Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem z dołączaniem do DOTA

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Poland
    Age
    29
    Posts
    4

    Problem z dołączaniem do DOTA

    Witam, na początek chciałbym sie przywitać ze wszystkimi Mam Pewien problem. Otóż kiedy dołączam się do jakiejkolwiek mapy dota to po chwili wyrzuca mnie. I tak jest zawsze kiedy chce dołączyć. Czasem inni gracze piszą jakieś komendy !rs itp... Może musze coś wpisywać w lobby przed grą? Prosze wytłumaczcie mi bo jestem nowy i całkowicie nie wiem co do czego ma być :/

  2. #2
    Safelist Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Poland
    Posts
    193
    Awards
    http://lagabuse.com/forum/index.php/topic,117670.0.html

    Sciagasz proxy odpalasz przed gra i juz cie nie wyrzuci chyba ze masz bana.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Poland
    Age
    29
    Posts
    4
    Niestety nadal mnie wywala z lobby tylko że teraz po jakimś czasie. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co wpisywać w lobby przed rozpoczęciem gry? Inni gracze często piszą mi "spoof". Tylko że nie wiem co to znaczy... :/

  4. #4
    Safelist Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Poland
    Posts
    193
    Awards
    Spoof sprawdza czy masz wlaczone gproxy tak wiec to od tego zalezy. Musiales cos zle zrobic, wlaczasz proxy, czekasz z 5 sec przed wlaczeniem gry i musisz miec ustawiony gateway eurobattle.net GProxy. W lobby nic nie trzeba wpisywac

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Poland
    Age
    29
    Posts
    4
    No i w końcu problem rozwiązany. Wystarczyło troche pogrzebać. Dzięki wielkie, temat uważam za zamknięty

  6. #6
    Witam,
    Mam problem z DotA, po dołączeniu do gry, odrazu wywala mnie do lobby, używam gproxy 1.7.3, mam aktualną wersje doty 6.78b, parę dni temu było wszystko ok jeszcze na wersji 6.77c, a gdy wczoraj ją zmieniłem, pojawił się ten problem, sprawdzałem na laptopie i na stacjonarnym komputerze, jest ten sam efekt, konto nie jest zbanowane, bo zakładałem dla sprawdzenia nowe konto, bana IP też nie mam bo sprawdzałem też na innym. Czy wie ktoś co może być przyczyną tego problemu?

  7. #7
    Safelist Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Poland
    Posts
    193
    Awards
    Moze masz ban na nicku na lagabuse. Sprawdz "/w lagabuse.com !checkban|"

    Sprawdzilem i na pubach lagabuse jest jeszcze wersja 6.78, pewnie dlatego cie wywala. Musisz sciagnac ta wersje i powinno smigac wszystko.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates