!spam![]()

Romania!spam![]()
Calling a Romanian "Gypsy" is like calling a French "Arab" or a British "Indian". How idiot can some people be to confuse a minority with the majority from a country? Is it so hard to understand these basic things?
- Gypsy / Zingaro / Rrom / Cigan - originating from India ( Punjab ) and minority in almost all European countries
- Romanians - Latin Europeans named derived from? Romans, the ancestors of all Latin people including Romanian
STOP THE CONFUSION GOD DAMN IT!!!
1- chiar la asta m-am si referit ( lobby )penibil esti tu!
1 nu am zis ca a fost kick din joc era in lobby;
2 nu aveam ce replay sa verific...nu incepuse jocul(nu mai fa comment-uri la ora ora 03:54,mai bine mergi si dormi);
3 prea le puneti palma-n cur si la propri si la figurat la unii;
4 citeste mai atent ce am spus mai ales ca a fost spus in gluma mai mult (sau nu intelegi sensul emoticon-urilor![]()
![]()
)
Numai bine....aaa si apropo lasa forumul ca poate ai bacul si stii ce soarta te asteapta .Si apropo de noobism,poate ca e adevarat,chiar nu am timp sa ma imi petrec in totalitate timpul liber jucand dota,mai sunt si alte treburi mai importante de facut.....asa ca.....nu stau sa ma contrazic cu pustan care sta cu ochii beliti in monitor toata ziua si cauta nod in papura la unii care doar si spun parerea.
Vezi mai bine ca-s alte cereri care stau de zile bune nerezolvate si lasa-ma pe mine...ca oricum nu ma vezi postand prea des pe aici....decat atunci cand e cazul.
Sooo....go get a life....hai pa
2- http://eurobattle.net/threads/162571...t=#post1432012 aici l-ai acuzat pe nedrept de mh fara sa verifici tu replay inainte.
3- Chestia asta urasc cel mai mult ca ma acuzi fara dovezi ... dar nici nu ma mir, trebuie sa existe si indivizi ca tine incapabili sa demonstreze toate acuzatiile.
4- tu acuzi pe cineva de abuz cerand demote in gluma ?
IL injuri in gluma ? Il acuzi de mh in gluma ? Marfa.... si nici macar nu il cunosti.
Repet, pentru cea mai simpla injuratura pe forum v-as bloca conturile daca as putea fara niciun avertisment, dar momentan nu am acces la asa ceva... norocu vostru
Apropo am luat bacu', am intrat la facultate pana la urma si am si bursa mai mare decat salariul multora care joaca eventual pe xpam la varsta ta.
Cat despre noobism ai recunoscut si tu ca esti si crede-ma nu conteaza pentru tine daca mai joci 3 ani de acum inainte dota zilnic 12 ore pe zi, tot nub vei ramane.
Nu progresezi la publicele pe ro, dimpotriva...
Pustanu' ala incearca sa mentina ordinea intr-o comunitate si sa se distreze in acelasi timp pe langa viata reala si momentan ma descurc incredibil de bine dupa parerea mea.
Si daca sunt alte cereri nerezolvate din perioada sarbatorilor , atunci imi cer mii de scuze ca mi-am permis o pauza la ele... dar nu esti tu imi masura sa ma tragi la raspundere crede-ma.
Nu exista nicio legatura intre murloc^^ si cancel^^
Ai vrei dovada sa demonstrezi ca erau tovarasi sau chiar prin minune de ar fi ca joaca si el cu mh doar pentru ca prietenu' lui o face?
Eu nu vad aia multi care ii zici tu, doar pe tine.
Nu a facut cerere la misto , ci doar nu a pus quote cum trebuie si m-am oferit sa il ajut fiindca e nou pe aici. Si ce ?Cancel a facut o cerere lvl 2 facuta la misto,iar beg ia editat-o.. http://eurobattle.net/threads/162653-Cerere-lvl-2
Ieri cancel a luat ban,nu a facut un request unban pe forum nimic si ca prin minune banul ia disparut. http://www.ro-dota.com/ro-site/game.php?gameid=7145
Se stie cine la debanat..Deci hai da-o in mm de treaba altii fac unban request si se rezolva in cateva zile ba chiar mai bn,si unii iau unban fara sa faca post pe forum in cateva minute banul le este scos.. Faceti mare diferenta intr`e playeri..
Beg nu rezolva postul acesta...
Eu i-am scos banul fiindca a luat mute abuziv in jocul acela, avea probleme cu proxy dar se reconecta si nimeni nu a asteptat, mai erau vreo 70 de secunde si e prima data cand i se intampla asa ceva , deci merita debanat. Repet , aveam toate motivele sa ii dau unban.
De fiecare data cand o sa imi ceara cineva sa nu rezolv vreun topic sa stiti ca exact cu acela voi incepe.
PS: cancel^^ nu are MH.
Closed