Results 1 to 8 of 8

Thread: Cerere ban MindScan

Banned I'm here for more than 1 year and I am banned! I'M SUCH A NO LIFE STUPID KID!

Cerere ban MindScan

Cer ban pentru vorbele adresate mie in acest thread, fara ca eu sa-l jignesc: http://eurobattle.net/threads/178522...-injurii/page2

"Sa moara MA-TA" mai exact...Mitu nush de ce nu i-ai dat ban deja, cand stii prea bine situatia !

Romania Moderator Mitix's Avatar
    Ca eu nu pot da ban pe forum.Nu stiu d c dar nu pot
    Last edited by Mitix; 9th August 2012 at 10:56 AM.
    My power's limitless like Blanco on Sega Genesis

Superhero, mad that Marvel overlooked me

Cause Spiderman and Hulk straight p-ssy!

Registered User
    auzi inceteaza ca esti penibil, am fost provocat, mi-ai zis mori plus multe altele o sa dau paste la un post ce nu ai fost atent sa il citesti

Deci ai si jignit un lake nu e jignire? mori nu e? insa eu am vrut sa evidentiez ca m-ai provocat se vede aici in caz ca nu ai vazut in posturile anterioare, chiar de mai multe ori ai provocat:
    MORI!
    un LAKE ce esti
    beshi de-aici
    excrement de lama
    Concluzie: Tu vad ca nici acum nu ai inteles ca am dat un exemplu cu tine, la fel cum am fost si eu tratat de 73rror si nu a primit ban. astfel s-a creat un precedent, adica daca tu imi spui mori, eu pot sa iti spun sa moara mata si tot ce mi-a zis 73rror mai jos vezi exact eu chiar am bun simti si nu am sa o fac pe maicata in toate felurile de mai jos, si aici vezi si explicatia lui b0rn referitor la asta http://eurobattle.net/threads/178489...=1#post1525335, puteai sa spui si esti prost spuneam proasta e mata si tot asa sper ca ai prins ideea!! s-a nimerit asa cu mori daca iti arde de glume ca windy.

uite iti pun aici:

born2kill Daca tu vezi vreo diferenta intre
    a) spart esti ma 73rror
    b) sparta e ma-ta mindscan
    c) spart esti ma b0rn...
    sa-mi zici si mie
    Din punctul meu de vedere din log care l-ai pus tu , cerere respinsa fiindca tu l-ai provocat/insultat primul.
    Sa inteleg ca din punctul tau de vedere poti sa faci o persoana "sparta" , "retardata" , "handicapata" dar cand el zice acelasi lucru despre unul din parinti tai devine banabil nu?Funny...
    deci mi-ai zis mori iar dupa b0rn asa vine:
    a) sa mori tu mindscan
    b) sa moara ma-ta beer
    c) sa mori tu ionescu

deci nu e banabil

mai exact mitu o sa dea ban, cand o sa iti zic eu din senin sa moara mata fara sa fiu provocat, pana atunci plange in alta parte, la fel am patit si eu. welcome to my world!

PS: iar tu inca continui sa ma provoci big time cu multe insulte si eu m-am oprit sa te mai jignesc chiar daca m-ai provocat pt ca am bun simt si am dat exemplu cu tine, insa vad ca tot continui, acum sunt 3 threaduri unde te bagi ca musca in lapte si provoci cu jigniri si te crezi cheie de biserica cu un tupeu prost, chiar vrei sa o fac pe maicata fix cum 73rror a facut-o pe mama? odata daca te mai prind cu o jignire promit ca fix aceleasi spurcaciuni care mi le-a zis 73ror ti le voi spune si tie, adica cele de mai jos:

(40:38) 73RRoR: sparta e mata
    (40:40) 73RRoR: so fut in pizda
    (40:44) 73RRoR: si sa ma cac pe pieptu ei
    (40:45) MindScan: DAI BAN TEROR
    (40:48) MindScan: am zis ceva de mata?
    (40:53) MindScan: sa vezi ce ban iei
    (40:57) 73RRoR: sa moara mata ca iau ban

si DA EL NU A LUAT BAN PT ASA CEVA CA DOMNE A FOST PROVOCAT, iar tu doar pt una vrei sa iau ban?
    Last edited by MindScan; 9th August 2012 at 03:19 PM.

Registered User b0rn2kill's Avatar
    In primul rand beer nu ti-a zis "mori"
    El la citat pe windy
    Trebuia sa apara asa ,
    Mindscan
    Quote Originally Posted by windycity
    MORI
    Nu vreau sa te jignesc , dar daca insisti sunt sigur ca pentru tine voi face o exceptie.
    Intelege odata daca 1-2 zic ca esti "dus cu pluta" inteleg sa mai ripostezi , dar 99% din forumul asta zice ca esti " dus cu pluta" . Poate suntem noi prea rai cu tine , dar tu sigur esti masochist la ce patesti pe forumul asta/serverul asta , si totusi aici revii.

Banned I'm here for more than 1 year and I am banned! I'M SUCH A NO LIFE STUPID KID!

Excrement de lama era referitor la cerere in sine, nu avea treaba cu tine...nu mai suci si invarti ceea ce zic ca nu iti e in favoarea ta. MORI era un citat, din ceea ce a spus altcineva.
    SI NU MA PRIVESTE PE MINE CE AI TU CU BORN SAU TERROR, eu nu te-am jignit nici pe tine nici familia ta. PUNCT ! Degeaba le tot invarti pe aici, ca nu-ti va iesi, deoarece pana acum eu nu te-am injurat deloc...nu am facut macar o data referire la tine decat generalizat si threadurile in sine sunt de rahat, nu am zis asta de tine !

Deci, rog orice admin, ca din moment ce au fost alesi ca admini toti sunt competenti si apti...nu am nevoie de favoruri, mi se pare mie si la 99,9% din acest forum ca omul asta trebuie sa simplifice peisajul....sa dispara din aceasta comunitate...provoaca pe toata lumea, si daca va uitati in threadurile lui, a amenintat un admin ca il spurca cum apuca...ca el e smecher, nici el nu crede asta )), dar cam atata e de omul asta...vorba.
    Asa ca rog, care cum puteti sa ii dati ban, sa nu-l mai vad pe aici sau daca va e de 10 lei ce i-a donat va dau eu 200 sa-i dati ban acestui semidoct, ca deranjeaza pe fiecare persoana in parte din aceasta comunitate...
    de ce credeti ca e toata ziua pe forum, ca n-are nici un prieten si nici un fel de viata sociala...aici poate cauta si din nefericire si gaseste anturaj...
    Si born, nush cum de ai trecut asa usor cu vederea amenintarile aduse de el la adresa ta, in threadurile sale excremente de lama.
    Last edited by i.liKe.BeeR; 9th August 2012 at 04:32 PM.

Registered User b0rn2kill's Avatar
    Quote Originally Posted by i.like.beer
    Si born, nush cum de ai trecut asa usor cu vederea amenintarile aduse de el la adresa ta, in threadurile sale excremente de lama.
    Amenintari? De la mindscan?La adresa mea?Amuzant
    Il iert caci stiu cu aproximatie nivelul lui de inteligenta.Daca vrea sa vorbim despre dinamo si alte d'astea sa-mi zica..

Nici eu nu-mi pun mintea cu "NIMENI", dar cand furi curent in kW trebuie sa te opreasca cineva ca de nu te amendeaza aia de la Elektrica ce naiba! Acuma daca mi-as pune mintea cu toti pacalicii la care nu li s-a uscat cerneala pe buletin si impreuna cu familia lor nu au 18 ani, nu am mai ajunge nicaieri si nici nu am fi cine suntem...ma refer la oamenii de aici...care aproape toti cu o exceptie au ceva in cap, nu au capul pe umeri sa nu le ploua in gat...ma intelegi tu, nu sorinel?
    Acum, puteti lua o decizie va rog frumos, desi..."sa moara ma-ta" e cea mai mare insulta ce as putea s-o primesc, ca probabil mult nu mai are sau are mult pana acolo...balanta inca nu se inclina in nicio parte...el pe cine a parafrazat cand a spus asta, nu cred ca pe nimeni?
    Si ce e mai nasol e ca mereu am vazut ca pe om nu-l duce capul si am incercat sa-l invat una alta ca pe multi din jurul meu, sa invete si ei ce e viata, cand trebuie sa TACI si cand sa vorbesti...dar mna, asta e...
    Acuma e clar ca nu pot fi pasiv, de aceea rog sa se rezolve threadul acesta cat mai repede...macar asa stiu o treaba, oricum niciodata nu o sa intrec limitele prostiei sa deschid threaduri peste threaduri...odata luata o decizie, aceea va ramane, sper doar sa fie corecta pt ambele parti. (eu am luat forum ban din motive mult prea banale, deci ce a zis acest...individ, ar merita mult mai mult ca mine)

Romania Moderator Mitix's Avatar
    Ok.Closed.Ii voi prezenta lui BoBo threadul.
    My power's limitless like Blanco on Sega Genesis

Superhero, mad that Marvel overlooked me

Cause Spiderman and Hulk straight p-ssy!