Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 20 of 20

Thread: Demote windycity kick fara motiv

Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

!sup ban windicity !

Safelist Member mapY^'s Avatar
    De cand m'am apucat sa ma joc iar pe romania, si dota in general, a crescut numarul jocurilor si s'a dublat cel al challenge'urilor, cred eu,care joc vreo 5 6 pe zii asa ca, pe scurt.. ce cacat vrei tu prefacut lingau ce esti ? Tarfa mica astepti sa vina mami sa ne traga de urechi ? Beshi, ca nu meriti nici respectu meu, nici sa'ti vorbesc frumos.

Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

E plin pe aici de pupincuristi si oameni fara coloana vertebrala care nu au cohones, oameni care sa zica tare si raspicat cand sunt deranjati, pe mine ma doare undeva, stiu clar ca mi s-a facut o nedreptate a nus cata oara de care m-am saturat si vreau sa se faca ceva in privinta asta, se vede clar ca nu sunt singurul, dovada cei care s-au autosesizat si au postat in acest topic impotriva lui, si fiti siguri ca sunt mult mai multi.
    Stai linistit. Daca eu n-am reusit sa ii fac sa-si recunoasca greselile punandu-le pe fata dovezile n-o sa reusesti tu cu un "kick din joc". Iar aia multii numultumiti de care vorbesti tu vor tacea atata timp cat nu-i afecteaza pe ei.

Ai 2 optiuni:

- te iei si te cari (ceea ce iti va aduce mult mai multa relaxare in viata de zi cu zi - crede-ma);
    - stai si accepti regulile lor subiective si ocaua dubla (dar in cazul asta nu mai comenta).
    Last edited by [tm]gene; 9th May 2012 at 01:53 PM.
    It always seems impossible until it's done. - Nelson Mandela

Chasing the Sun... GoodanGeL's Avatar
    Topic inchis.

Vom lua o decizie in cursul zilelor astea.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2