Results 1 to 8 of 8

Thread: help me

  1. #1

    help me

    Am cumparat jocurile originale(reign of chaos si frozen throne) instalez primu fara nici un fel de problema apoi cand vreau sa instalez frozen imi spune ca nu am instalat reign...ce pot sa fac?

  2. #2
    Romania Moderator Mitix's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    In a cage
    Posts
    3,048
    1.Esti tdb.fugitiv?
    2.AI ales acelasi director de instalare?
    3.Ai instalat sigur primul ?
    Suffering succotash, I leave you suckers sufferin'
    Huffin' and puffin', at last!








  3. #3
    1. Nu
    2. Nu ajung pana la alegerea directorului, bag cd-ul si apare acel auto-play in care imi spune ca warcraft 3 nu e instalat
    3. L-am ins, m-am si jucat putin in campanie...

  4. #4
    registered user -Black-'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    RO
    Posts
    336
    dar de ce a trebuit sa platesti?!... daca aveai un torent sa ceva gaseai acolo imediat GRATIS

    Chiar nu am mai auzit asta... practic cand instalezi Frozen throne trebuie sa aleaga automat directoru de w3-normal )

    incearca asa.. uninstall all.. dai install w3
    si dupa ce ai instalat w3 nu face nici un crack ceva!!! incearca imediat sa bagi frozen throne!!
    Last edited by Silver.; 20th August 2013 at 08:17 PM.

  5. #5
    This is what awesome looks like Silver.'s Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Romania
    Age
    29
    Posts
    2,044
    Awards
    Sterge-le pe amandoua din control panel dupa care :

    1.Instalezi Warcraft 3 Reign of Chaos
    2.Bagi CD-ul de Warcraft 3 Frozen Throne , Inchizi Auto-Run , intrii in

    My Computer- > Click Dreapta pe TheFrozenThrone , dai Explore , si cauta executabilul installer.exe

    Ruleaza ala cu click dreapta run as admin daca ai , daca nu dublu-click.


    Revino dupa ce citesti postarea mea

  6. #6
    joc de cati-va ani acest joc...am formatat pc-ul si knd am vrut sa-mi ins iar jocul nu-mi pornea, apoi imi aparea cum ca nu poate incarca game.dll am rezolvat asta apoi alt dll...la mai multe versiuni de w3 de pe mai multe torente...am decis sa cumpar jocul sa termin cu astfel de erori idioate...am ins reign si frozen nu-l vede...am incercat si manual direct din exe, acelasi lucru, chestia interesanta e ca: am ins reign piratat si pe acela frozen origin il vede chiar se si instaleaza...dar cand vreau sa intru in battle imi spune ca cd-key nu e valid

  7. #7
    Romania Moderator Mitix's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    In a cage
    Posts
    3,048
    check next post
    Last edited by Mitix; 21st August 2013 at 03:18 AM.
    Suffering succotash, I leave you suckers sufferin'
    Huffin' and puffin', at last!








  8. #8
    This is what awesome looks like Silver.'s Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Romania
    Age
    29
    Posts
    2,044
    Awards
    Iti dau e u o solutie simpla , cauta WC3 Key Changer , bagi cheia de pe carcasa si merge perfect

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates