ban pt midnightangel...pe langa ca e un noob infect se si trezeste el sa comenteze si apoi din minutu 37-38 ceva de genu incepe sa faca antijoc...adica feed intentionat...se vede clar pe repay...

Romania
ban pt midnightangel...pe langa ca e un noob infect se si trezeste el sa comenteze si apoi din minutu 37-38 ceva de genu incepe sa faca antijoc...adica feed intentionat...se vede clar pe repay...
ce te bagi si tu in seama aiurea?n-ai ce face...hai pa ca toata lumea s-o injurat asa ca du-te spameaza altundeva daca n-ai ce face...
da sigur , m-am cam saturat de arfele voastre de "pro"
sa-ti spun si faza , tu te bagi in turn pe 3 , si ma injuri de morti pe mine ca dc ma uit cand am dagger ....
si la toate fazale tu ai inceput primu sa injuri , asa ca las-o balta
Hidden Text click here to show23:10 [Allies] iFound.Sex: dumnezeii vostrii de idioti infecti!!!!
23:15 [Allies] iFound.Sex: cum pula mea puteti sta in spate
23:19 [Allies] iFound.Sex: ursa esti un opraf
23:24 [Allies] iFound.Sex: mortii matii de idiot
nu pot sa inteleg de ce te tot bagi tu in seama sincer...eu am treaba cu ala care a facut antijoc...nu au injuraturile nici o legatura...plus ca la faza aia daca sareai mureau aia toti...in fine...daca nu stii nu stii...nu asta conteaza...idee e ca ala a fost cu mine pe parte si a jucat f slab dar daca daca nu facea feed intentionat la sfarsit nu aveam nici o treaba ca nu poti lua ban pt ca esti noob...asa ca nu vad problema ta din moment ce numa 2 doi ii bateam pe aia de numa...
am zis eu sa nu-i dea ban lu ala ? nu , sa ii dea , k merita pt ce a facut , si daca te incalzeste cu ceva , pot sa sterg toate posturile si sa fac eu un thread nou doar pt tine , am postat aici ca sa nu spamez degeaba , fiind acelasi jocnu pot sa inteleg de ce te tot bagi tu in seama sincer...eu am treaba cu ala care a facut antijoc...nu au injuraturile nici o legatura...plus ca la faza aia daca sareai mureau aia toti...in fine...daca nu stii nu stii...nu asta conteaza...idee e ca ala a fost cu mine pe parte si a jucat f slab dar daca daca nu facea feed intentionat la sfarsit nu aveam nici o treaba ca nu poti lua ban pt ca esti noob...asa ca nu vad problema ta din moment ce numa 2 doi ii bateam pe aia de numa...
si nu , nu mureau toti , k eu eram in padure cand te-ai bagat tu si eu nici boots nu aveam
asa ca hai sa terminam cu posturile inutile , alta data gandeste inainte sa scrii ... dak ma faceai ratat , nub , idiot sau mai nush eu ce , da-ia nu mai puteam eu , dar cand incepi cu morti ... schimbam foaia
midnightangel - 7 zile ban.
iFound.Sex - 3 zile lock pe cont.
Last edited by RaouL; 5th March 2011 at 05:00 PM.
Ma uit la desene animate -> click here.