Ba stiti ceva? Voi aveti mare dreptate, ma! Toti! De ce sa deranjez eu atata lume, care e clar fericita si multumita? Ia sa-mi vad eu de-ale mele!
V-am pupat!
P.S.: Mai scriu pe forum cand mi-oi aminti ca exista!

Romania
De unde pot lua si eu replayul ct vs idl ?
bnet nickname = Moromete^
بابا نويل موجود
pai o jucat idl vs ct ?
Cand viata te pune la pamant, ridica-te incet, zambeste si spune-i foarte politocs: LOVESTI CA O ZDREANTAOriginally Posted by FuRaCiOsu
Un Afericit si tie fiule,si la anu poate faci misto mai mult de t-pain Noroc.
Hidden Text click here to show
Echipele din loser, grabiti-va cu jocurile sau va scot din campionat.
Ma refer la sf vs LDT si la Hcs vs FAME.
Angele daca nu citesti pe skype poate citesti aici.Sa imi lasi o ora cand sa jucam duminica sau cand puteti ,dar samabata ca nu putem noi ,desi cel mai bine ar fi sa ma contactezi sa vb ca aici nu ne intelegem.![]()
Ti-am lasat mesaj pe Skype![]()
Angi nu-ti mai da atatea talente, parca si vad ca pierzi in 15min)
Finala mare o sa fie Vineri, 9 Martie.
nu ti se pare cam nesimtire sa ne ceri sa planificam meciul incepand de la ora 1 jumate dimineata ? pana maxim in aceeasi zi la 9 jumate seara ? dau doar exemplul meu. eu de la 6 am fost plecat de acasa implicit m-am culcat devreme deci la ora aia nu eram online sa stiu ca cele 2 echipe au jucat meciul. cand m-am culcat la ora 23 si ceva nu era jucat meciul, stateam relaxat ca oricum dupa ce il joaca avem timp berechet sa il planificam; in fine, deci am fost plecat de la 6 dimineata si am ajuns doar la 20:00 acasa, cand am aflat ca deja e prea tarziu sa jucam meciul caci adversarii puteau doar pe la 7 7 jumate ? eu eram tare tare multumit de turneul asta si de organizare si tot. ce vina am eu ca aia din loser nu si-au jucat mai devreme meciurile ? acuma astia de la final sunt pusi in dificultate si au timp de desfasurare extrem de rastrans asa dintr-o data ? nu mi se pare cinstit. deloc.BegForMercy
Wi vs FAME , win FAME.
http://www.ro-dota.com/ro-site/game.php?gameid=940
>Today, 01:27 AM<
Cand doi oameni vorbesc pe furis, nimeni nu-si va inchipui ca rostesc "Tatal nostru". Mizerabilii
Ti-am mutat postul aici pentru ca in topicul ala se posteaza doar rezultatele de la meciuri, aici se discuta. Acum revenind la ce ai spus tu: eu vreau ca campionatul sa se termine Vinerea asta. Stiu ca nu e vina ta ca astia au intarziat-o cu jocurile din bracket, dar apelam la dorinta dvs de a mai continua in campionat si la timpul dumneavoastra ca sa faceti un efort in plus pentru cei care nu au reusit sa-si termine meciurile la timp. Uite ce sugerez: doua runde intr-o zi pentru a termina mai repede si la timp sau sunt deschis la solutii mai bune daca aveti.nu ti se pare cam nesimtire sa ne ceri sa planificam meciul incepand de la ora 1 jumate dimineata ? pana maxim in aceeasi zi la 9 jumate seara ? dau doar exemplul meu. eu de la 6 am fost plecat de acasa implicit m-am culcat devreme deci la ora aia nu eram online sa stiu ca cele 2 echipe au jucat meciul. cand m-am culcat la ora 23 si ceva nu era jucat meciul, stateam relaxat ca oricum dupa ce il joaca avem timp berechet sa il planificam; in fine, deci am fost plecat de la 6 dimineata si am ajuns doar la 20:00 acasa, cand am aflat ca deja e prea tarziu sa jucam meciul caci adversarii puteau doar pe la 7 7 jumate ? eu eram tare tare multumit de turneul asta si de organizare si tot. ce vina am eu ca aia din loser nu si-au jucat mai devreme meciurile ? acuma astia de la final sunt pusi in dificultate si au timp de desfasurare extrem de rastrans asa dintr-o data ? nu mi se pare cinstit. deloc.
Si pana la urma noi cand jucam urmatorul meci?
Ori astazi dupa noi (BJ si IdL) ori maine inainte de finala![]()