Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Nejde se připojit

  1. #1

    Nejde se připojit

    pls lidi už nevim co má dělat zkusil sem vše pokaždé když se připojím do hry následuje kick a píše mi to disconnet protection is ready 360 nevím někdo co stím pls????

  2. #2
    Quote Originally Posted by o.g.kush View Post
    pls lidi už nevim co má dělat zkusil sem vše pokaždé když se připojím do hry následuje kick a píše mi to disconnet protection is ready 360 nevím někdo co stím pls????

    pripojuju se s tim samym. napise to: Gproxy++ disconnect protection is ready. (360 second buffer)

  3. #3
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Mas vybranu spravnu branu? Mas najnovsiu verziu Gproxy ? (verzia 1.7.3)

  4. #4
    Quote Originally Posted by Blind_Joker View Post
    Mas vybranu spravnu branu? Mas najnovsiu verziu Gproxy ? (verzia 1.7.3)
    jo, uz to beha

  5. #5
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    A v com bol problem ?

  6. #6
    Quote Originally Posted by Blind_Joker View Post
    A v com bol problem ?
    Gprogy 1.5.3

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    Ja mám 1.7.3 ale nejde mi to .. napojím sa do hry a po chvíli ma to kickne ((

  8. #8
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Najdi si gproxy log a postni sem co ti vypise.

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    Neviem čo konkrétne toto bolo vo warcraft III/gproxy.txt

    [Sun Dec 16 18:47:07 2012] [GPROXY] starting up custom Euroloader gproxy
    [Sun Dec 16 18:47:07 2012] [UDPSOCKET] using broadcast target [127.0.0.1]
    [Sun Dec 16 18:47:07 2012] [GPROXY] List of commands: /commands in console, !commands in chat

  10. #10
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Rovno ta autokickne z hry alebo ta to necha chvilku v lobby ?
    Edit - skus najskor stiahnut w3fixer (najdes o nom viac info na tomto fore v sekcii Technical Support)

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    2x kliknem na hru/dám enter a zdvihne sa to okno na tých reťaziach a kopne ma to ...

    edit: Fixer nič neopravil .. + kopne ma to len z bota lagabuse..
    Last edited by SpriX; 17th December 2012 at 10:24 AM.

  12. #12
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Si si isty ze mas spavnu mapu ? Je sice nova 6.77 ale nie je uploadnuta na botoch... 6.76c je este nutna. A ked ta to kopne hned tak to nemas but mapu alebo mas ban.

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    Nie nemám 76c... mám len novú 77... a ban nemam
    edit : Mám byť napojený na eurobattle.net alebo eurobattle.net gproxy. Na gproxy ne ? Ak dám len eurobattle.net tak ma to kopne z hry a ak dám eurobattle.net groxy tak mi to vypíše :
    [Mon Dec 17 15:42:12 2012] [UDPSOCKET] using broadcast target [127.0.0.1]
    [Mon Dec 17 15:42:12 2012] [GPROXY] List of commands: /commands in console, !commands in chat
    [Mon Dec 17 15:42:22 2012] [TCPSOCKET] closed by remote host
    [Mon Dec 17 15:42:27 2012] [GPROXY] Error: could not find W3 path. Please run registry fixer.
    [Mon Dec 17 15:42:33 2012] [GPROXY] logon bnet successful
    [Mon Dec 17 15:42:45 2012] [GPROXY] starting up custom Euroloader gproxy
    [Mon Dec 17 15:42:45 2012] [UDPSOCKET] using broadcast target [127.0.0.1]
    [Mon Dec 17 15:42:45 2012] [GPROXY] List of commands: /commands in console, !commands in chat
    [Mon Dec 17 15:44:39 2012] [TCPSOCKET] closed by remote host
    [Mon Dec 17 15:44:46 2012] [GPROXY] Error: could not find W3 path. Please run registry fixer.
    [Mon Dec 17 15:44:51 2012] [GPROXY] logon bnet successful
    fixer som pustil, ale nič nepomohol
    Last edited by SpriX; 17th December 2012 at 03:54 PM.

  14. #14
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Mas byt napojeny na EB.net gproxy...dam vediet co s tym ale pise ti tam registry fixer. Napisem coskoro
    Edit - Je mozne ze si fixer vytvoril vo w3 foldri priecinok Diablo 2 - ten vymaz...ked tak spravis postupuj podla tohto navodu a pojde ti to
    http://dotabot.net/wiki/index.php/Tutorial:InstallPath

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Age
    28
    Posts
    21
    http://imgupload.sk/viewer.php?file=...r29zkr0a6y.png mám to... Ale nič to nespravilo
    Last edited by SpriX; 18th December 2012 at 09:32 AM.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates