Results 1 to 8 of 8

Thread: Oyuna girdiğinizde "your connection has been lost" hatası alanlar

  1. #1
    Registered User Nightmaster's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    İstanbul
    Age
    25
    Posts
    14

    Oyuna girdiğinizde "your connection has been lost" hatası alanlar

    Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle bu sorunla karşılaşan çok kişi gördüm ve çoğu kişinin bu sorunu çözemediğini biliyorum nasıl çözüceğinizi belirtmek istedim.
    Çalıştır ' dan ->Regedit->HKEY_CURRENT_USER->Software->Blizzard Entertainment->Warcraft III bölümünü buluyoruz ve burda bulunan dosyaların veri kısmına bakarak diablo III yazıp yazmadığını kontrol edin zaten bu hatayı alanların genelinde burda diablo III yazdığı için atılıyorlar.

    yapmanız gereken sadece değiştire basarak diablo III kısmını silmek olucaktır.Eğer hala sorun yaşayan varsa teamviewerdan halletmeye çalışırım özelden bana ulaşmanız yeterli olucaktır.
    Bazen işleri yoluna koymak için sıkmıycaksın yumruğunu açıcaksın avucunu, savurucaksın avucundakileri havaya, bekliyceksin bekliyceksin sana geri gelmelerini...

  2. #2
    Aynı sorunları bende yaşıorum şuan.Dediginiz yere kadar hepsi tamamda Warcraft III bölümünde diablo III yok onu nasıl yapıcaz lütfen yardım.
    Şimdiden Teşekkürler.

  3. #3
    Registered User Nightmaster's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    İstanbul
    Age
    25
    Posts
    14
    bana özel mesajdan ulaşın boş oldugum bir vakitte teamviewer dan yardımcı olurum
    Bazen işleri yoluna koymak için sıkmıycaksın yumruğunu açıcaksın avucunu, savurucaksın avucundakileri havaya, bekliyceksin bekliyceksin sana geri gelmelerini...

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    izmir
    Age
    37
    Posts
    15
    BENDE GIREMIYORUM ORDAKI HERSEYI SILDIM GENE AYNı yardımcı olurmusunuz?

  5. #5
    ben de aynı hata var yarım lutfen ..

  6. #6
    Registered User Avexis61's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Ankara
    Age
    29
    Posts
    10
    dostum gproxyle giriyorum hep ama en sevdiğim oyuna girince hemen atıyor girdiğim an, dediğiniz yere baktım diablo ııı diye birşey yok walla kanser etti niye atıyor bu beni dc ediyor.

  7. #7
    Registered User .SaLiH.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Macedonia
    Age
    22
    Posts
    253
    GProxy ile giriyor olabilirsin ama dogru versionun oldugundan emin misin? Lutfen herhangi bir kanalda iken !v yazip sana "GProxy" adli kisisinden gelen Yesil yaziyi buraya yazabilirmisin? Gproxy++ Version 9 XPAM edition yazmasi gerek.

    Kurdugun map "Troll and elves final.w3x" buydu simdi mapin bozuk oldugunu dusunerek yeni map yuklettim. Mapin ismi Troll and Elves Final Version.w3x
    yani artik !map Troll and Elves Final Version.w3x yazmalisin sonrada !pub < oyun ismi > olarak publamalisin . Ayrica bot kullanimi ogrenmek icin buraya bakabilirsin...
    http://eurobattle.net/threads/196150...-Hakk%C4%B1nda
    http://i1259.photobucket.com/albums/ii543/talhasalih123ps/ClanKoH_zpseb876e8a.jpg

  8. #8
    Registered User Avexis61's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Ankara
    Age
    29
    Posts
    10
    Teşşekkürler.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates