Salut,
Consider ca windycity (sniper) a abuzat si mi-a dat kick fara motiv frustrat fiind ca fix de ceea ce ma acuzase el mai devreme aia a facut el mai tarziu, ca nu vin cu toti desi eu eram departe nu puteam ajunge jos unde se bateau ei plus ca dadusem si turnu jos deci nu farmam de aiurea si sa ma ameninte repede nu doar cu kick ci si cu ban, mai tarziu axe facuse semn sa mergem pe unu jos si windycity nu a venit, eu tocmai ce am zis ca nu vin ca nu suntem toti si i-am facut semn lui windycity sa vina, sa fac si eu exact cum mi-a facut si el mie ca mai apoi sa imi iau gang si sa mor, apoi culmea el zice ca tb sa stam toti cand el inca era pe sus la farm, si eu iar imi iau gang si mor, ca mai apoi cand i-am zis astea cand i-am cerut socoteala ca el chiar putea veni mid si farma de aiurea iar noi murim de aiurea, fara sa zica nimic imi da kick, va rog sa va uitati la replay cap coada sa vedeti, nu e prima data cand il vad ca abuzeaza si ar vrea ca toti sa joace dupa cum vrea profitand ca are lvl mai mare, nu era nici macar la gn joc de pro, eu unu chiar nu puteam veni si dadeam turnu jos nu farmam, insa el in 2 randuri putea veni sa stam toti si nu a venit, sa ia si el kick ban demote nu ma intereseaza stiu ca pe nedrept mi-am luat kick si as vrea ca in viitor sa nu mai patesc faze de genu si sa ma joc normal, fara sa imi spuna care cum ce sa fac ca deh el e admin.Replay_2012_05_06_2348.w3g
LE: Ce stil parsiv are, dupa ce se termina jocul, pe canal imi da whisper ca noroc ca nu imi da si ban gen sa ma intimideze sa nu fac post, ca mai apoi sa imi zica ca a fost votekick sa ma pacaleasca pe fata crezand ca abia am aterizat pe ro si nu stiu nimic, nu a fost nici un votekick acolo sa dea cineva yes, si nici pe replay nu se vedeuitati si aceste 4 prinstscreenuri de pe canal unde se vede clar, ce maniera si atitudine negativa are si nu explica in nici un fel de ce a dat kick, dar asa e un admin asa tb sa fie
![]()

Romania
uitati si aceste 4 prinstscreenuri de pe canal unde se vede clar, ce maniera si atitudine negativa are si nu explica in nici un fel de ce a dat kick, dar asa e un admin asa tb sa fie