did but i restarted WC3 and GProxy, here is the message from the log file:


    [30-09-2018 02:50:16][GPROXY][LOG_INFO] Local socket disconnected due to socket error
    [30-09-2018 02:50:16][GPROXY][LOG_INFO] Deleting connection
    [30-09-2018 02:50:16][GPROXY][LOG_INFO] Local player disconnected with error: ECONNRESET
    [30-09-2018 02:50:18][AMH][LOG_INFO] EXITED
    [30-09-2018 02:50:18][SYSTEM][LOG_INFO] Shutting down
    [30-09-2018 02:50:18][SYSTEM][LOG_INFO] Shutting down winsock
    [30-09-2018 02:50:18][SYSTEM][LOG_INFO] GPROXY EXITING
    Welcome to Eurobattle.net, it's safer here...

  15. #15
    Honored Member efko.aqw-LA's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    belgrade
    Posts
    750
    I believe how something is not ok with your windows. I never saw such problem to happen often.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates