Am facut o imagine cu staff-ul de pe Romania si cei care au fost in staff este doar un "trial" sper sa va placa.

RomaniaAm facut o imagine cu staff-ul de pe Romania si cei care au fost in staff este doar un "trial" sper sa va placa.
Cand viata te pune la pamant, ridica-te incet, zambeste si spune-i foarte politocs: LOVESTI CA O ZDREANTAOriginally Posted by FuRaCiOsu
Un Afericit si tie fiule,si la anu poate faci misto mai mult de t-pain Noroc.
Hidden Text click here to show
Abia acum am vazut acest topic
Sunt cateva greseli in aceasta poza, una ar fi ca background-ul cu QoP nu se potriveste cu prezentarea arborelui genealogic al moderatorilor si adminilor, insa felicitari pt efort.
Last edited by GoodanGeL; 15th January 2012 at 01:40 PM.
Pune si tu alt background si coloreaza numele noastre![]()
Originally Posted by GoodAngeL
eu vreau ca campionatulOriginally Posted by pandele
AVIZ AMATORILOR :
ban la urmatorul night cup
(SIR.PAIN):
"de unde si pana unde iti pui tu ReV ma prapaditule la nume ? *Cenzurat* pe ma-ta de prost ca nici in cea mai mare dorinta nu ai avea ce cauta in clanu asta "
da da , zeus =)
Originaly Posted by Lemnyshor (Lemn).
Cel mai probabil daca ma injura careva o sa fac dagon si o sa-i fur toate fragurile pana isi taie venele. (Disclaimer: nu pot fi tinut responsabil pentru eventualele sinucideri ale jucatorilor romani si nu am am niciun contract activ cu posturile de televiziune.
Am mai facut ceva..... a durat putin mai mult dar mi se pare ca-i mai faina :P
![]()
Cand viata te pune la pamant, ridica-te incet, zambeste si spune-i foarte politocs: LOVESTI CA O ZDREANTAOriginally Posted by FuRaCiOsu
Nu-i vad rostul, suntem doar 5 oameni cu 2 ranguri mari si late, e ca si cand faci arbore genealogic pentru tine insuti.
pretenas te deranjeaza cu ceva ca le-am facut ? daca vrei iti sterg numele na sa fie numa 1... cu rang mare si late pana mea....
) auzi tu, pretenas
))
Alex, fiule, inca nu m-am cuplat cu sorãta, ca sa-mi schimbi tu numele)
Ma uit la desene animate -> click here.
Pot schimba scrisul in romana,stiu ca am citit undeva ca si straini au voie sa participe la toururile noastre deasta am facut unul in engleza : ]
<---