Results 1 to 15 of 15

Thread: Unban darkyr

Registered User

Post Unban darkyr

begformercy mi-a dat ban pentru ca incercam sa dau join la un joc creat de el, evident dupa i-am transmis salutari mamici lui si tuturor decedatilor, sper sa citesti asta incompetentule . P.S. daca nu am nici un joc asta nu inseamna ca nu stiu sa joc.Asadar as dori sa propun si un demote pentru impertinenta acestui individ.Multumesc.

registered user Cry Stygian's Avatar
    Ma omule, te intreb tu gandesti ?
    Cum sa injuri un admin pentru ca ti-a dat kick din jocul creat de dansul iar dupa sa vi cu un tupeu murdar sa ceri demote si unban.

P.S: Incearca sa gandesti inainte de-a face o prostie.
    Last edited by Cry Stygian; 20th June 2012 at 06:32 PM.

Registered User
    nu era joc privat, probabil tu esti un suporter infocat al acestui stimat domn begformerci care inca nu e legal in america si dupa cum actioneaza nu cred ca va ajunge vreodata la totalitatea capacitatilor sale mentale.
    Last edited by darkyr; 20th June 2012 at 06:43 PM.

Uber Technician L.E.S.'s Avatar
    omu are tupeu + mandria lu beg ca vezi doamne sa nu fie injurat
    wooden pc

Registered User
    Nu, banu mi-a fost acordat inainte sa pot sa imi exprim gratitudinea, va rog sa intelegeti este un aspect important.

Registered User b0rn2kill's Avatar
    cerere respinsa.

Registered User CronYshor's Avatar
    Quote Originally Posted by darkyr View Post
    nu era joc privat, probabil tu esti un suporter infocat al acestui stimat domn begformerci care inca nu e legal in america si dupa cum actioneaza nu cred ca va ajunge vreodata la totalitatea capacitatilor sale mentale.

Frate ce tot vorbesti acolo ? cel care a creat jocu` poate sa faca ce vrea daca eu fac un pub si vine bobo goodangel begformercy si mitics pot sa`i dau afara daca asa am chef lol :| ? si nu`l cunosti pe beg eu zic sa`ti vezi de treaba.

si dupa cum actioneaza nu cred ca va ajunge vreodata la totalitatea capacitatilor sale mentale.
    Iti dai seama ca Warcraft aka Dota este un joc nu ? sau pt tine e ceva real life ? GL HF
    Cand viata te pune la pamant, ridica-te incet, zambeste si spune-i foarte politocs: LOVESTI CA O ZDREANTA
    Quote Originally Posted by FuRaCiOsu
    Un Afericit si tie fiule,si la anu poate faci misto mai mult de t-pain Noroc.

Hidden Text click here to show

Registered User
    Ti-se pare corect sa iei ban doar pentru ca vrei sa dai join? sunteti absurzi dar e k nepotisme pentru begformercy

registered user Cry Stygian's Avatar
    Quote Originally Posted by darkyr View Post
    Ar trebui sa rad sau sa plang ?

Inca ceva, daca te simti atat de abuzat de Begformercy, poti aduce macar o dovada privind abuzul lui ?

Registered User
    Nu prea inteleg eu ce vrei sa spui cu sa rad sau sa plang, dar din experienta mea as spune sa plangi, plangi pentru ca ai de ce daca nu poti surprinde intelesul unei simple fraze si esti pus in dificultate.Plangi. Cat despre dovada da in chat acolo !info darkyr si vezi 0 jocuri ca sa intelegi ca nu aveam cum sa iau ban pentru alt motiv, poate doar daca il injuram asa din senin sau scria din greseala nicu meu.

Chasing the Sun... GoodanGeL's Avatar
    Ori vii cu dovezi (printscreen), ori astepti raspuns din partea lui.

Daca ma uit mai bine, vad ca nu ai ban. Probabil ti l-a scos Beg imediat dupa ce ti-a dat. Se pare ca Mitix a fost de fata la aceasta intamplare. BFM crease un pub si asteptase pe un prieten de-al sau, 9 sloturi ocupate, doar unul mai era liber. Intra darkyr in jocul lui, ia kick, mai intra odata, iarasi kick, fiind insistent mai intra odata, de data asta ia ban. O solutie temporara ca sa intre prietenul sau la pub. Sper ca nu te-a afectat prea tare banul acela.

O sa las totusi topicul deschis daca mai ai ceva sa postezi. La primul spam, userul va fi sanctionat si topicul inchis.

Registered User
    Multumesc, banu nu a fost scos imediat, am verificat incercand sa intru in alte jocuri de ro dupa ceva timp da oricum.

Registered User
    Banu a fost pentru o ora maxim dat tocmai pentru ca intra non stop desi nu era dorit.
    Apoi , dupa cum a recunoscut, m-a injurat in toate felurile, dar spre surprinderea mea ... am uitat sa-i dau lvl 0 pt asa ceva.
    Anyway , a fost o masura extrema sa il banez pentru a nu mai intra, insa doar asa s-a potolit.
    Vad ca si pe forum ma ataci, insa eu te iert sa stii.