Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Profa de romana

Registered User D3stroyer's Avatar

Thumbs down Profa de romana

Stiu ca aicea este loc destinat distractiei ), dar profa mea de romana pot spune ca a innebunit.... azi am vorbit umpic mai mult decat obicei si nea dat o tema cat masa.... Ne-a dat de citit anii de ucenicie de mihail sadoveanu si am auzit ca are cam 150 pagini si de povestit detaliat in 4-5 pagini + o compunere de o pagina despre un cacat de proverb "Nu alege comoara,alege carte" care nul inteleg deloc...
    stiu ca nar terbui sa intreb aici dar totusi a citi careva anii de ucenicie?? cate pagini are?? va rog ca pe net nu gasesc nimic

Si btw poatevoua nu se pare mult dar pt un elev de clasa a 7 a mi se pare ffmult
    "II dau DJului tau un bax de tic-tac cu aroma de hip-hop"
    CtC-Original verde

Safelist Member [SyS]-Killer's Avatar
    nu o sa-ti taie capu daca nu-ti faci tema sau ce v-a dat

Ne caram unu pe altu de parca-m fi apaşi-paşi-paşi

Registered User
    Nu trebuie sa fie perfect constient ca are si varianta asta la indemana tocmai din clasa a 7-a )

Safelist Administrator
    io am stiut din cls a 4a si mia chemat nesimtita parintii la scoala daon masa

eu zic sa te duci la ea si sa ii dai cu cartea peste "bot" .

registered user Cry Stygian's Avatar
    Clasa a 7-a / 13 ani hai ca esti destul de mare .

Cauta si tu pe net referatul... fi baiat istet si descurcaret .

Safelist Member DRG-'s Avatar
    ^ corect, si aia cu comoara < cartea tre sa vb despre cunoastere, invatare si cacat de asta, ca mai bn esti destept si nu ai bani (wrong) dar ea asta se asteapta

https://www.youtube.com/user/DrG2bad >>>>>>> Check out Pubbing with DRG and some game casts. Like subscribe & enjoy !

Inactive plejer Raptor7's Avatar
    ^ nu DRG

Daca alegi acum cartea peste comoara...o sa ajungi sa te descuri later on in viata, si sa duci o viata decenta cu un nivel decent de intelectualism. Nu o sa te prosteasca nimeni, si o sa poti sa iti folosesti tu propriul cap ca sa stii ce sa faci in orice situatie si nu o sa ti se puna obloane si nu o sa trebuiasca sa asculti in toate de ce iti poruncesc altii.

Daca alegi acuma comoara....o sa fii "bogat" o vreme...pana trec si banii ( ca daca nu ai cap o sa pierzi repede banii )...si dupa aia ramai un prost..dirijat de toti...fara capacitatea de a judeca de unul singur...fiind dependent de altii pentru a te ajuta sa iti faci si tu un rost in viata asta.

Inactive player.

Chasing the Sun... GoodanGeL's Avatar
    ^ Sa adaugam si faptul ca o sa incepi sa faci bani de unul singur?

Registered User D3stroyer's Avatar
    as vrea eo ma rog.. am fost la biblioteca centrala nam gasit.. si ppe net am cautat dar tot nik
    "II dau DJului tau un bax de tic-tac cu aroma de hip-hop"
    CtC-Original verde

Safelist Member DRG-'s Avatar
    Quote Originally Posted by Raptor7 View Post
    ^ nu DRG

Daca alegi acum cartea peste comoara...o sa ajungi sa te descuri later on in viata, si sa duci o viata decenta cu un nivel decent de intelectualism. Nu o sa te prosteasca nimeni, si o sa poti sa iti folosesti tu propriul cap ca sa stii ce sa faci in orice situatie si nu o sa ti se puna obloane si nu o sa trebuiasca sa asculti in toate de ce iti poruncesc altii.

Daca alegi acuma comoara....o sa fii "bogat" o vreme...pana trec si banii ( ca daca nu ai cap o sa pierzi repede banii )...si dupa aia ramai un prost..dirijat de toti...fara capacitatea de a judeca de unul singur...fiind dependent de altii pentru a te ajuta sa iti faci si tu un rost in viata asta.
    Ai dreptate, eu acuma lucrez pe post de contabil (desi sunt in anu 2 la contabilitate) pe un cacat de salar (minim pe economie) dar lucrez ca sa invat ce nu te invata nimeni in scoala ->> MESERIE, PRACTICA. Am extrem de mult de invatat aici, dar nu trebuie sa cadem in cealalta extrema (sa invatam o viata ca prostii si sa nu ne descurcam in viata).

https://www.youtube.com/user/DrG2bad >>>>>>> Check out Pubbing with DRG and some game casts. Like subscribe & enjoy !

Safelist Member mapY^'s Avatar
    Quote Originally Posted by D3stroyer View Post
    as vrea eo ma rog.. am fost la biblioteca centrala nam gasit.. si ppe net am cautat dar tot nik
    Ba e buna profa ta ?! Fa'i o poza si zi'i c'o postezi pe Facebook daca nu'ti anuleaza tema
    P.S. Serios vorbind, baga'ti pula'n tema, ori nu te duci la ora cand trebuie sa predati tema respectiva (si o sa uite de tine) ori te duci si faci pe prostu, zici ca ai uitat sa notezi ca nush ce ) gasesti tu

Safelist Administrator
    tried both, in clasa a 7a nu uita dalen masa si dupaia te mai ia si in vizor te intreaba la fiecare ora, asa am ajuns eu in cls a 8a sa am notele 3,4,4,6

registered user Cry Stygian's Avatar
    3,4,4,6 , nu te supara -decay- dar te vad profesor de succes !

Uber Technician L.E.S.'s Avatar
    Quote Originally Posted by Raptor7 View Post

este cel mai corect, desi nu stiu cu ce te ajuta exact aceasta carte... invata mai mult la materia care-ti place, mai ales daca te ajuta la alegerea unei cariere in viitor, oamenii sunt rai si nu te vor invata... dar oricum de la 13 ani mai ai timp, cine stie ce va fi peste 5 ani... sa trecem de 2012 prima data

in legatura cu tema... daca nu te descurci nicicum, nu o fa, primesti o nota rea si gata, next time faci ceva ptr o nota mai buna... dar ai grija de scoala, probabil ti-au mai zis-o oamenii... si nu degeaba...

Page 1 of 2 1 2 LastLast