Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Nový Server Client ( Beta )

  1. #1
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285

    Thumbs up Nový Server Client ( Beta )

    Ahoj všetci,

    Eurobattle.net dokončil nový projekt s názvom - Eurobattle.net Client


    1. Ako to nainštalovať?


    Stiahnite a spustite http://files.eurobattle.net/installer/setup.exe


    2. Funkcie


    Spustite w3 alebo w3 + gproxy
    Zmena nastavenia pri spustení w3
    Zmena nastavenia Gproxy
    Zobrazenie Gproxy Logu
    Licencie, odkazy,etc.

    Pri štarte bude client kontrolovať vašu verziu w3 automaticky a ponúkne vám aktualizáciu, čiže ak sa vydá v dohľadnej dobe nový patch a inštalátor, tak klient ho automaticky stiahne a spustí ho za vás.
    To isté platí aj pre gproxy, ak sa uvoľní nová verzia gproxy, tak klient hu stiahne a spustí za vás.


    3. Chyby

    Niekedy keď spustíte Warcraft + Gproxy tak vám gproxy vypne. Obvykle sa to stane pri prvom otvorení klienta. Toto bude fixnuté až pri novej verzii gproxy.


    4. Beta Verzia


    V najbližších dnoch vyskúsame nový installer a nove gproxy. Takže toto je na skúšobné účely, aby sme vedeli ako to funguje.

    5. Do budúcna

    Budúce verzie by mali mať v sebe niečo ako chat klienta a správy by sa mali zobrazovať aj priamo z fóra.


    čiže skúšajte inštalujte, ak by boli hociaké chyby, napíšte ich sem ja ich potom posuniem kompetentným členom a oni sa budú snažiť ich fixnúť.


    Ďakujeme MusicDemonovy za túto prácu. (http://eurobattle.net/members/952844-MusicDemon)
    Back in staff

  2. #2
    Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Přerov
    Age
    29
    Posts
    75
    haze to eror pri pokusu o spusteni





  3. #3
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    aký? screen?
    Back in staff

  4. #4
    Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Přerov
    Age
    29
    Posts
    75





  5. #5
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    Ok spýtam sa MusicDemona a dám ti vedieť.
    Back in staff

  6. #6
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    Máš kliknúť na tlačidlo details a potom odfotiť a hoď to sem.
    Back in staff

  7. #7
    Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Přerov
    Age
    29
    Posts
    75





  8. #8
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    a teraz to logfile co ti tam dole vyhodilo ked si klikol na details.


    /C:/users/install.log
    Back in staff

  9. #9
    Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Přerov
    Age
    29
    Posts
    75
    http://2i.cz/4a846b4192

    Nevim jestli je to presne to co jste chteli ale zadal sem celej ten radek do vyhledavani a vyjelo mi toto
    Last edited by L.U.Z.A; 13th January 2012 at 02:39 PM.





  10. #10
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    skús povoliť prístup na internet vo firewalle. (pomôže ti aj program ZoneAlarm).

    ževraj mali takýto problém, spravili toto a ide im to dobre.
    Back in staff

  11. #11
    Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Přerov
    Age
    29
    Posts
    75
    instal by byl ale dalsi chybu mi to hlasi
    http://2i.cz/d8957a5083
    Last edited by L.U.Z.A; 14th January 2012 at 02:24 PM.





  12. #12
    Back in Life Mitsuki's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Czech Republic
    Age
    35
    Posts
    3,508
    je chybna cesta k war3.exe:

    1) mas v ceste carky haciky
    2) start>regedit>HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III>vpravo mas InstallPath, nastav to na aktualni hodnotu. Ak InstallPath nemas, tak vytvor a zadej hodnotu.
    3) muzes premistit slozku w3 tak aby v ceste nebyli carky/haciky a pak podle 2) zapsat do registru spravnou cestu

    Poznamka: regedit je citlivy na pismena, InstallPath nemuze byt installpath atd

    Click image for larger version. 

Name:	regedit.jpg 
Views:	79 
Size:	107.0 KB 
ID:	161784
    Last edited by Mitsuki; 14th January 2012 at 02:54 PM.

  13. #13
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    zistím čo to je.
    Back in staff

  14. #14
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    Musíš dať administrátorské práva na warcraf 3 zložku.

    klikni pravým na zlozku a daj -> Properties -> Security -> Edit -> a daj užívateľovi všetky práva. Malo by to ísť.
    Back in staff

  15. #15
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    Nechápem, ten čo to nakódoval mi povedal toto "Administrator rights over the Warcraft III folder.

    Right-click on the folder -> Properties -> Security -> Edit -> and give the user all access. It should do the thing."

    čiže neviem čo ďalej :/ skúšal si toto spraviť?
    Back in staff

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates