Results 1 to 11 of 11

Thread: ban Sir.Pain

Registered User b0rn2kill's Avatar

ban Sir.Pain

~ Numele jucatorului .
    Sir.Pain
    ~ Motivul pentru care este acuzat .
    Injuraturi.
    ~ Minutul in care a facut ceva suspect si ce anume a facut suspect .
    ~ Dovezi : Replay ( care sa fie uploadat aici pe forum, iar daca nu puteti uploada aici folositi acest ->LINK ) + ScreenShot (puteti uploada SS-ul pe ImagesHack).
    print screen.
    ~ Informatii suplimentare ( orice observatie care o considerati importanta ) .
    Pentru simplu fapt ca i-am dat kick din joc , a recurs la aceea injuratura.Multumesc.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	sir pain.jpg‎ 
Views:	49 
Size:	262.3 KB 
ID:	161776  

Registered User sir.pui's Avatar
    injuraturile pe /whisper nu se baneaza ....daca esti prea sensibil/a poti folosi comanda /ignore

Vroiai sa ghicesc ca are de gand sa ma injure?Asa dau ignore la toti care ma injura.Chiar daca as fii dat ignore , as fii dat dupa ce el m-a injurat.Si indiferent unde te injura in game , pe canal , pe privat tot injuratura ramane.Mersi

Registered User rhaZ's Avatar
    ba de fapt se sanctioneaza si alea
    < Injuraturi, rasism, blasfemii etc. >

Strict interzise oricare din acestea sau orice fel de comportament necivilizat in jocuri, lobby, pe /w sau pe canal.
    In cazul in care sunteti injurati / insultati puteti da !mute (daca sunteti ownerul jocului) sau sa-i cereti ownerului sa dea !mute ori sa folositi comenzile -hhn si /ignore.

Sanctiunile sunt:

channel ban 3 zile la prima abatere
    channel ban 5 zile la a 2-a abatere
    channel ban 7 zile la a 3-a abatere
    channel ban permanent la a 4-a abatere

In cazul injuriilor fata de membrii staff-ului Romania pedeapsa este stabilita de adminul in cauza.

Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

Shhht.. a venit sir.puiu si stie mai bn,el este purtatorul lui de cuvant!

Registered User sir.pui's Avatar
    Sherkane , tu esti moderator si nu stiu eu ?Ai iesit tu din cartea junglei sa spamezi pe forum amP*lea . Da ,eu am dreptul sa postez aici pentru ca eram cu pain in lobby cand s-a intamplat faza., faza care a fost asa :
    Am intrat cu pain si cu inca 2 in jocul hostat de b0rn2kill ;
    L-am rugat sa ne lase impreuna ,explicandu-i ca maine se da restart la puncte ;
    Nu a vrut sa asculte , a dat !balance ;
    I-am spus iar ca suntem impreuna apoi a cedat si a incercat sa-i dea !mute lu pain ( si-a luat teapa ->pain are lvl 3 ) si intr-un final a dat kick
    Pai vorbesti cu omul frumos , tu faci pe batman , nu zici nimic si dupa aceea tot tu esti cel frustrat cu posturi si alea alea .

Deci eu sunt frustat ca ii dau kick din joc dupa ce ma face dobitoc?Si el nu e frustat ca ma injura pe whisper...tare asta

Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

Puiule nu te cred..Eu cred ca v-ar fii lasat impreuna doar nu e atat de bulache,da a-ti facut voi ceva,u poate nu,dar pain da.
    Nu cred ca ii sarea tandara asa din senin pe voi.

Safelist Member [Sunder]'s Avatar
    Desigur sherky , tu sti mai bine ca aia din lobby ce sa intamplat ,nu ? HESUS FUCK
    "If you're going to give everyone jump, you've got to give everyone things to jump over. And with all that jumping, people are going to get thirsty, so give everyone the ability to piss Gatorade. That'll make everyone too strong though, so they'll nerf it into Vitamin Water. This will cause everyone to feel like their ability to express anger is underpowered, so you've got to give them all guns.
    Guns you say? Yes, guns. Anyone with arms, legs, fins, flippers, mechanical bits, or incorporeal form gets a gun. I know what you're thinkin, "But Bweezle, what about Morphling?" Fuck it; build it on a boat and let it float on top of his head. Why does everyone need guns--to shoot you and this idea."

Pai spune tu sunder ce s-a intamplat atunci?Tu erai in lobby nu, stii bine ca eram alt tab , revin in joc , 10 playeri , dau !balance ( bun simt , nu ca alti ) , apoi ala ma face dobitoc si etc.Normal ca incerc mute si apoi kick.Si de aici pana la injuratura lui e cale lunga nu?Inteleg ca iti este prieten , dar nu trebuie sa fii asa pup'n'curist.Print-ul spune mai multe , ba chiar dovedeste ceea ce eu sustin.Si anume ca Pain m-a injurat.Punct.

Chasing the Sun... GoodanGeL's Avatar
    Sa clarificam inca odata: cine detine lvl 2 poate da kick oricui, daca nu va convine faceti-va si voi joc.

Sir.Pain banat 3 zile pe canal pentru injuraturi.