Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 39

Thread: Gproxy = POVINNOST

  1. #16
    Registered User
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Opava
    Age
    27
    Posts
    6
    lol to mozem jebat....bych mel dostat betakey pro dotu 2

  2. #17
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    v lese
    Age
    26
    Posts
    10
    Prajem prijemny den mam taky problem s tym gproxy ze po instalacii gproxy ked chcem spustit ikonku chalupky modrej tak mi napise najprv error že "unable to find version of the runtime to run this aplication" a potom dalši že "nepodarilo sa spravne inicializovat aplikaciu (0xc0000142). Kliknutim na tlacidlo OK mozete aplikaciu ukoncit." To čo je toto ? Pomožte mi niekto coo s tym .... Tak dakujem

  3. #18
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Age
    27
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by iboa_sharman View Post
    Prajem prijemny den mam taky problem s tym gproxy ze po instalacii gproxy ked chcem spustit ikonku chalupky modrej tak mi napise najprv error že "unable to find version of the runtime to run this aplication" a potom dalši že "nepodarilo sa spravne inicializovat aplikaciu (0xc0000142). Kliknutim na tlacidlo OK mozete aplikaciu ukoncit." To čo je toto ? Pomožte mi niekto coo s tym .... Tak dakujem
    rovnaky problem

  4. #19
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    CZ
    Age
    36
    Posts
    9
    Nejde mi zapnout to gproxy. Píše mi to aplocation failed...0xc0000135. Zkoušel jsem reinstal, ale nic.

  5. #20
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    BRNO
    Age
    29
    Posts
    47
    Mám to samé

  6. #21
    Registered User huJhuJ's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Poprad, huj's avenue
    Age
    28
    Posts
    216
    daju nove gproxy ale support k tomu nemaju dac fany ..

  7. #22
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    Myslím že mizige je k tomu support, on poradí.
    Back in staff

  8. #23
    registered user gun10a's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Námestovo
    Age
    31
    Posts
    904
    Quote Originally Posted by iboa_sharman View Post
    Prajem prijemny den mam taky problem s tym gproxy ze po instalacii gproxy ked chcem spustit ikonku chalupky modrej tak mi napise najprv error že "unable to find version of the runtime to run this aplication" a potom dalši že "nepodarilo sa spravne inicializovat aplikaciu (0xc0000142). Kliknutim na tlacidlo OK mozete aplikaciu ukoncit." To čo je toto ? Pomožte mi niekto coo s tym .... Tak dakujem
    .NET FRAMEWORK si naistaluj najnovsi a bude to ok :-)


    Fakt som krásavec

  9. #24
    registered user gun10a's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Námestovo
    Age
    31
    Posts
    904
    Quote Originally Posted by huJhuJ View Post
    daju nove gproxy ale support k tomu nemaju dac fany ..
    Aký support, však si nájdi na fóre thread o GProxy a tam máš všetko čo treba :-)

    Resp.: UTFG, RTFM, ...

    P.S.: Tak som upravil MiZiGeho post, máte tam všetky veci čo k tomu potrebujete aj linkami, asslickovať ma môžte na kanály, tu nie ...
    Návod je tu
    Last edited by gun10a; 7th November 2011 at 10:22 PM.


    Fakt som krásavec

  10. #25
    New User
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bratislava
    Posts
    1
    Ja mam taky problem ze normalne spustim gproxy, otvorim Warcraft a akonahle dam pripojit na battlenet vyskoci mi ze gproxy nepracuje spravne treba ho ukoncit... co s tym ?

  11. #26
    Registered User
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    kdekolvek
    Posts
    38
    ja som secko nainstaloval, par dni to aj slapalo a teraz proste nonstop tabulka ,,navazuji spojeni s Bnet,, a nič sa nedeje :P

  12. #27
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    asi preto, že nejde server Marital. teda myslím že určite preto.
    Back in staff

  13. #28
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Age
    27
    Posts
    118

    Thumbs up

    mam to super gproxy 2. den a uz ma odpojilo pritom my ani net nespadol proste gproxy napise disconect po 10s a odpoji ma z hry uzasny program

  14. #29
    lol dneska mi dvakrat takto padlo

    co s tym?

  15. #30
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    doncaster
    Age
    35
    Posts
    87
    Zdravim, ja som neinstaloval c++, nestahoval som ani framework , warcrafta mam len skopceneho a este na to vsetko mam windows 7 ale kupodivu mi vsetko ide tak ako ma

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates