go iar tour 2 x 2

Romaniago iar tour 2 x 2
Cand doi oameni vorbesc pe furis, nimeni nu-si va inchipui ca rostesc "Tatal nostru". Mizerabilii
Ok.Hai sa dam drumu la al doilea tour de 2v2.Ideea va ramane aceeasi ca si la primul (eu voi face echipele,deci inscriere individuala)In primu tour am reusit sa fac echipe echilibrate dovada ca nu a fost meci sub 30 de minute.
Inscrierile incep de astazi si se vor incheia vineri la ora 16:00.
Tourul se va desfasura de vineri la ora 20:00 pana duminica la ora 20:00 (deci in acest interval se vor juca toate meciurile).
Cei ce doresc sa participe scrieti !sign iar eu va voi adauga in lista de participanti.
V-om aplica regula 5kills/primele 2 turnuri.
Nu sunt restrictii la eroi si nici la iteme (aa nu aveti voie cu bottle ).
Ca sa evitam problemele care au fost in primul tour va rog dati sign doar daca stiti sigur ca aveti timp sa jucati.
Castigatorii tourului vor primii cate o icoana(inca nu am ales care,asta voi decide cu voi ).
APOMNP,in locurile libere puneti computere.
Pickuri in fucntie de roll.Va explic mai pe clar acum k data trecuta a-ti inteles....
Rollul cel mai mare alege primu.De exemplu alege senti 1 erou,apoi scourge alege 2 eroi ,apoi senti inca 1.
Un singur meci,finala se va juca 2/3
Sa jucati vineri seara prima runda.Daca puteti terminati si tourul.
Deci sa ii dam go.
Nu spamati aici.
Castigatorii vor primi 3 luni icoana (Aurel VLaicu)E tour pentru romani pana la urma![]()
Last edited by Mitix; 6th July 2012 at 10:37 PM.
My power's limitless like Blanco on Sega Genesis
Superhero, mad that Marvel overlooked me
Cause Spiderman and Hulk straight p-ssy!
!sign
"II dau DJului tau un bax de tic-tac cu aroma de hip-hop"
CtC-Original verde
!sign
!sign
!sign
De fapt out ca iar facem ca la primu turneu si nu mai am nervity
Frate eu am stat +60 minunte din cauza regulamentului.
Cel mai bine ar fi win pentru echipa care face primele 5 kill sau primele 2 turnuri. Ar trebui sa acorzi aceasta posibilitate jucatorilor ( posibilitatea de a alege ) .
P.S: In cazul in care introduci ideea pe care am precizato, introdu-ma si pe mine in tour.
!sign
!sign dar poate pana vineri sterg commentu daca nu scrii regulile, toate clare si concise; nu de alta dar nu imi pierd timpu cu tour ce tine pana se da throne-ul, ca nu-i 5vs5
Cand doi oameni vorbesc pe furis, nimeni nu-si va inchipui ca rostesc "Tatal nostru". Mizerabilii
Scrie clar si concisCe vrei mai clar d atat?Meciul se joaca pana ambii membrii ai undei echipe declara !ff.
Voi intreba playerii daca vor sa joace asa sau 5kiluri/primele 2 turnuri.Decizia e a voastra.