Ano dobrá, omlouvám se za svůj předchozí výbuch. Nebylo to správné a tohle nedělám takže se omlouvám. Stojím se ale za svým a jelikož jsi ZNOVU zavřel náš thread napíšu znovu další i s tím, že mi ho znovu smažeš.
Chci ale vyjádřit a nezakládal bych další topic kdybych se mohl vyjádřit ke komentáři.
taktez mi nepride jako "spravne" ze kdyz farmite s neverem v lese tak za vama tiny chodi a dorazi vam creepy. Opakuji naposledy a psal jsem to v postu který jsi smazal. Já jsem neměl ani Arcany šel jsem do lesa a farmil přišel never podorážel a já to nechal bejt ale on mi ještě napsal Táhni Zmrde ale to očividně znovu necháte být.
A důvod proč možná ty a mnoho dalších nemáte ban je jednoduchý. Protože já si někdy z nudy prohlížim tyhle posty a není to rarita, že jeden admin napíše hmm tak jeho s nickem XY znám je to dobrý hráč zůstaneme u Warnu. Takže predpokládám, že u tebe to nebude o nic jiné.
Jediné co chci je aby jeden z jiných adminů než ty koukl na replay a nečetl jenom chatlog a zhodnotil celou hru. A fakt nevim jestli jsem spadl z Marsu ale takhle by to snad mělo být ne ? Je snad rozdíl jestli někomu napíšu jsi Ko*** a nebo jestli budu nakupovat slepice a posílat je proti Sentinelům. Takže tvůj argument stačil mi přečíst Changelog aby jsi dostal ban je a znovu si koleduji imbecilní. Omlouvám se chci se s váma bavit racionálně ale stejně jako někdo předtím napsal vytáčíte mě do neskutečných otáček.
Souhlasím tohle bylo přehnáné ale : Poplácejte po ramenou dávejte si bany hoňte si ego jakou nekonečnou mocí vládnete nad životem prostých smrtelníků a pokračujte ve své hvězdné práci protože nejste nic jiného než imbecilové"] Ačkoliv za pointou si stále stojím.
A ještě jednu věc bych chtěl říct : Dřív jsem se smál Larykovi, že tady furt flamuje a zakládá posty a furt chce bany a tohle. Já se mu ani nedivim protože když se chce člověk bránit Zavřete Thread nebo ho rovnou smažete aniž by jste nechali kohokoliv vyjádřit.

Cz/Sk Forum

si v poriadnej <> co ti poviem