Stiu ca aicea este loc destinat distractiei), dar profa mea de romana pot spune ca a innebunit.... azi am vorbit umpic mai mult decat obicei si nea dat o tema cat masa.... Ne-a dat de citit anii de ucenicie de mihail sadoveanu si am auzit ca are cam 150 pagini si de povestit detaliat in 4-5 pagini + o compunere de o pagina despre un cacat de proverb "Nu alege comoara,alege carte" care nul inteleg deloc...
stiu ca nar terbui sa intreb aici dar totusi a citi careva anii de ucenicie?? cate pagini are?? va rog ca pe net nu gasesc nimic
Si btw poatevoua nu se pare mult dar pt un elev de clasa a 7 a mi se pare ffmult

Romania
), dar profa mea de romana pot spune ca a innebunit.... azi am vorbit umpic mai mult decat obicei si nea dat o tema cat masa.... Ne-a dat de citit anii de ucenicie de mihail sadoveanu si am auzit ca are cam 150 pagini si de povestit detaliat in 4-5 pagini + o compunere de o pagina despre un cacat de proverb "Nu alege comoara,alege carte" care nul inteleg deloc...
Reply With Quote![Send a message via Yahoo to [SyS]-Killer](http://files.eurobattle.net/images/misc/im_yahoo.gif)

, nu te supara -decay- dar te vad profesor de succes !