Din seria demote windycity episodul 1: http://eurobattle.net/threads/170535...a-primesc-kick
episodul 2: http://eurobattle.net/threads/172011...ick-fara-motiv
M-am abtinut sa nu il postez si pe mapy de multe ori, mi se parea ca e mai impartial ca windy desi l-am avertizat sa se opreaca ca o sa il postez, desi Bobo in lobby la un joc acu ceva zile de fata cu toata lumea i-a zis daca continua asa o sa ii dea demote, eu baiat finut nu i-am zis lui Bobo ce face etc sa il torn, insa e doar o aparenta nu este deloc impartial! Astfel azi dimineata pe la ora 4, de fun, am inceput sa jucam warlocks, unde mapy murea primul de la noi din team caci questforglory care stie jocul bine il omora imediat, si eu muream ultimul chiar daca joc a doua oara harta aia, frustrat din aceasta cauza, mi-a vorbit urat, m-a facut prost in numarate randuri din senin, ca mai apoi sa dea kick fara motiv, de parca zici ca juca pe bani sau a pus la pariuri, omul nu stie sa piarda sau sa moara...,dupa joc pe canal dupa alte comentarii pe care el le-a initiat si m-a provocat, mi-a dat kick de pe canal de vreo 3 ori sa arate el la restu ce putere are ca mai apoi sa imi dea ban 72 de ore, pe care dupa mai multe whispere in care vorbea in greata si cred ca astepta sa ma rog frumos sa scoata banu i-am zis ca o sa il postez, si chiar l-am postat acum chiar daca intr-un final am observat ca a scos banul. M-am razgandit si l-am postat deoarece in al doilea link de mai sus, la ultimul lui post a vorbit f urat la adresa mea, eu nu am sa ii raspund la fel, ci il postez ceea ce merita de fapt, acolo nu am mai putut posta deoarece GoodAngel a inchis threadul, atasat este un printscreen cand imi da kick in loby prima oara.
Rog sa ii puneti la punct odata pentru totdeauna pe windy si mapy si sa se opreasca din abuz, sa nu mai dea kick cand vor ei, cui vor ei fara motiv, doar sa arate ca deh ei au lvl mai mare, sa nu faca echipele dupa bunul lor plac daca ei nu sunt host, sa nu dea ban de aiurea si apoi unban ca sa arate ce cool sunt ei, chiar daca da unban deranjeaza ca da ban si freaca omu la creier cu fazele astea. etc!!!!
LE: aici si replayul din joc

Romania

, incearca sa mai accepti si adevarul :P

sunt destule exemple in acest thread