Results 1 to 13 of 13

Thread: Unban a Prosba na Rhymaka

Registered User

Unban a Prosba na Rhymaka

Ano dobrá, omlouvám se za svůj předchozí výbuch. Nebylo to správné a tohle nedělám takže se omlouvám. Stojím se ale za svým a jelikož jsi ZNOVU zavřel náš thread napíšu znovu další i s tím, že mi ho znovu smažeš.

Chci ale vyjádřit a nezakládal bych další topic kdybych se mohl vyjádřit ke komentáři.
    taktez mi nepride jako "spravne" ze kdyz farmite s neverem v lese tak za vama tiny chodi a dorazi vam creepy. Opakuji naposledy a psal jsem to v postu který jsi smazal. Já jsem neměl ani Arcany šel jsem do lesa a farmil přišel never podorážel a já to nechal bejt ale on mi ještě napsal Táhni Zmrde ale to očividně znovu necháte být.
    A důvod proč možná ty a mnoho dalších nemáte ban je jednoduchý. Protože já si někdy z nudy prohlížim tyhle posty a není to rarita, že jeden admin napíše hmm tak jeho s nickem XY znám je to dobrý hráč zůstaneme u Warnu. Takže predpokládám, že u tebe to nebude o nic jiné.

Jediné co chci je aby jeden z jiných adminů než ty koukl na replay a nečetl jenom chatlog a zhodnotil celou hru. A fakt nevim jestli jsem spadl z Marsu ale takhle by to snad mělo být ne ? Je snad rozdíl jestli někomu napíšu jsi Ko*** a nebo jestli budu nakupovat slepice a posílat je proti Sentinelům. Takže tvůj argument stačil mi přečíst Changelog aby jsi dostal ban je a znovu si koleduji imbecilní. Omlouvám se chci se s váma bavit racionálně ale stejně jako někdo předtím napsal vytáčíte mě do neskutečných otáček.

Souhlasím tohle bylo přehnáné ale : Poplácejte po ramenou dávejte si bany hoňte si ego jakou nekonečnou mocí vládnete nad životem prostých smrtelníků a pokračujte ve své hvězdné práci protože nejste nic jiného než imbecilové"] Ačkoliv za pointou si stále stojím.

A ještě jednu věc bych chtěl říct : Dřív jsem se smál Larykovi, že tady furt flamuje a zakládá posty a furt chce bany a tohle. Já se mu ani nedivim protože když se chce člověk bránit Zavřete Thread nebo ho rovnou smažete aniž by jste nechali kohokoliv vyjádřit.
    Last edited by LUCKYSTRIKE; 21st April 2012 at 01:39 PM.

Registered User .DELL.'s Avatar
    hele tohle sand ani nemuzes myslet vazne jednak sem byl u teho postu driv a vase predesle vulgarni vyrazi to jen potvrzují. taktez souhlasim s prohlednutim replaye tak se ukaze pravda ne vymysly, co se tu tak usilovne snazis natlacit lidem do hlavy.

je pravda ze sem ten mid strasne zfailil ale tak kvuli tomu si nemusime nadavat ne

Registered User
    ked dostal ban Serja a prisiel na fakenick dostal permaban a ako si sa priznal v predoslom treade ye si hral na faku a cakas unban nebud smiesny si v poriadnej <> co ti poviem teraz by si mal pekne zacat sekat dobrotu.

Ok, to, ze som ten thread zavrel som trochu nedomyslel

A mylis sa, nikdy som nemusel o unban ziadat preto, lebo odkedy tu hravam, tak sa spravam tak, ze na mna ziadny BR nemusel byt nikdy podany.
    Idem si pozriet ten rep.
    Pozeram si ho kvoli zvedavosti.
    Ban je za manner, za tym si stojim. [a neverim, ze v replayi sa ukaze, ze ostatni provokovali vas, uvidime]

Registered User
    Ano nemusíme, a já se nikdy s nikým nehádám a nikdy nikomu nenadávám málokdy mi ujedou nervy, že někoho sejmu ale je to frustrující se snažit a dostávat kotel na spodní lince bez pomoci midu abych potom zjistil, že mid nic nemá a když se snažim aspon největší bídu arcany našetřit napišeš mi táhni zmrde v tu chvíli jsem byl nasranej a řekl jsem si nebudu se snažit kvůli někomu kdo se takhle chová. Bavíme se furt o tom stejném Tak ať nás rozsekne jak jsem psal kdokoliv jinej než Rhymak ať to udělá jiny Admin třeba QQ já budu držet hubu ať mi ban zůstane a tobě dají za pravdu ale nechci aby to posuzoval stejny admin ktery to za 5 minut zase tady zavře.

Nezmysel, ať dají klidně permaban, kdo by měl zájem hrát tam, kde dávají bany za takovéto věci Rhymakovi stačilo přečíst tuhle větu: "huskar co za celou hru nerek jine nez sproste slovo". Když tě někdo vytočí, nadávají všichni a neříkej že ne. Furion a never co nejdou ani 1x gang a pak se ohánějí jaké mají itemy když celou hru farmí jsou prostě ubožáci co vy<> potřebují a ještě je to málo

Registered User
    Nezmysel : Já se přiznal protože chci bejt fér tak mi dejte perma ban psal jsem to, že s tim počítám a zasloužim si to taková jsou pravidla, že prostě Double Nicky nebudou já s tim souhlasil když se to zavedlo. Protože staří dobrří hráči zůstali a nový co si zakládali nicky tam nehrají. A jinak jak píšeš nejsem v <> protože v případě, že třeba QQ řekne ok Anonym, Ajaccio jsou idioti ban od Rhymaka naprosto oprávněný potom já budu respektovat jeho verdikt a zároveň dostanu zaslouženě perma ban za Fake nick. A ten permaban mi vadit nebude protože už ztratim zbytek důvery v tom, že jsou tu i normální lidi a budu teda hrát s turkama no. Na áčku jsem začínal před 5 lety celou dobu bezproblémovým hráčem a tento tzv. GAMERUIN mě má položit prostě JOKE ! ))
    Last edited by LUCKYSTRIKE; 21st April 2012 at 01:53 PM.

Rewarded Member dog.dejwik's Avatar
    Ty zasranej idiote, ja jim pushnul stranu dřív než oni pomalu došli do báze, nebýt mě tak nahoře ty megacreepy nemaj a jestli mě chceš učit jak se hraje furion, tak to opravdu nemusíš, protože vim, že tak jako já ho nezahraješ.. hrál jsem ho už několikrát a většinou jsem si hru vyhrál sám právě díky tomuto pushi, když naši čtyři kolegové umírali.. Ano je to sobecké, ale jde přece o výhru..

To že vy mě napíšete abych šel do fightu kde ani jeden z vás nevydrží pár sekund a hebne, tak jak já mam s tím furionem dát celej jejich tým? pověz mi to...

Nejdřív začnete házet sfko mezi ně (molda docela na ts nadaval když jsi ho tam házel) a pak když já jak kretén pushuju a snažim se nějakým způsobem dát nějakou věž aspon, tak mi tam začneš házet smajlíky když skapu? jako bys mi dával najevo, ''ty jsi čurák, já bych to udělal líp''.. Tak se vyhul a táhnite oba dva doprdele, protože na tohle já chut nemam... Ani jednogho admina jsem nikdy neasslickoval a ani asslickovat nebudu, jen prostě usuzujou podle toho jak to vidí, a věř že házení sfka do protihráčů a pak napsat do chatu větu:

(20:00) [F]Anonymous3: pekne filipe
    (20:03) [F]Anonymous3: haz ho tam porad

je dostačující k dostání banu...

A ještě mi prozraď kdo je ten druhý hráč? hádam že kukáč nebo něco takého...
    Last edited by dog.dejwik; 21st April 2012 at 01:50 PM.

To, že jsi farmil, jsem ti nevyčítal, tak zase hned neplač ty jeden usoplenej kokote. Vyčítám ti to, že farmíš a pak se portnes mezi 2. Jednoho zabiješ, druhej tě překvapivě zabije a seš za hrdinu. Takto se vyhrává hra? Když nás sejmuli, ty si mohl dát dole MegaCreepy a neříkej že ne. Místo toho si se portl a pustil ses do 4 hrdinů. Měl si nafarmeno, chválím ale k čemu to bylo teamu? Měl si orchid, ovci a ptáš se, jak si nám mohl pomoci? Tak se laskavě zamysli, než zase vypustíš z té své smradlavé tlamy další kokotinu.

Registered User
    Já nevim odkud jste borci ? Nedáme spicha v nějaký hospodě kde to máme všichni blízko ? Mohli bychom kouknout na ten replay kde rád ukážu Všem XY případů kdy jsi místo Pushe šel lovit nějaky jejich supporty , které jsi stejně neulovil. A jinak já Furiona neumim, nehraju ho, nebudu ho hrát a na CZSK asi už nikdy. Ale vím jak se hraje a vím kolikrát už mě Furioni jako Saki a jemu podobní vytřískali, že jsem s nejlepším carrym ani neškrtl proto vím kolikrát jsi tu hru mohl vyhrát

(20:00) [F]Anonymous3: pekne filipe
    (20:03) [F]Anonymous3: haz ho tam porad

To už za mě mluvily nervy. .

Ok, a uz stacilo.
    Ban ostava : http://i40.tinypic.com/sosvpe.jpg -> nervy/nenervy, to myslim nikoho nemusi zaujimat, hra sa hrala este 40minut potom
    Obaja ste sa celu hru spravali ako curaci.
    Kazdy konflikt v hre s tykal vas dvoch.
    Spravate sa ako curaci aj tu na fore:
    To, že jsi farmil, jsem ti nevyčítal, tak zase hned neplač ty jeden usoplenej kokote.
    Z hry:
    (49:42) [F]Anonymous3: cum
    (49:45) [F]Anonymous3: jak ho sundaji
    (49:49) [F]Anonymous3: dementa
    (49:53) ajaccio: tj idiot fakt
    (49:57) [F]Anonymous3: fakt bez mozek
    (49:57) ajaccio: ja hraju hovno
    (50:00) [F]Anonymous3: farmi hodinu
    (50:02) [F]Anonymous3: a pak dela tohle

Ako chcete. Budem otravovat QQ-ho aby sa vam k tomu vyjadril aby ste boli spokojni.
    Zalozite este jeden zbytocny topic [predtym ako sa vyjadri QQ] a skonci to forum banom.

Ex Moderator the_qq's Avatar
    Hoši, ja mám fakt na práci iné veci ako preriešovať vaše BR ktoré sú už dávno uzavreté. Namiesto vás by som počkal 3dni +- a držal hubu, lebo ak -

1. Ste to gameruinovali
    2. Flamovali
    3. Správali sa jak deti na fore

Tak by som sa nečudoval, že by vam rhymak dal ban na dlhšie, on je trial mod, ktorý nám pomáha čiže má plné právo riešit takéto veci podla jeho uvazenia (a samozrejme podla pravidiel) čiže ak to vyriešil takto, tak mal asi dovod a ja mu doverujem.

A prestante spamovat forum, tým si len pohorsite.
    http://beta.eurobattle.net/staffuserbars/countrymods.png