Zdravím, nedávno jsem si konečně zjistil jak dostat lvl2 abych konečně mohl kdykoliv zakládat Dotu, protože se mi nechce neustále čekat až někdo vytvoří nebo hrat na publiku proti nějakým tatarům a podobně. Tak to aspoň zkusím a uvidím.
1) Je mi 20 let, můj nick je StDt_dub1nek, nebo starší jen dub1nek
2) Proč chci lvl2 ? Tk jak jsem již uvedl chci si kdykoliv jít zahrát dotu a nečekat přitom na někoho až založí nebo jit na pub. Potom ještě mám pár kamarádů z Pardubic se kterými často hraji "cw" proti našim odvěkým dota nepřátelům z olomouce, tk si chcem prostě založit a hrat podle všech pravidel.
3) Nehraju profesiálně ale tk dá se to, dokážu být agresivní i nervozní ciž jde vidět i z replay.
4) Co si budem povídat, muj dota skill nepatří mezi ty nejlepší, přece jen nehraji 12 hodin denně, ale každý den si minimálně alespon 2-3 hry vecer dám. Často dostávám roli Ownera, tkže vím co a jak. Jen tka pro zajímavost, k Dotě mě dostal jeden můj kamarád ze střední, asi 5-6 let zpátky, který právě ted´ hrajem proti mě páč je v Olomouci.
5) Tady máte aspoň moje 2 replay, Mám naštěstí 2, protože jinak si replay neukladám. Ten prvni je za Sand Kinga, ten docela šel, ale nic moc. Ten druhý je děs běs za abbadona, ale vyhrali sme. Oba dva replay jsou právě proti olomoučákům. link: http://www.ulozto.cz/7780245/videos-rar
PS: Přeji příjemné rozhodováni a hodně doufám, že to prosím dostanu. Děkuji za váš čas.

Cz/Sk Forum
.
. Oba dva replay jsou právě proti olomoučákům. link: