Nakon sto sam dobio dc, a i damir nakon mene (problemi sa adsl-om), svi su livali nakon toga osim 2-3 igraca iz scourge koji su ostali umjesto da zavrse oni su se farmali na fontani
Edit: link:
http://dotabot.net/bots_webpages/bal...tats.php?id=50

Balkan
Nakon sto sam dobio dc, a i damir nakon mene (problemi sa adsl-om), svi su livali nakon toga osim 2-3 igraca iz scourge koji su ostali umjesto da zavrse oni su se farmali na fontani
Edit: link:
http://dotabot.net/bots_webpages/bal...tats.php?id=50
Last edited by SHINRaH_; 10th December 2011 at 12:13 AM.
muha madD, dsc sorri bro, i nismo farmali bili smo afk, bar ja dao sam share da zavrse..
Multi525
tacno, bio je sa mnom na skypu, pomagao mi je oko fejsbuk igre
Ma ko li je onda ubijao da se nisam ja mozda vratio u game i ubijao sam svoj tim ?
EDIT:
A sta bi ovo trebalo znaciti?![]()
(29:50) A2e.Multi.525: daj mi kilera
(30:10) RAPtiLe: pa tenkuj
(30:11) A2e.Multi.525: StfuAndDontSpam has left the game voluntarily.
(30:11) StfuAndDontSpam: Left
(30:11) RAPtiLe: jbt
(30:11) A2e.Multi.525: AHAHHA
(30:13) RAPtiLe: sta radis to
(31:45) A2e.Multi.525: e popicu
(31:46) A2e.Multi.525: ban
Last edited by SHINRaH_; 10th December 2011 at 12:18 AM.
ne znam za tebe, ja sam sharovo i afk otiso da pomognem drugu oko fb igre..
Multi525
posle moronu..
Last edited by EMPERATOR; 10th December 2011 at 12:34 AM.
Multi525
Ovo nesto u fazonu, ne lazem pitaj mog brata lazova?tacno, bio je sa mnom na skypu, pomagao mi je oko fejsbuk igre
Bilo kako bilo, napravio si 1 rampage, 1 ultrakill i 1 double kill sto mu ga dodje 11 kilova, i vise nego dovoljno za ban.
Banned 3 dana + gejm ce biti obrisan.
![]()
Last edited by [Djole]; 10th December 2011 at 01:55 AM.
Hidden Text click here to showSale:
Hidden Text click here to showRofl Quon...mrki mentaly limited...???look at u and ur girlfriend...girls plays Dota???2 freaks as well...as DJole said dont call some1 mentally idiot when u leave 15 min.from us...mby me and my bro can teach ur girl about Dota...cuz ur are lowed for that...she need some new excercise from us )
Mrki:
Hidden Text click here to showyeah im mentaly limited coz i flaming retarded ugly freaks like quon ofc....ahahahah quon go kill yourself rayallen style.
lepo kad te nahvatamo u gradu i slomimo ti noge i ruke ti se zali Noelu da me bana za flame i dok budes fizicki ogranicen razmisljaj o tome zasto sam ja toliko mentalno ogranicen i sta mi je sa glavom
i love my bro's