Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Demote windycity kick fara motiv

Registered User

Demote windycity kick fara motiv

Salut,

Consider ca windycity (sniper) a abuzat si mi-a dat kick fara motiv frustrat fiind ca fix de ceea ce ma acuzase el mai devreme aia a facut el mai tarziu, ca nu vin cu toti desi eu eram departe nu puteam ajunge jos unde se bateau ei plus ca dadusem si turnu jos deci nu farmam de aiurea si sa ma ameninte repede nu doar cu kick ci si cu ban, mai tarziu axe facuse semn sa mergem pe unu jos si windycity nu a venit, eu tocmai ce am zis ca nu vin ca nu suntem toti si i-am facut semn lui windycity sa vina, sa fac si eu exact cum mi-a facut si el mie ca mai apoi sa imi iau gang si sa mor, apoi culmea el zice ca tb sa stam toti cand el inca era pe sus la farm, si eu iar imi iau gang si mor, ca mai apoi cand i-am zis astea cand i-am cerut socoteala ca el chiar putea veni mid si farma de aiurea iar noi murim de aiurea, fara sa zica nimic imi da kick, va rog sa va uitati la replay cap coada sa vedeti, nu e prima data cand il vad ca abuzeaza si ar vrea ca toti sa joace dupa cum vrea profitand ca are lvl mai mare, nu era nici macar la gn joc de pro, eu unu chiar nu puteam veni si dadeam turnu jos nu farmam, insa el in 2 randuri putea veni sa stam toti si nu a venit, sa ia si el kick ban demote nu ma intereseaza stiu ca pe nedrept mi-am luat kick si as vrea ca in viitor sa nu mai patesc faze de genu si sa ma joc normal, fara sa imi spuna care cum ce sa fac ca deh el e admin.Replay_2012_05_06_2348.w3g

LE: Ce stil parsiv are, dupa ce se termina jocul, pe canal imi da whisper ca noroc ca nu imi da si ban gen sa ma intimideze sa nu fac post, ca mai apoi sa imi zica ca a fost votekick sa ma pacaleasca pe fata crezand ca abia am aterizat pe ro si nu stiu nimic, nu a fost nici un votekick acolo sa dea cineva yes, si nici pe replay nu se vede uitati si aceste 4 prinstscreenuri de pe canal unde se vede clar, ce maniera si atitudine negativa are si nu explica in nici un fel de ce a dat kick, dar asa e un admin asa tb sa fie

Click image for larger version. 

Name:	wc3scrnshot_050712_001644_08.jpg 
Views:	42 
Size:	317.5 KB 
ID:	165316Click image for larger version. 

Name:	wc3scrnshot_050712_001653_09.jpg 
Views:	35 
Size:	323.3 KB 
ID:	165317Click image for larger version. 

Name:	wc3scrnshot_050712_001657_10.jpg 
Views:	31 
Size:	297.9 KB 
ID:	165318Click image for larger version. 

Name:	wc3scrnshot_050712_001703_11.JPEG 
Views:	29 
Size:	357.7 KB 
ID:	165319
    Last edited by MindScan; 6th May 2012 at 11:40 PM.

Registered User Bad][Luck's Avatar

:)

Si eu am luat ban de la windy fara post facut de el fara nimic. Motivul : injurii . I-am zis odata la inceput "da-i in organul genital al lu' maica-ta sc " atat. Si apoi in meci m-a injurat in draci , ca la sfarsit sa-mi dea ban pt injurii . Face abuz de lvl, de acord cu demote.
    Last edited by Bad][Luck; 7th May 2012 at 01:44 PM.

Safelist Member mapY^'s Avatar
    "si de acord cu demote" greule ...

Registered User Copernicus's Avatar
    are noroc ca e in state pisatu asta. daca pun toate replayurile cu el cand face abuz de lvl luat pe donatii stai 2 zile sa le vizionezi...

Registered User Bad][Luck's Avatar
    Ms mapy...esti o scumpete...cauta pe google grammar natzy

Registered User thenootz's Avatar
    Quote Originally Posted by Copernicus View Post
    are noroc ca e in state pisatu asta. daca pun toate replayurile cu el cand face abuz de lvl luat pe donatii stai 2 zile sa le vizionezi...
    si care e logica in ce spui tu acolo ? ) are noroc in state ca stam 2 zile sa vizionam replayuri ? soarele de mai .

ontopic : individu' a sponsorizat un turneu ( la care ati participat sau nu ) , voi nu ati facut-o. prin urmare a primit lvl 4 de care poate face uz dupa placul lui DOAR in jocurile in care se afla . bobo a specificat asta pe undeva.
    asadar , solutia-i simpla , nu intrati la el in jocuri sau ii dati kick daca il vedeti la voi in lobby

hai sifon.

Registered User Copernicus's Avatar
    sai dai tu kick din joc sa vedem poti sa mai ai pace dupa

Registered User b0rn2kill's Avatar
    Daca ii explici frumos "Windy noi am avut niste divergente si nu vreau sa mai jucam impreuna ca sa evitam x treburi , nu cred ca nu ar intelege"
    Last edited by b0rn2kill; 7th May 2012 at 05:15 PM.

Registered User
    Si ce ma intereseaza pe mine ca a sponsorizat un turneu? asta inseamna automat ca el trebuie sa imi strice mie timpul relaxarea si nervii? get serious! sa faca jocuri private!

Lvl 4 de care poate face UZ sau ABUZ? dupa placul lui? ia citeste cu voce tare si vezi daca si tu crezi ce ai zis, eu nu am vazut nicaieri unde sa specifice Bobo asa ceva. Fratilor dar hai mai bine sa facem din RO in WINDY canalul, hai sa facem separat pt el reguli si jocuri nu? ave windy!

E plin pe aici de pupincuristi si oameni fara coloana vertebrala care nu au cohones, oameni care sa zica tare si raspicat cand sunt deranjati, pe mine ma doare undeva, stiu clar ca mi s-a facut o nedreptate a nus cata oara de care m-am saturat si vreau sa se faca ceva in privinta asta, se vede clar ca nu sunt singurul, dovada cei care s-au autosesizat si au postat in acest topic impotriva lui, si fiti siguri ca sunt mult mai multi.

PS@ADMINI: Cat trebuie sa dau sau unde ce sa sponsorizez sa scapam de windy? Cat de mult ar fi jur ca fac cheta de la toti pe care windy i-a deranjat ,ofensat, abuzat etc si bat la pariu ca "donam" mai mult decat a sponsorizat el

@BegForMercy uite ca am revenit acum cu ceva concret asa ai sustinut aici la primul post de demote pt windy http://eurobattle.net/threads/170535...a-primesc-kick

LE: Azi am intrat intr-un joc hostat de un prieten cu care joc eu de obicei mosie, si era si windy in joc mi-a dat direct kick apoi pe whisper a zis ca nu mai joc in jocurile hostate de el, dar nu scria windy scria mosie la spam deci iar abuz... se vede pe printscreen

Name:	wc3scrnshot_050712_190657_02.JPEG 
Size:	340.4 KB 
ID:	165337
    Last edited by MindScan; 7th May 2012 at 06:10 PM.

Banned I'm here for more than 6months and I am banned. I'm an idiot.

Quote Originally Posted by MindScan View Post
    PS@ADMINI: Cat trebuie sa dau sau unde ce sa sponsorizez sa scapam de windy? Cat de mult ar fi jur ca fac cheta de la toti pe care windy i-a deranjat ,ofensat, abuzat etc si bat la pariu ca "donam" mai mult decat a sponsorizat el

Name:	wc3scrnshot_050712_190657_02.JPEG 
Size:	340.4 KB 
ID:	165337
    Poi sa facem un calcul :-?? . Nimic de la tine + Nimic de la altii = Nimic.

Keep fightin'.

Registered User
    stii cum renunt la 50-100 lei de la mine doar ca sa am confortul de a juca in normalitate? man traiti intr-o lume virtuala, eu doar vreau sa ma joc si sa ma relaxez, nu sa creez polemice, dar cand vine unu ca asta si iti strica tot cheful iti spun sincer ca ma pis pe ei 50-100 lei, ii dau direct si daca se aduna de la vreo 10-20 sunt sigur ca este o suma consistenta? tu chiar ma crezi vreun sarac sa ma doara inima la 50-100 lei? tocmai ca nu sunt un sarac cu un pc care asta face toata ziua joaca dota, am un statut si un rost in viata si nu am ajuns ca unu ca asta sa imi dicteze el ce sa fac si cum sa joc.

PS: tine parerile pt tine daca nu sunt on-topic si vezi de treaba ta, adica pupa in continuare dar nu aici
    Last edited by MindScan; 7th May 2012 at 08:26 PM.

Registered User Alcoolic's Avatar
    MindScan incearca varianta lu nutz, pur si simplu nu mai juca cu el!!!! Si cand e in lobby la tine dai kick, unhost!!! Degeaba urli tu aici, masuri nu or sa se eee, asa ca go Pubit
    Calling a Romanian "Gypsy" is like calling a French "Arab" or a British "Indian". How idiot can some people be to confuse a minority with the majority from a country? Is it so hard to understand these basic things?
    - Gypsy / Zingaro / Rrom / Cigan - originating from India ( Punjab ) and minority in almost all European countries
    - Romanians - Latin Europeans named derived from? Romans, the ancestors of all Latin people including Romanian
    STOP THE CONFUSION GOD DAMN IT!!!

Registered User
    Mi-a promis BegForMercy in primul post de demote, sa revin cand am ceva concret, iar daca nici acum nu este destul de concret e clar, nu inteleg de ce adminii intarzie sa raspunda macar ziceti sincer ca sunteti la mana lui ca sa stiu si eu una si buna

Safelist Member mapY^'s Avatar
    Ba, tu esti un tupeist, ai comentat si la mine de N ori si nu ma indoiesc ca faci la fel si cu el, si cu oricine, esti un low skilled, care stie sa spameze, sa provoace si sa planga... Singura solutie pentru tine ar fi sa te detasezi putin si sa nu mai ai atatea pretentii avand in vedere ca aportul tau la comunitatea asta e undeva foarte aproape de 0.

Registered User
    Ba windycity= -vs^mapy- va asemanati de cate ori nu v-am zis ca sunteti frati voi, si v-a atentionat si bobo ca faceti abuz am vazut in 2 randuri, sunt tupeist cand stiu ca am dreptate, ce conteaza ce aport am eu? trebuia sa fac vreo statuie si nu stiam? sunt un jucator (nu am consider pro nici noob) care vreau sa ma joc normal fara sa imi spuna windy ce sa fac si sa imi dea el kick ca este el frustrat, este asta cumva vreo pretentie sau asa ar fi trebuit sa fie normal? ideea e ca am concret dovada ca el a abuzat, si nu sunt singurul, iar voi nu aveti ce sa imi spuneti deja sunt 4 zile de cand nu am primit nici un raspuns concret, si vii tu acum si cauti sa imi gasesti ceva in carul cu fan, astept un raspuns concret strict pe acest topic.

Si ba! de cand voi doi sunteti lvl 4 pe RO a scazut considerabil calitatea jocurilor de pe canal, no ofence! Cine joaca dinainte sa fiti voi lvl 4 sigur au observat asta, ce se intampla in jocuri si canal de fata cu voi a tras in jos calitatea si a creat mult haos.
    Last edited by MindScan; 8th May 2012 at 09:10 PM.

Page 1 of 2 1 2 LastLast