Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 41 of 41

Thread: Help dota warcraft3 etc

  1. #31
    Chasing the Sun... GoodanGeL's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Iashington
    Age
    26
    Posts
    2,714
    Smile:

    1. RoC
    2. TFT
    3. 1.26a Warcraft patch
    4. Eurobattle installer
    (optional)
    5. NET Framework 3.5

    Apoi tu ma vrei sa-ti transformi minimap si toate elementele din Warcraft + DotA in DotA 2 si ala luat de pe un ghid ca apoi sa vii la noi si sa plangi "de ce am skin verde domnle omg plzzz help!!!!@12"

  2. #32
    Registered User T-Pain's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Clan Mineski
    Posts
    1,089
    dota 1.5 v2.0 ))))))

  3. #33
    Registered User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Romania
    Posts
    19
    da am reusit.. am unit warcrafturi :| doar problema acuam e cu skinul ala.. sa vad cum il scot sa fie cel clasic..

    am facut si asa decay. dar mereu aparea o eroare.. posibil sa fi fost de la alte instaluri( care cum zice si rhaz aveau crack fara sa vreau eu se instalau)

    acuma sa ajung acasa sa ma apuc de 1 dintre ele, care mia mers ieri dar am facut modificari.. sa vad cum e
    ms de help, sper sa nu mai apara errori

    GoodAngel nu vreau nici1 SKIN!!!!!!!!! pur si simplu acel instal de la 1.5 sau cum mai e m isa potrivit la instal si mia mers DOTA! intelegi? eu vreau jocu clasic! e vorba de totul altceva, intai citeste si dupa scriemi mie OMG
    inainte am zis clar ce probleme aveam, si dupa ce am instalat mia mers insfarsit DOTA si cand intru ma speriu de acele skinuri ) in fine. ms

  4. #34
    Registered User rhaZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    CAG
    Age
    30
    Posts
    922
    ^bah esti panarama rau frate

    @restu: asta e ca ala din proverb, cu piatra de moara la gat: incerci sa il salvezi si te ineci si tu

  5. #35
    Registered User rhaZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    CAG
    Age
    30
    Posts
    922
    Quote Originally Posted by SmYLe View Post
    inseamna ca esti u dus sincer rhaz. vrei poza? la fiecare instalare? am zis clar si mai repet 1 more time pt tine, ca sa intelegi ca nu e cum crezi u

    am zis :1 instal roc
    2:instal tft
    3:instal 1.26a_b_man
    4:instal patch blizard !

    am facut si cu gproxy si dupa eroloader dar am pus clar IMAGINE ce error imi da.
    si daca observi cand isntalezi 1.26a_b_man ala atunci iti apare si euroloaderu!!! OMG
    am facut de n ori acele instructiuni dar trebuie sa PRICEPI ca depinde si daca e bine pus acel warcraft pe internet ori NU!pana acuma am avut ghinion si nam prisn 1 bun, am bagat impreuan 2 warcrafturi, dar am unu warcraft 1.5 :| si e ca draq SKINU :|

    cineva stie cum rezolv treaba asta ? cu skin? si la mobi e la fel( la monstri) is transparenti si nu pto da deny) http://imageshack.us/photo/my-images/39/error2u.png/
    ^inseamna ca esti retardat grav (scuzati termenul, dar mi se pare cel mai nimerit aici) TREBUIE SA INSTALEZI INTAI PATCHUL blizz si abia APOI installerul eurobattle ) Am zis io ca esti batut in cap dar nu ma crezi...

    @decay: degeaba te chinui, i-am explicat si eu in privat, dar nu am cui.... ma intreb daca i-a dat floaca la bot lu asta mic... sau e cum zicea orzyk "din nascare"

  6. #36
    Registered User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by rhaz101 View Post
    Originally Posted by SmYLe
    inseamna ca esti u dus sincer rhaz. vrei poza? la fiecare instalare? am zis clar si mai repet 1 more time pt tine, ca sa intelegi ca nu e cum crezi u

    am zis :1 instal roc
    2:instal tft
    3:instal 1.26a_b_man
    4:instal patch blizard !
    am facut si cu gproxy si dupa eroloader dar am pus clar IMAGINE ce error imi da.
    si daca observi cand isntalezi 1.26a_b_man ala atunci iti apare si euroloaderu!!! OMG
    am facut de n ori acele instructiuni dar trebuie sa PRICEPI ca depinde si daca e bine pus acel warcraft pe internet ori NU!pana acuma am avut ghinion si nam prisn 1 bun, am bagat impreuan 2 warcrafturi, dar am unu warcraft 1.5 :| si e ca draq SKINU :|

    cineva stie cum rezolv treaba asta ? cu skin? si la mobi e la fel( la monstri) is transparenti si nu pto da deny) http://imageshack.us/photo/my-images/39/error2u.png/
    ^inseamna ca esti retardat grav (scuzati termenul, dar mi se pare cel mai nimerit aici) TREBUIE SA INSTALEZI INTAI PATCHUL blizz si abia APOI installerul eurobattle ) Am zis io ca esti batut in cap dar nu ma crezi...

    @decay: degeaba te chinui, i-am explicat si eu in privat, dar nu am cui.... ma intreb daca i-a dat floaca la bot lu asta mic... sau e cum zicea orzyk "din nascare"
    rhaz inseamna ca esti petarda!!! mai uitate si poate intelegi dc esti

    sau hai sa te ajut eu, petardatule

    Quote Originally Posted by SmYLe View Post
    nu am bagat nici 1 crack !! iti mai explic

    1: instal roc
    2: instal tft
    3:instat 1.26a_b
    4:isntat war3tft 126 ( dupa se deschide automat tft dau pe bnet si nu se connecteaza)
    nu bag nici 1 CRACK!
    am facut si invers intai 4 si duap 3 si la fel :|
    uite? capish? ori nu ?

    am mai explicat!!!! e vorba si de roc+tft instal!!! nu doar de patchuri, posibil sa fi gasit torente, unde nu erau bine puse etc.. pricepi si u poate,
    ori e posibil de 1 virus,
    Last edited by SmYLe; 27th September 2012 at 07:51 PM.

  7. #37
    Registered User rhaZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    CAG
    Age
    30
    Posts
    922
    ... daca nu esti in stare sa instalezi un amarat de war3 piratat, da frate 30 RON si ia-ti originale Te scuteai singur de atata chin


    Quote Originally Posted by SmYLe View Post
    petardatule
    ^imi place cuvantul, te-a ajutat cineva sau l-ai inventat singur?

  8. #38
    Banned Call me stupid, after being here for some months I was stupid enough to get banned!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    RO
    Posts
    740
    Petardatule !? Poti fi mai repetent de-atat?


    A si daca nici acum n-ai reusit sa il instalezi e valabil mesajul meu :


  9. #39
    Registered User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Romania
    Posts
    19
    mai buti de atat nu puteti fi, am scris si mai sus, jocu e de mult instalat, dar esti prea prostovan orzyk, era vorba de patch , nu de instal

    si rhaz se pare ca iar nu pricepi nimic din ceea ce am zis, u miai dat mie reply cu faza ca intai se instaleaza blizz si apoi patch! dar eu am scris acu o pagina ca am facut si asa !!
    problema era la RUN AS ADMINSITRATOR, dar nu are rost sa iti explic tie, pentru ca 1 copil ca tine care il are instalat habar nu are ce probleme mai pot aparea
    1 moderator rog sa inchida topicu, si ma mir ca nu se sanctioneaza pe aici,
    rhaz esti 1 ADEVARAT ROMAN, deja putrezeste sangele in tine

    EDIT - fiecare altfel instaleaza CAPISH RHAZ?

    Quote Originally Posted by -Decay-
    mai intai bagi 1.26a_b_man dupa care eurobattle installer altfel risti sa se suprapuna registrii si alte chestii
    dupa care intri in gproxy si dai drumul la euroloader
    (rhaz) doar sa stii merge si daca bag 1.26a_b si daca bag bizz patch intai. iar chestia cu "ESTI PETARDA" presupun ca iti dai seama si singur.
    Last edited by SmYLe; 28th September 2012 at 11:03 AM.

  10. #40
    Banned Call me stupid, after being here for some months I was stupid enough to get banned!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    RO
    Posts
    740
    Quote Originally Posted by SmYLe View Post
    mai buti de atat nu puteti fi, am scris si mai sus, jocu e de mult instalat, dar esti prea prostovan orzyk, era vorba de patch , nu de instal
    Si patchul se instaleaza )

  11. #41
    Chasing the Sun... GoodanGeL's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Iashington
    Age
    26
    Posts
    2,714
    Toate astea pt un click dreapta si Run as administrator ? ...


Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates