Results 1 to 8 of 8

Thread: couldn' open game.dll

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21

    couldn' open game.dll

    Mohol by mi niekto s týmto problémom pomôcť ? - couldn' open game.dll dakujem

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Moldova Noua
    Age
    29
    Posts
    3

    hi

    i had that problem 2 . Try to uninstall w3 , and install it again . After u install w3 , the euroloader .. u install the patch 1.26 , then u should delete the shortcuts from the desktop and use the ones that are in the w3 folder . gl

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    Nainštaloval som w3, potom frozen.. potom http://app2.eurobattle.net/download/index.php?id=143 patch, ale cestu som zadal do warcraft priečinku,skušal som to pustiť cez plochu aj cez ikonky v priečinku, ale stale pisalo couldn' couldn't open game. , keď si pustím frozen len tak, normnalne cez ikonku frozenu, tak tam mám 1.07 nezmenila sa verzia

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    tak som to nejako dobojoval a teraz mi pise len ..
    [Sun Aug 11 18:20:37 2013] [GPROXY] starting up custom Euroloader gproxy[Sun Aug 11 18:20:37 2013] [UDPSOCKET] using broadcast target [127.0.0.1]
    [Sun Aug 11 18:20:37 2013] [GPROXY] List of commands: /commands in console, !commands in chat
    [Sun Aug 11 18:20:45 2013] [TCPSOCKET] closed by remote host
    [Sun Aug 11 18:20:52 2013] [GPROXY] Error: could not find W3 path. Please run registry fixer.
    [Sun Aug 11 18:20:57 2013] [GPROXY] logon bnet successful
    Last edited by SpriX; 11th August 2013 at 06:25 PM. Reason: orapva

  5. #5
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    [Sun Aug 11 18:20:52 2013] [GPROXY] Error: could not find W3 path. Please run registry fixer.
    Tak urob toto...

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    Sorry, nevšimol som si.. diky lock .. ale mohli by ste niekto, kto vie opraviť tento problem couldn't open game.dll tak napisať nejaky navod, pre pripadne problemy, ak niekto bude mať..

  7. #7
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Preinstalovat cely warcraft. Ale z ineho zdroja pretoze asi ten co si mal je vadny....

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    To môžem povedať, že je to blbosť.. lebo som ho preinštaloval a bol to rovnaký kt. mi išiel .. teraz mi to zblblo a ide znovu, začalo mi to blbnúť po nainštalovaní rgc.. Všade píšu toto, čo si napsíal ty, ale mne to ide aj bez toho.. takže neviem ako to je

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates