Invidiosi in general asa , citeste naiba mai sus si prinziof mitica mitica
![]()

Romania
Invidiosi in general asa , citeste naiba mai sus si prinziof mitica mitica
![]()
dap sunt invidios :d inca un pic si ma mut in oltenia , stai asa sa iau roshanu prima data , sunt doar lvl 1.
Originaly Posted by Lemnyshor (Lemn).
Cel mai probabil daca ma injura careva o sa fac dagon si o sa-i fur toate fragurile pana isi taie venele. (Disclaimer: nu pot fi tinut responsabil pentru eventualele sinucideri ale jucatorilor romani si nu am am niciun contract activ cu posturile de televiziune.
HAHAHA prietene dar tu din 2-3 fraze e imposibil sa nu legi ceva de dota, VIATA TA !
) pai ce plm .... las coae ca e bine si asa , o sa faci bataturi la cwr de la atita stat pe scaun
) te pupa jean , asa cum se zice la noi la olteni ^^
Eu nu sunt invidios pe olteniInvidiosi in general asa)Tot nu vad d c as fi.
My power's limitless like Blanco on Sega Genesis
Superhero, mad that Marvel overlooked me
Cause Spiderman and Hulk straight nothing
Mitule vrei sa arat chatloguri noastre cand ma rugai sa te duc la pustoaice prin cr?)
) cat de penibili sa fiti , invatati ce ii aia ironie si sarcasm prima data :d apoi mai postati dupa mine ca reply
![]()
Originaly Posted by Lemnyshor (Lemn).
Cel mai probabil daca ma injura careva o sa fac dagon si o sa-i fur toate fragurile pana isi taie venele. (Disclaimer: nu pot fi tinut responsabil pentru eventualele sinucideri ale jucatorilor romani si nu am am niciun contract activ cu posturile de televiziune.
Pfff itzi dai seama cine esti tu ....MIEZU ..din dos ma lasi?! cu figuri destea pe burta goala ! ca destia ca tine la tot pasu .....