Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 15 of 68

Thread: Demote -vs^mapy- kick fara motiv si ban 72 ore

Registered User

Demote -vs^mapy- kick fara motiv si ban 72 ore

Din seria demote windycity episodul 1: http://eurobattle.net/threads/170535...a-primesc-kick
    episodul 2: http://eurobattle.net/threads/172011...ick-fara-motiv

M-am abtinut sa nu il postez si pe mapy de multe ori, mi se parea ca e mai impartial ca windy desi l-am avertizat sa se opreaca ca o sa il postez, desi Bobo in lobby la un joc acu ceva zile de fata cu toata lumea i-a zis daca continua asa o sa ii dea demote, eu baiat finut nu i-am zis lui Bobo ce face etc sa il torn, insa e doar o aparenta nu este deloc impartial! Astfel azi dimineata pe la ora 4, de fun, am inceput sa jucam warlocks, unde mapy murea primul de la noi din team caci questforglory care stie jocul bine il omora imediat, si eu muream ultimul chiar daca joc a doua oara harta aia, frustrat din aceasta cauza, mi-a vorbit urat, m-a facut prost in numarate randuri din senin, ca mai apoi sa dea kick fara motiv, de parca zici ca juca pe bani sau a pus la pariuri, omul nu stie sa piarda sau sa moara...,dupa joc pe canal dupa alte comentarii pe care el le-a initiat si m-a provocat, mi-a dat kick de pe canal de vreo 3 ori sa arate el la restu ce putere are ca mai apoi sa imi dea ban 72 de ore, pe care dupa mai multe whispere in care vorbea in greata si cred ca astepta sa ma rog frumos sa scoata banu i-am zis ca o sa il postez, si chiar l-am postat acum chiar daca intr-un final am observat ca a scos banul. M-am razgandit si l-am postat deoarece in al doilea link de mai sus, la ultimul lui post a vorbit f urat la adresa mea, eu nu am sa ii raspund la fel, ci il postez ceea ce merita de fapt, acolo nu am mai putut posta deoarece GoodAngel a inchis threadul, atasat este un printscreen cand imi da kick in loby prima oara.

Click image for larger version. 

Name:	wc3scrnshot_050912_044806_01.jpg 
Views:	36 
Size:	212.6 KB 
ID:	165400
    Rog sa ii puneti la punct odata pentru totdeauna pe windy si mapy si sa se opreasca din abuz, sa nu mai dea kick cand vor ei, cui vor ei fara motiv, doar sa arate ca deh ei au lvl mai mare, sa nu faca echipele dupa bunul lor plac daca ei nu sunt host, sa nu dea ban de aiurea si apoi unban ca sa arate ce cool sunt ei, chiar daca da unban deranjeaza ca da ban si freaca omu la creier cu fazele astea. etc!!!!

LE: aici si replayul din joc
    Attached Files Attached Files
    Last edited by MindScan; 9th May 2012 at 08:56 PM.

Safelist Member mapY^'s Avatar
    Päi sa te duci frumusel, la parintii tai, sa le zici lor "fmm de drogat" ca noi doi nu avem glume, asta 1, si 2, minti ca un nesimtit ca ti'am scos banul dupa 1 minut cand ma stresai pe whisp. Plus ca un om normal cand ii spun mai multi ca "e prost", o accepta si pace, problema vine de la tine nu de la noi, degeaba faci tu posturi de demote, ca'ti meritai si banu ala pe deplin, am fost chiar ok cu tine, zic eu.

registered user Cry Stygian's Avatar
    Mapy esti un tantalau , incearca sa mai accepti si adevarul :P

Registered User pHu^^thAi's Avatar
    mapy e ok ,nu face abuz.are el motivele lui
    (11:25) [Bnh]Retard: dazzle
    (11:39) [Bnh]Retard: you don't have grave?
    (11:57) [Serbian][Hero]: I bought chicken
    (12:10) [Serbian][Hero]: someone else should take grave

Registered User
    accepta adevarul, tu singur te lauzi ca rulezi si nus ce? acum te alinti vad, nu accept eu ca unu care "ruleaza" daca drogat nu accepti, sa ma frece el cu kick ban unban dupa cum ii dicteaza lui mintea aia inabusita de anumite substante okey colegu? si ti-am spus asa asta dupa ce am fost provocat in numarate randuri, in joc si dupa pe canal, iar eu nu cred ca am jignit, este o realitate nu o gluma ce am zis!
    Vezi cum esti ma ) cica te stresam pe whisp, te-am intb daca scoti banul sau nu ca sa stiu daca fac post, nu mint cu nimic citeste bine ca am zis ca a fost scos, am revenit insa azi cu postul pentru ca mai jignit iar azi in postul pe care l-am facut si impotriva lui windy, si acum urmaresc NU SA IMI SCOTI BANUL ca da este scos, CI SA EVIT CA IN VIITOR SA NU MA MAI FRECI TU CUM VREI TU CAND ESTI "RULAT" cu jigniri din senin, kick, ban, unban etc, okey amigo?

Un om normal nu accepta o jignire cat va trai! grow up! Mai multi care au zis? cand un rulat cu lvl 4 si 5 acoliti pupincuristi etc se iau dupa el da atunci zic mai multi dar asta nu inseamna ca eu automat ar tb sa accept, si in acel joc toata lumea radea de tine, si nu a mai zis nimeni dintre toti jucatorii ceva la adresa mea unde te crezi tu de ai impresia ca poti manipula asa usor, coboara pe pamant nu vezi ca iti demontez tot ce zici chiar crezi ca iti merge asa usor cu mine.

Problema nu vine deloc de la mine, am stat calm in banca mea si acceptat multe pana s-a umplut paharu.

Pentru ce imi meritam banul pe deplin, da-mi dovezi! fapte, argumente? nu ai nimic!!!! tu mureai in jocul ala de fun warlock primu pentru ca te facea cu spume quest, si eu muream ultimul, astfel m-ai facut din senin de vreo 3 ori prost de ciuda, frustrare si eu jucam ok daca muream ultimul nu? mi-ai dat kick si apoi in canal ban? pt asta imi merit eu banu? PT ASTA MERITI TU DEMOTE COLEGU, nu ai fost deloc ok zic eu si cred ca si altii sunt de parere cu mine
    Last edited by MindScan; 9th May 2012 at 08:37 PM.

Registered User b0rn2kill's Avatar
    Eu daca eram in locul lui mapy poate iti dadeam si lvl 0 pana iti cereai scuze.Adica ok ii mai zici prost , fraier....etc da pana la "fmm de drogat" este cale lunga.Dar aparent este mai usor sa zici "fmm de drogat" decat "scuze"
    E doar o parere.

Banned I'm here for more than 6months and I am banned. I'm an idiot.

Mama ce obositor esti mindscan cu Hectarele astea pe care le scrii . Incearca sa sintetizezi si tu .

Oricum nu procedezi bine ca iti pui in cap lumea , dar totusi e de apreciat caracterul asta care macar pe forum sa il ai.

Esti un Eminem romanas.

Registered User
    sorry dar am fost provocat in joc cu 3 jigniri, apoi kick din joc, apoi in canal de vreo 3 ori kick, si apoi ban. nu crezi ca am si eu nervi si chiar am rabdat destul pana i-am raspuns si eu, orice om are o limita!

PT CE SCUZE? ca m-a facut prost in joc de 3 ori, si mi-a dat kick, apoi si pe canal la fel? pt asta? alooooooo cred ca ai interpretat gresit tot, reciteste chiar daca e mult si poate vei vedea ca el a inceput tot.

NU CRED CE SE INTAMPLA tot eu tb sa imi cer scuze ))

Si born, nu inteleg de ce nu iei problema de la radacina, ci de unde zice el ca l-am jignit, de ce nu iei de la inceput? DE CE nu ii spui lui de ce a inceput sa jigneasca asa din senin? ca a dat kick din joc fara motiv? si apoi a continuat la fel si pe canal? si EL SA ISI CEARA SCUZE!

aici si replayul din joc, unde DIN SENIN MA FACE PROST, in mai multe randuri, era un joc de fun, inainte de somn, in care toti ne distram insa el murea ca il facea quest si cauta o scuza, patetic!
    Attached Files Attached Files
    Last edited by MindScan; 9th May 2012 at 08:57 PM.

Registered User T-Pain's Avatar
    Frate, l-ai injurat de morti. meriti banu.

Banned I'm here for more than 6months and I am banned. I'm an idiot.

Imi amintesc ca si eu m-am injurat cu mapy pana cand i-am cam dat lectii in injuraturi si s-a oprit ) . Ori ai ori n-ai cum sa iti zic eu tie mindscan.

Registered User
    Quote Originally Posted by T-Pain View Post
    Frate, l-ai injurat de morti. meriti banu.
    Mai oameni buni, voi nu realizati ca pana sa ii zic eu asta, el m-a jignit in 3 randuri in joc, dat kick in joc DIN SENIN, si apoi pe canal a continuat sa jigneasca si sa imi dea kick? DAR CAT SA REZIST FARA REACTIE? ai innebunit si tu? chiar am stat calm fara sa ii zic nimic destul timp, dar nu m-am mai putut abtine, si iar REPET am fost PROVOCAT si el a PROVOCAT tot, nu mai cautati sa il scoateti, vedeti de unde a inceput, si tu cred ca de la prima jignire ca te face prost ai fi reactionat, eu insa chiar am stat calm in mai multe randuri, si in joc si pe canal, in joc chiar nu i-am zis nimic odata l-am inganat pe el desi el tot zicea de mine, prost ratat etc
    Last edited by MindScan; 9th May 2012 at 09:48 PM.

Registered User b0rn2kill's Avatar
    Eu am judecat strict pe baza screenshot-ului.Nu am urmarit replay este adevarat.
    Dar stii si cum este si in viata de zi cu zi , daca unu te bate si il bati si tu , sunteti amandoi penalizati.
    Aveai mai multe sanse sa primesti un raspuns favorabil tie daca nu ii raspundeai.Nu conteaza de cate ori te-a injurat el.Sau de cate ori i-ai raspuns.Una este sa postezi si sa spui "demote mapy ca am primit kick si ma injurat" si alta este sa spui "demote mapy ca am primit kick si ne-am injurat".
    Mapy are el niste aere si figuri dar nu este (chiar) rau.

Incercati sa o rezolvati intre voi intre timp si daca chiar nu se poate , atunci lasa pe BoBo/GoodAngel/BegforMercy sa-ti raspunda.
    Last edited by b0rn2kill; 10th May 2012 at 12:18 AM.

Registered User LinkTheSpartan's Avatar
    Ba MindScan, nu stau sa citesc tot ce ai scris tu aici, dar , din moment ce si mapy si windycity ti-au dat ban intr-un timp foarte scurt, nu crezi ca e ceva in neregula cu tine ?! Mereu te simti neindreptatit, dar nu e chiar asa... sigur ai facut tu ceva pt fiecare ban...

P.S : Nu mai scrie romane.... fii scurt si la obiect !

Registered User
    cum incercati sa o dregeti ) stii ce, facem ca tine born, in primul rand nu imi mai rastalmaci cuvintele! vezi mai bine titlul am zis demote pt kick si ban nu pt kick si injurat , dar sa facem asa: sa fim amandoi sanctionati, ca deh eu nu sunt om si nu am reactie, reflex cand sunt atacat tb sa fiu calcat in picioare dupa cum spui tu, ei uite ca nu am putut accepta asa ceva, cand normal cel care ataca se sanctioneaza, dar sa zicem ca "inghit" povestea de ai spus-o, sa iau eu ban pt injuraturi si el demote pt abuz si we can call it a deal!

@LinkTheSpartan, Nu e in nici un timp scurt, cu windy e de vreo luna iar cu mapy e de acum, ideea e ca li s-a urcat la cap iar tu puti a favoritism, daca nu stai sa citesti tot si sa vezi replay, please be on topic! daca nu tine parerile pt tine, nu am ban de la nici unu! ca nu au avut tupeu sa mearga asa departe pentru ca stiau ca abuzeaza prea flagrant Tocmai ca nu am facut nimic de asta tip sus si tare jos cu ei nu intelegi tu ceva simplu: ei simt nevoia constant sa arate ca sunt cool si au lvl 4 si tot fac ei jocuri de astea de artificii cu care cred ei ca sunt slabi si pot face ce vor cu ei, ei bine cu mine nu le merge.

PS: Sper ca am fost destul de scurt si la obiect, fac romane pt ca pe mine din start nu ma crede nimeni si de asta tb sa explic si sa vin cu argumente multe, astfel sa nu aibe nici o portita de a le intoarce sunt destule exemple in acest thread )
    Last edited by MindScan; 9th May 2012 at 11:01 PM.

Chasing the Sun... GoodanGeL's Avatar
    ...

Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast