Results 1 to 11 of 11

Thread: ban multi acc Bugsy07

Registered User [Igic]Legend's Avatar

ban multi acc Bugsy07

Bugsy07
    multi acc
    Ovde se tacno vidi da je sale,a djole kao pravi da nije sale,kao provjerice da li je to sale...2 stvar soul mu daje vouch,a lika je juce banova...3 stvar jos pise kao nije sale...nemam potrebe vise pisat dalje...4 stvar slican acc kao juce...5 stvar kada je prvi put usao u balkan i no pvt game....no pub game!!!Zelim da NOEL pregleda ovaj rekvest !!!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	SAle 1.jpg‎ 
Views:	22 
Size:	94.3 KB 
ID:	160389   Click image for larger version. 

Name:	th_soul.jpg‎ 
Views:	21 
Size:	97.9 KB 
ID:	160390  

Duvam Kao Promaja Pyro's Avatar
    Blog Entries
    1
    a mi ostali modovi nismo dovoljno dobri da resimo ovo ili ?
    Quote Originally Posted by Zeussssss View Post
    davide majka ti nije baterija ali je i dalje svi pune
    Quote Originally Posted by [^RawR^] View Post
    SS is dead now, maybe it's time for Slayzer to make some new league

<FROM: ChaoS-_-GuarD> cao ogi ajde dodji na cosak da se samaramo
    <FROM: CRO_ZEUS> prvo reci mami da ode sa istog

JUST ANOTHER GUY mrniceguy's Avatar
    nek pogleda noel.

RAGE MODE ENGAGED

Registered User BuGsYFucKs's Avatar
    E pazi sad....ja ne kontam,juce sam dobio ban za cek ne znam sta???Igic je bio u game ja sam rekao u all chat:"JEBEM VAM MATER SVIMA" -KLASICAN JA,i to se cak odnosilo za ZEKEA i jos jednog lika koji su pricali turski ili ne znam koji jezik...lepo se moze videti na chatu...Igic dodje i reporta mene za flame??a njemu niko nista nije rekao??msm debilizam teski...a inace u gamu je bio Zimo tako da ne kontam sta ovaj mentalno zaostali idiot koji je unapredjena vrsta Bozije nakaze hoce????ne kontam moj ban???

Mrkijev ban isto....igic kaze:daboda mi umro otac ako ne dobijete IP range ban i MRKI mu odgovori:ONDA NEK TI UMRE!!!i igic samo posta taj deo...i MRKI DOBIJE BAN???ljudi sta radite vi???
    Igic decko koji ima 26 jebenih godina...dal vi mislite da je on normalan???ja bih reko da je decko prirodno glup ko tuki...banajte ga sa Balkana,ljudi ne mogu igrati dotu kad je on tu...posto smo svi medjusobno navikli da FLame jedan drugog i to je obicno kod nas...i niko nikad nije nekog report...a Igic niko mu nista ne kaze i on nas reporta...i sad ja Dobijem ban za sta tacno????

Tako da Noel pls read ovo...i nemoj delete...msm previse je vise...Ukinite pravo da neki Wanablle idiot reporta za flame a niko njega nije flame...sta se njega tice ko ce ga flame??ako Zimo nije nista rekao sta onda ovaj glumi MOderatora??
    Last edited by BuGsYFucKs; 5th December 2011 at 07:59 PM.

Quote Originally Posted by Pyro View Post
    a mi ostali modovi nismo dovoljno dobri da resimo ovo ili ?
    pa mislim da si ti dovoljno dokazao sto si bio u gejmu kada je mama draza postao...pa nisi nista preduzeo...post vec 2 dan nije odradjen...sta imam ja dalje pricat!!!

Quote Originally Posted by BuGsYFucKs View Post
    E pazi sad....ja ne kontam,juce sam dobio ban za cek ne znam sta???Igic je bio u game ja sam rekao u all chat:"JEBEM VAM MATER SVIMA" -KLASICAN JA,i to se cak odnosilo za ZEKEA i jos jednog lika koji su pricali turski ili ne znam koji jezik...lepo se moze videti na chatu...Igic dodje i reporta mene za flame??a njemu niko nista nije rekao??msm debilizam teski...a inace u gamu je bio Zimo tako da ne kontam sta ovaj mentalno zaostali idiot koji je unapredjena vrsta Bozije nakaze hoce????ne kontam moj ban???

Mrkijev ban isto....igic kaze:daboda mi umro otac ako ne dobijete IP range ban i MRKI mu odgovori:ONDA NEK TI UMRE!!!i igic samo posta taj deo...i MRKI DOBIJE BAN???ljudi sta radite vi???
    Igic decko koji ima 26 jebenih godina...dal vi mislite da je on normalan???ja bih reko da je decko prirodno glup ko tuki...banajte ga sa Balkana,ljudi ne mogu igrati dotu kad je on tu...posto smo svi medjusobno navikli da FLame jedan drugog i to je obicno kod nas...i niko nikad nije nekog report...a Igic niko mu nista ne kaze i on nas reporta...i sad ja Dobijem ban za sta tacno????

Tako da Noel pls read ovo...i nemoj delete...msm previse je vise...Ukinite pravo da neki Wanablle idiot reporta za flame a niko njega nije flame...sta se njega tice ko ce ga flame??ako Zimo nije nista rekao sta onda ovaj glumi MOderatora??
    ja nikome nisam rekao da bog da mu otac umro...nego sam reko oca mi mog...a on je na to rekao da bog da mi otac umro!!!sta tu nije ok...u stvari pogledaj chat...a kako znam vi ste ip range dobili i promenili provajdera...tako da to ne menja puno stvar da vam se vrati!!!

Pa da rekao si Oca mi mog??i on ti rekao onda Nek ti otac umre...posto mi necemo dobiti IP range ban???i pod 2 nismo menjali provajdera nego su nas uNBAN...i pod 3.nemamo razloga da dobjemo Ip range...nego cemo jos + dobiti unban acc...posto ces ti dobiti bananu...zato sto si mentalno poremecen Wannable idiot sa 26 godina...Isuse Boze

Duvam Kao Promaja Pyro's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by [Igic]Legend View Post
    pa mislim da si ti dovoljno dokazao sto si bio u gejmu kada je mama draza postao...pa nisi nista preduzeo...post vec 2 dan nije odradjen...sta imam ja dalje pricat!!!
    ok,posto sam ja los moderator molio bih te da mi vise nista ne trazis
    Quote Originally Posted by Zeussssss View Post
    davide majka ti nije baterija ali je i dalje svi pune
    Quote Originally Posted by [^RawR^] View Post
    SS is dead now, maybe it's time for Slayzer to make some new league

<FROM: ChaoS-_-GuarD> cao ogi ajde dodji na cosak da se samaramo
    <FROM: CRO_ZEUS> prvo reci mami da ode sa istog

Quote Originally Posted by Pyro View Post
    ok,posto sam ja los moderator molio bih te da mi vise nista ne trazis
    nigdje ne vidim da sam za tebe rekao da si los moderator...samo sam rekao da ne radis svoj posao...sto ne znaci da si los moderator...ako je tvoj posao sto si prihvatao da radis ako ne radis...ne mozes reci da nisi bio tu jer smo te i ja i drazo spamali 10 x de idi vidi ogi...a ti si nas ignore...dobar si ovako decko...al et malo si pospan))

Quote Originally Posted by [Igic]Legend View Post
    nigdje ne vidim da sam za tebe rekao da si los moderator...samo sam rekao da ne radis svoj posao...sto ne znaci da si los moderator...ako je tvoj posao sto si prihvatao da radis ako ne radis...ne mozes reci da nisi bio tu jer smo te i ja i drazo spamali 10 x de idi vidi ogi...a ti si nas ignore...dobar si ovako decko...al et malo si pospan))
    Jel ti kontas da tebe niko ne voli na balkanu??igicu??nas koji flame(ja i mrki) nas vise vole od tebe sto reportas??jel ti tu nesto cudno??

JUST ANOTHER GUY mrniceguy's Avatar
    mani prepucavanja

zatvaram diskusiju dok noel ne dodje.

RAGE MODE ENGAGED