Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Unban R3qvi3m

Registered User

Unban R3qvi3m

Deci asa ceva nu se mai poate... javert lasa un jucator strain in joc...nu da from inainte sa dea start...are lag omu face feed...0-3 in min 5 ...cerem rmk toti dam rmk ...ei nu dau nici unul le spun ca ies pentru ca asta nu e joc....iau ban si se face rmk. Astept un raspuns cat mai repede ca nu am chef sa fiu banat aiurea. Multumesc.
    Off :Ah si sa nu uitam ca oricum b0rn2kill da ban cum vrea el...kick si ban...doar ban in functie de sentimentele pentru adversar; doar sa castige.

Registered User b0rn2kill's Avatar
    Primisi tu kick de la mine?Daca da te rog frumos sa postezi replay.
    A primit vreun jucator din echipa ta kick de la mine?Daca da , te rog frumos sa postezi replay.
    Repet pentru ultima data , hostul nu este obligat sa dea "!from" sau "!ban" sau "!ping" la cerere.
    Pe romania are voie sa joace oricine.
    Daca nu prezinti dovezile necesare o sa primesti ban 7 zile de la mine.
    Daca le prezinti judeca ceilalti admini.
    P.S daca nu ai tu replay , il rog frumos pe mindscan sa-l puna el.

Registered User
    Chiar te rog sa dai ban si stii ce sa mai faci...sa dai ban la tot serveru mai putin la amici.
    Off: daca ai tupeu sa zici ca nu ai dat kick si ban aiurea in viata ta atunci bravo...respect ro dota si la mai mare...de aia se umple de ratati noobi prosti tot serveru'. Initial am zis ca mindscan exagereaza dar ii dau dreptate. GG tie si tuturor adminilor sau prietenilor adminilor de pe ro ca va sustineti si va scoateti banuri si sau va faceti conturi noi fara sa se bage nimeni. Tot asa si la mai mare , ca de aia se pisa tot globu' pe romani...pentru ceea ce suntem. Multumesc, vreau ban, sa nu va mai vad la fata. (macar 1 saptamana)
    P.S. : nu stiu ce obligatii are oricum e prietenu' tau deci nu are nici o obligatie...si sa stii ca nu toti avem "puterea" sa dam kick la cine vrem sau end la game cand nu ne convine si de aia depindem de bunul simt al altora...am dat rmk toti si nu s-a dat de la sentinel...am spus din primele secunde de probleme cerand rmk...lucru care se poate face cu bun simt dar hei...cum sa-i ceri bun simt in Romania.
    Last edited by R3qvi3m; 31st July 2012 at 03:13 PM.

Quote Originally Posted by R3qvi3m View Post
    Chiar te rog sa dai ban si stii ce sa mai faci...sa dai ban la tot serveru mai putin la amici.
    Off: daca ai tupeu sa zici ca nu ai dat kick si ban aiurea in viata ta atunci bravo...respect ro dota si la mai mare...de aia se umple de ratati noobi prosti tot serveru'. Initial am zis ca mindscan exagereaza dar ii dau dreptate. GG tie si tuturor adminilor sau prietenilor adminilor de pe ro ca va sustineti si va scoateti banuri si sau va faceti conturi noi fara sa se bage nimeni. Tot asa si la mai mare , ca de aia se pisa tot globu' pe romani...pentru ceea ce suntem. Multumesc, vreau ban, sa nu va mai vad la fata. (macar 1 saptamana)
    Am zis eu ca nu am dat kick si ban in viata mea?Am zis ca nu am dat in meciul acesta in care tu ai dat quit.Daca tu ai dovada ca am dat kick si ban , prezinto .
    Ca nu iti convine tie team nu e motiv de leave.Am jucat si meciuri cu 1/-29 si 29/-1 si nu am comentat.
    Pune replay ca sa ai sanse sa fii crezut sau macar cineva sa iti bage cererea in seama.De acolo se vede tot.Daca mid tau are 0-3 in min 5 ce obligatii am eu sa dau rmk?

Registered User
    vad ca citesti doar ce iti convine ) e bine ... inchide topicu si du-te joaca dota ...si nu uita : daca dai kick la tot teamul advers castigi sigur. Peace out !

Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

cum sa faci plug si sa vrei unban?

Registered User Alcoolic's Avatar
    Quote Originally Posted by raducu05 View Post
    cum sa faci plug si sa vrei unban?
    vb lui...TRAIESTI IN ROMANIA ))
    Calling a Romanian "Gypsy" is like calling a French "Arab" or a British "Indian". How idiot can some people be to confuse a minority with the majority from a country? Is it so hard to understand these basic things?
    - Gypsy / Zingaro / Rrom / Cigan - originating from India ( Punjab ) and minority in almost all European countries
    - Romanians - Latin Europeans named derived from? Romans, the ancestors of all Latin people including Romanian
    STOP THE CONFUSION GOD DAMN IT!!!

Romania Moderator Mitix's Avatar
    Ce-mi place alcoolic asta )
    My power's limitless like Blanco on Sega Genesis

Superhero, mad that Marvel overlooked me

Cause Spiderman and Hulk straight nothing

Romania Moderator Mitix's Avatar
    Pana la urma care ii povestea pe scurt?
    Sa dat decizia?Ca vad k replay nu pune...Pot da closed?
    My power's limitless like Blanco on Sega Genesis

Superhero, mad that Marvel overlooked me

Cause Spiderman and Hulk straight nothing

Lasa-l open cat e nevoie mitix.Chiar il rog sa puna replay sa se vada ce si cum.

adica are ban si ii ramane 3 zile sau cat e pt leave...cam aia e ideea...nu stiu de ce dracu lumea nu intelege ca daca esti host poti sa faci ce vrea pula ta...

Registered User InsaneDotaLover's Avatar
    Quote Originally Posted by raducu05 View Post
    adica are ban si ii ramane 3 zile sau cat e pt leave...cam aia e ideea...nu stiu de ce dracu lumea nu intelege ca daca esti host poti sa faci ce vrea pula ta...

partial adevarat

Registered User
    Quote Originally Posted by b0rn2kill View Post
    Primisi tu kick de la mine?Daca da te rog frumos sa postezi replay.
    A primit vreun jucator din echipa ta kick de la mine?Daca da , te rog frumos sa postezi replay.
    Repet pentru ultima data , hostul nu este obligat sa dea "!from" sau "!ban" sau "!ping" la cerere.
    Pe romania are voie sa joace oricine.
    Daca nu prezinti dovezile necesare o sa primesti ban 7 zile de la mine.
    Daca le prezinti judeca ceilalti admini.
    P.S daca nu ai tu replay , il rog frumos pe mindscan sa-l puna el.
    @b0rn o arzi in fasole tare mai ales ameninti pe om cu 7 zile ban de unde e regula asta? vi s-a urcat la cap am mai zis-o! deoarece tu erai in conflict cu javert ca nu vroia sa il ia pe beer sus cu tine in team si deja in lobby era so cearta intre voi nu avea de unde sti saracu reqvi3m ca nu ii tii partea in acel joc lui javert si ca de fapt javert i-a dat ban si nu tu ca erai admin, el asa a presupus ca tu, mai usor cu 7 zile ban, omu a zis la cald toate se pare ca si tu

@reqvi3m javert ti-a dat ma ban, b0rn insa putea scoate imediat s-a dat abuziv clar in acele conditii ale jocului, era un lagger care a iesit fiind si strain e normal.

Este deja al doilea joc cu straini http://eurobattle.net/threads/177876...-lasat-straini daca aici nu am apucat sa ies la timp ca am vazut ca a lasat ala strain in joc si unul care cica joaca pe ro macar l-a tinut la el in team, de data asta nici javert nu merita demote? nu a dat nici macar from/ping cum face orice host decent, a dat direct start, in fine are voie strain, dar PINGUL DE CE NU SE VERIFICA? SI DACA ARE LAG SI PICA UNUL IN PRIMELE 10 MIN NU SE DA RMK? hai ce plm mai e formularul ala de promovare la lvl 2 ma? acel formular nu e facut tocmai ca sa iti dai seama daca unul E COMPETENT IN A HOSTA SAU NU? DACA NU STII A DA PING INS CA NU ESTI COMPETENT NENE, deci nu conteaza ca e strain bine!! dar nu lasa LAGGERI IN JOC, ca sa ne strici noua cheful si timpul mama ta de host!

in acest joc jucatorul strain de data asta era la noi, avea lag si feed 0-3 in primele minute din joc, tot va ascundeti dupa tertipuri, incompetentul de javert ca host a dat fail maxim, nici el nu a stiut ca ala e strain decat in joc tind sa cred ca sigur nici b0rn nu stia ca si noi de altfel, putea indrepta totul cu end game si rmk dar de unde...

ideea e ca b0rn a vazut toate astea si el in joc, dar normal era cu javert in team, in loc sa actioneze impartial ca un admin, sa de-a direct end ca javert a dat so fail ca host, inca ii tine partea aici, daca o sa ramaneti intr-o zi doar adminii pe canalul RO sa nu va mirati de ce.

PS nu am replay iaca sac! )

@r3qvi3m cere si tu scuze la b0rn ca l-ai acuzat degeaba, posibil sa isi ceara si el ca si-a varsat nervii, posibil!
    @ mitix: dai unban la om, ca a fost un joc eronat hostat de un host fail: javert, reqvi3em si-a varsat nervii pe b0rn crezand ca b0rn i-a dat ban, b0rn era suparat pe javert din lobby se certau chiar tare CAPS si de ce imi dai A la joc ca de ce nu il ia sus si pe beer, si uite asa si b0rn si re3vi3m si-au varsat nervii unul pe altul, se evita adevarul in concluzie pe javert varsati-va toti nervii, mai jos si replay, dureaza putin.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by MindScan; 1st August 2012 at 12:31 AM.

mindscan tu faci umbra pamantului degeaba...si mai usor cu insultele ca-ti zic de mata iara...
    on topic:este irelevant ce discutie aveam eu cu b0rn sau nu...IN JOC HOSTAT DE MINE POT SA FAC CE VREAU...adica sa imi fac echipa,sa las straini,sa dau kick,etc...tu ce vrei sa zici?ca daca unu face fail la inceput trebuie sa dam rmk?voi sunteti normali?

@MindScan ai dat tu cumva !info r3qvi3m si scrie ca e banat de javert sau de mine?Pentru ca eu i-am dat ban , nu javert.
    Si daca nu aduce dovezile in ceea ce sustine la adresa mea sigur ca ii voi da 7 zile ban.
    Eu in mare parte atat am inteles in acel joc : "ba hai rmk ca midu nostru e strain si uite are 0-3 in min 5-6 sau cat era"
    Ce obligatie aveam noi sa dam rmk ca aveati voi feeder?
    Eu chiar nu am nimic cu r3qvi3m , din cate vezi chiar te-am rugat si pe tine tinand cont ca erai in joc sa-l ajuti cu replay.Dar dupa ce ca face quit , mai vine si cere si unban si ma acuza si de anumite chestii.
    Pana si eu cand dau leave primesc ban ca orice alt user.
    Quote Originally Posted by b0rn2kill
    http://eurobattle.net/threads/173489...verul-romanesc
    -1 imunitate la mine pt quit azi , cu toate ca intrebasem din minutul 4 daca se poate da rmk cand am aflat ca trebuie sa plec in 10 min...da nah.
    Deci 1/3 la mine.
    Si eu chiar aveam motiv sa ies , nu ca alti " a dat midu fail " ; " ala nu e roman " etc...
    Last edited by b0rn2kill; 1st August 2012 at 08:41 AM.

Page 1 of 2 1 2 LastLast