Results 1 to 7 of 7

Thread: Unban req A2e.Multi.525

A2e.Multi.525 EMPERATOR's Avatar
    NA OSNOVU CEGA SI TI MENE BANOVAO????????????????????????
    ALO BRE NISAM JA KRIV STO SU IZASLI IZ GEJMA, MOGU DA GA IGRAM 100 GODINA AKO OCU, NIGDE U PRAVILIMA NE PISE TIME LIMIT ALO PYROSHOW
    NZM STA IMAS PROTIV MENE, ALI ODMAH CU DA POSTAVIM DEMOTE, OVO NIJE NORMALNO STA SE OVDE RADI
    http://eurobattle.net/showthread.php?t=161120
    ODMA UNBAN, ILI NAVEDI RAZLOG BANA ZATO STO NISAM ZAVRSIO GEJM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takodje NIKAKAV osNOV zA DELETE IGRE

Pravila!
    Kanal Balkan:

Administrator: noel (lvl 5)

Moderators: mrniceguy (lvl 4),Pyro (lvl 4),[Djole] (lvl 4),Zimo Pg (lvl 4)

Botovi: Balkan-Guard ( moderator bot ) i BHost-1, BHost-2 i BHost-3 ( host botovi - 100Mb )

Pravila:

1. Spam nije dozvoljen, sledi kikovanje sa kanala. Ponovi li se više puta - BAN (1-2) dana.

2. Svaka vrsta vređanja moderatora ili bilo kojeg igrača ( skladno pravilima - bad manners ) biće kažnjeno banom sa kanala, i / ili servera ( zavisi od težine uvrede ).

3. Zabranjeno vređanje po nacionalnoj i verskoj osnovi.

4. Zahteve za kapitena postujte uredno u sub-forum koji postoji za tu svrhu. Ne tražite direktno od moderatora ili admina. Isto važi za zahteve za ban i unban.

5. Ne stavljajte vaše botove na kanal, kao i na svakom javnom kanalu, držanje botova je zabranjeno - sledi ban bota.

6. Pravila vezana za spam i flejm takođe važe i ovde na forumu, tako da nepoštovanje istih vodi ka banu ili infraktu.

7. Bilo kakav "abuse" na botu od strane kapitena ili ako je to moguće lvl 1 igrača vodi ka banu 7 dana prvi put, drugi put trajno. ( Što se tiče kapitena lvl 1 nedelju dana, a drugi put lvl 1 trajno).

8. Samo lvl 4 i lvl 5 ima pravo na ban i unban.

9. Ne može se banovati neko ako je nub, jer ovo je javni kanal, i nema skil zahteva.

10. Ako se netko namerno trudi da upropasti igru, možete ga prijaviti. Ako se ispostavi da stvarno jeste 7 dana ban.

11. Neposlusnost kapitena takodje se kaznjava banom, od 3 dana.

12. Administratori i moderatori imaju pravo da menjaju pravila po potrebi.

13. Izlaženje iz igre pre završetka partije ( leave ) nije dozvoljeno, i biće kažnjeno banom od 7 dana.

14. Nedolazak igrača u već hostovanim igrama nije dozvoljeno, i biće kažnjeno banom od 1 dan.

15. "DC" (disconnect) se računa isto kao "leave" zato što sad postoji program kroz koji možete opet ući u igru. Tako da ako igrate u Balkan kanalu, pre svega nabavite program OVDE.

16. Zabranjeno je challenge nekoga ko ima lvl 2, ukoliko se javi neko ko ima lvl 3 da zeli biti kapiten. Ako nema nekoga ko je lvl 3 ( ako nije prisutan ili ako je afk ili ako je aktivan u kanalu ali ne zeli accept challenge iz nekog razloga ili ne moze accept ) onda mozete chall nekoga ko je lvl 2. Kapiten koji ne postuje ovo pravilo bice 7 dana demoted prvi put, drugi put trajno (Perma).

17. Ukoliko vam je banned jedan account i napravite novi i mi saznamo, taj drugi account ce biti perma banned a ban na vasem glavnom accountu produzi cemo zbog zloupotrebe, u vremenskom roku koliko mislimo da je potrebno.

18. Ukoliko na bilo koji nacin team koji ima 1, 2, 3 igraca vise, stoji na fontani i cekaju ponovno ozivljavanje protivnickih heroja da bi ih ponovo ubijali, vodi ka banu 7 dana prvi put, drugi put trajno. + game ce biti removed iz db.

19. Ako neko dropuje ili izadje u prvih 10 minuta, a pritom je k/d razlika veca od 10, u tom slucaju game se nastavlja.

20. Svaki igrac je odgovoran za svoj account, izgovori kao sto su ( igrala mi tetka, ujna, stric, moram igrati cw, moram ici u skolu, necu da igram s njim zato nisam join ) NE VREDE!

21. Ako se neko prijavio za obs niko nema pravo da open obs,svaki abuse od strane kapitena je lvl1 7 dana,drugi put 3 dana ban

*Evo ti nauci pravila, posto si mod, a ocigledno ih ne znas*
    Last edited by Pyro; 14th December 2011 at 09:13 PM.
    Multi525

Tata svih Mama! [MaMa]dr4z4's Avatar
    Ako ste farmali heroje na fontani, onda ste prekrsili pravilo 18. A ako ste generalno farmali gold onda niste prekrsili pravilo al posto nema ff glupo je to raditi.

Registered User
    Blog Entries
    1
    pa radi to svaki game kad netko dropa ili izadje

Safelist Member
    Da vec sam ga ja 1 reportovao tako da !sup lvl 0.

A2e.Multi.525 EMPERATOR's Avatar
    nigde nema pravila, stvarno je glup ban zahtev..
    + sto lik juri non stop mene da banuje, valjda sto sam ga pobedio 1v1 za manje od 2 min, sta znam..
    Multi525

Safelist Member Slayzer's Avatar
    Support za admine sve livere i game ruinere treba banovati i nikako ne skidati ban! Niposto!

Hidden Text click here to show

Duvam Kao Promaja Pyro's Avatar
    Blog Entries
    1
    1) ako si vec toliko istripovan da si opak farmer onda nafarmuj 600+ kripova u 5v5 gejmu,ne kao najgora jajara da 20 minuta posle liva 3 igraca ti i dalje farmas

2) ne znam sto mislis da se ceo svet vrti oko tebe i da neko juri tebe da banuje,boli me bas kurac za a2e.mutlija,ti si inace jako bitan faktor u mom zivotu pa ti ja pridajem mnogo paznje

3) ne vidim kakve veze ima to sto si ti nekog pobedio 1v1,pogotovo mene ... nasao si koga ces da pobedis haha

P.S. postoji opcija edit post kako ne bi pisao 3-4 posta za redom

P.S. tvoj prvi report za ovu stvar

12. Administratori i moderatori imaju pravo da menjaju pravila po potrebi.
    ^ a vidis ovo mi dozvoljava da te banujem jer si ocigledno abuse to sto su trojica izasla ... Cak si trazio od svoja 2 igraca da ostanu afk kako bi ti jos vise isfarmao ...

nemas prava da trazis unban

Last edited by Pyro; 14th December 2011 at 09:18 PM.
    Quote Originally Posted by Zeussssss View Post
    davide majka ti nije baterija ali je i dalje svi pune
    Quote Originally Posted by [^RawR^] View Post
    SS is dead now, maybe it's time for Slayzer to make some new league

<FROM: ChaoS-_-GuarD> cao ogi ajde dodji na cosak da se samaramo
    <FROM: CRO_ZEUS> prvo reci mami da ode sa istog