Results 1 to 15 of 15

Thread: Nejde B.net

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27

    Nejde B.net

    Preco mi uz druhy den nejde pripojit na Battle.net??
    Mam aj nove Gproxy a stale mi to nejde pls poradte

  2. #2
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Age
    24
    Posts
    2,265
    ešte stále?
    http://beta.eurobattle.net/staffuserbars/countrymods.png




  3. #3
    registered user gun10a's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Námestovo
    Age
    27
    Posts
    904
    mas spravnu branu ?


    Fakt som krásavec

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27
    stale nejde.. uz je to tyzden a nic

  5. #5
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Age
    24
    Posts
    2,265
    tak buď máš IP ban, alebo máš fakt zlú bránu zadanú.
    http://beta.eurobattle.net/staffuserbars/countrymods.png




  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27
    ip ban asi nemam a pise mi to : Mozna se pokousite pripojit k neplatnemu serveru Battle.net. jestli ze pouzivate modem musite se pripojit k internetu. sak pripojeny som a znicoho nic mi to prestalo ist. Branu mam Eurobattle.net Gproxy... pls help

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27
    PLS poradte mi

  8. #8
    Safelist Member [W3PD]rebrik's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bojnice
    Age
    23
    Posts
    846
    reinstall...


    Quote Originally Posted by grimasko
    asi sa zabijem
    Quote Originally Posted by omnicali
    i perma fingered ur mom

  9. #9
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Age
    24
    Posts
    2,265
    tak tak, reinstall komplet a nahoď si nový loader, gproxy a zadaj si vo w3 bránu gproxy.
    http://beta.eurobattle.net/staffuserbars/countrymods.png




  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27
    to som uz urobil a nic

  11. #11
    Registered User _ARTAS_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Levice
    Age
    19
    Posts
    322
    Tak si odynštaluj Wara a máš po probléme
    Silence always treat sick soul. :-(

  12. #12
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27
    ale vazne potrebujem help PLS

  13. #13
    Pred tym ako pustis w3 pustis aj gproxy ? Uz asi 5 ludi pisalo ze sa nemozu pripojit a problem bol v tom ze ani nepustili gproxy

    B.

  14. #14
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27
    robim vsetko to co aj predtym a nejde to..ja neviem kde je problem mozno mam volaco s netom

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Slovakia
    Posts
    27
    pls skuste mi este poradit.....a v nastaveniach netu mam mat DHCP server enabled ?? lebo neviem ci tam nebude chyba..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Rozrywka Film Zwiastuny Recenzje Opisy do filmA3w Gry

Affiliates