Results 1 to 7 of 7

Thread: ban antijoc

Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

ban antijoc

ban pt midnightangel...pe langa ca e un noob infect se si trezeste el sa comenteze si apoi din minutu 37-38 ceva de genu incepe sa faca antijoc...adica feed intentionat...se vede clar pe repay...
    Attached Files Attached Files

Tolianus's Avatar
    si ban host pt limbaj (i.found.sex)

ce te bagi si tu in seama aiurea?n-ai ce face...hai pa ca toata lumea s-o injurat asa ca du-te spameaza altundeva daca n-ai ce face...

Tolianus's Avatar
    Quote Originally Posted by raducu05 View Post
    ce te bagi si tu in seama aiurea?n-ai ce face...hai pa ca toata lumea s-o injurat asa ca du-te spameaza altundeva daca n-ai ce face...
    da sigur , m-am cam saturat de arfele voastre de "pro"

sa-ti spun si faza , tu te bagi in turn pe 3 , si ma injuri de morti pe mine ca dc ma uit cand am dagger ....

si la toate fazale tu ai inceput primu sa injuri , asa ca las-o balta

Hidden Text click here to show

nu pot sa inteleg de ce te tot bagi tu in seama sincer...eu am treaba cu ala care a facut antijoc...nu au injuraturile nici o legatura...plus ca la faza aia daca sareai mureau aia toti...in fine...daca nu stii nu stii...nu asta conteaza...idee e ca ala a fost cu mine pe parte si a jucat f slab dar daca daca nu facea feed intentionat la sfarsit nu aveam nici o treaba ca nu poti lua ban pt ca esti noob...asa ca nu vad problema ta din moment ce numa 2 doi ii bateam pe aia de numa...

Tolianus's Avatar
    Quote Originally Posted by raducu05 View Post
    nu pot sa inteleg de ce te tot bagi tu in seama sincer...eu am treaba cu ala care a facut antijoc...nu au injuraturile nici o legatura...plus ca la faza aia daca sareai mureau aia toti...in fine...daca nu stii nu stii...nu asta conteaza...idee e ca ala a fost cu mine pe parte si a jucat f slab dar daca daca nu facea feed intentionat la sfarsit nu aveam nici o treaba ca nu poti lua ban pt ca esti noob...asa ca nu vad problema ta din moment ce numa 2 doi ii bateam pe aia de numa...
    am zis eu sa nu-i dea ban lu ala ? nu , sa ii dea , k merita pt ce a facut , si daca te incalzeste cu ceva , pot sa sterg toate posturile si sa fac eu un thread nou doar pt tine , am postat aici ca sa nu spamez degeaba , fiind acelasi joc

si nu , nu mureau toti , k eu eram in padure cand te-ai bagat tu si eu nici boots nu aveam

asa ca hai sa terminam cu posturile inutile , alta data gandeste inainte sa scrii ... dak ma faceai ratat , nub , idiot sau mai nush eu ce , da-ia nu mai puteam eu , dar cand incepi cu morti ... schimbam foaia

Simply The Best ! RaouL's Avatar
    midnightangel - 7 zile ban.
    iFound.Sex - 3 zile lock pe cont.
    Last edited by RaouL; 5th March 2011 at 05:00 PM.
    Ma uit la desene animate -> click here.