Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 45 of 66

Thread: Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place !

Registered User
    Quote Originally Posted by mapY^ View Post
    PRost tare normel asta... Ma intreb cine ar castiga dintre el, infinity, si alti cativa bufoni "dapacii" la nivel de tampenie acumulata intr'un singur personaj. Guess we'll never know xD...
    Ce-mi place ca tu nu sti ca tu esti castigator din oficiu !

registered user Cry Stygian's Avatar
    Quote Originally Posted by mapY^ View Post
    PRost tare normel asta... Ma intreb cine ar castiga dintre el, infinity, si alti cativa bufoni "dapacii" la nivel de tampenie acumulata intr'un singur personaj. Guess we'll never know xD...
    Mapy, vezi ca eu nu te-am jignit, daca tot te crezi atat de inteligent țineți-o pentru tine.

Safelist Member mapY^'s Avatar
    Quote Originally Posted by OrZik View Post
    Ce-mi place ca tu nu sti ca tu esti castigator din oficiu !
    Hop, si motzu pe cacat )

Registered User
    Mapy,un nenorocit,hater,om care nu s-a dus la biserica de multe ori,plin de ura,stie numai sa batjocoreasca lumea,se crede superior,dar de fapt daca ma uit la fatza lui ma bufneste rasul..Te-a rasfatat prea mult parinti si acuma nu-ti da nimeni de nas il ai cam mare.
    Nas=bârnău, carină, cârmă, nașcarină, pătlăgea, trompă. ))

Safelist Administrator
    Te-a rasfatat prea mult parinti
    romana-bufu 2-0

Quote Originally Posted by bu.fu View Post
    Mapy,un nenorocit,hater,om care nu s-a dus la biserica de multe ori,plin de ura,stie numai sa batjocoreasca lumea,se crede superior,dar de fapt daca ma uit la fatza lui ma bufneste rasul..Te-a rasfatat prea mult parinti si acuma nu-ti da nimeni de nas il ai cam mare.
    Nas=bârnău, carină, cârmă, nașcarină, pătlăgea, trompă. ))
    Sherkane tu esti ma terminatule ? Pe mine macar a avut cine sa ma rasfete, orfan ce esti. S@LLLLLLL

Registered User
    Decay am uitat un ''u'' se mai intampla.
    Mapy daca ti-ar muri tactu la 20 de ani cat ai acuma, si ti-ar zice si tie unu ''orfan'' oare cum te-ai simti? ,ba inainte sa-ti iasa ceva din gura gandeste-te ce zici..Si multumeste-i lu dumnezeu ca ai parinti,nu poti stii ce te asteapta maine poimaine..Nu e vina nimanui ca asa este scris sa fie.

Safelist Administrator
    si parinti cu doi i

Banned I'm here for more than 1 year and I am banned! I'M SUCH A NO LIFE STUPID KID!

Epic thread...care a fost subiectul acestui thread, care este cuprinsul lui...you can't retain from laughing ! DAFUQ !
    P.S. Apropo de engleza, era un tip EVE pe aici mai pe vremuri...mai joaca in continuare pe XPAM sau nu? El era din GB daca nu gresesc si vorbea engleza fluent...can't miss him!

Quote Originally Posted by bu.fu View Post
    Decay am uitat un ''u'' se mai intampla.
    Mapy daca ti-ar muri tactu la 20 de ani cat ai acuma, si ti-ar zice si tie unu ''orfan'' oare cum te-ai simti? ,ba inainte sa-ti iasa ceva din gura gandeste-te ce zici..Si multumeste-i lu dumnezeu ca ai parinti,nu poti stii ce te asteapta maine poimaine..Nu e vina nimanui ca asa este scris sa fie.
    Cand te iei mereu de cineva fara sa te provoace, cum faci tu'n cazu de fata, te mai astepti si la replici dure conectate cu realitatea, si care sunt menite sa te faca sa te simti urat... Ce'ar fi frate sa incetezi sa ma tot ataci, ca eu nu sunt printre cei care te fac mh'er si'n toate felurile, nu'ti zic niciodata nimic eu tie aiurea cum faci tu. Bafta

Banned I'm here for more than 1 year and I am banned! I'M SUCH A NO LIFE STUPID KID!

E un nimeni in cautare de atentie...stai...am uitat...despre cine era vorba ?!?! Probabil despre nimeni, delirez eu :|

Registered User
    @Decay- nu sunt aici la ora de gramatica,scriu cum stiu,nu trebuie sa te dai destept sa ma corectezi.
    @Mapy- te iei de altii si le zici cum iti vine tie la gura si nu uita ce mi-ai zis in trecut pe ro channel. de atunci te tzin minte,si crede-ma sunt foarte razbunator,si nu vreau sa arat aici cine sunt eu,dar jur ca daca ai fi in buc si nu in franta,sigur te-as cauta. Click image for larger version. 

Name:	mapetz.JPG 
Views:	30 
Size:	165.9 KB 
ID:	167169
    Si u @lake.beer ce tot il lingi in cur pe mapy si oriunde este cearta sau discutii pe forum intervii si tu ca musca,stai in plm in banca ta si vezi de viata ta,ai ceva cu mn dami nr de tel si cand vii in buc ne intanlim si vedem care-i problema,sa ne batzi pe toti laolalta oops.. stai ca se pare ca tu esti ala care cauta atentie.

Registered User sir.pui's Avatar
    in concluzie :
    Hidden Text click here to show

Mna...in afara de puiu nu mai posteaza NIMENI aici? :|

registered user Cry Stygian's Avatar
    Puiule, o cauti cu lumanarea... controleaza-ti limbajul.

P.S: Acelasi lucru e valabil pentru mapy si bu.fu .
    Last edited by Cry Stygian; 26th June 2012 at 09:55 PM.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast