[^Sexy_guy^]
Wtf? sta bi ovo trebalo da znaci? :O Psuje, vredja i nzm ni ja sta :S.

Balkan[^Sexy_guy^]
Wtf? sta bi ovo trebalo da znaci? :O Psuje, vredja i nzm ni ja sta :S.
znaci to da si mega noob i da je on bio u tome gameu i da zna tebe napaljenog klinca na reportove i da zna da si hard noob pritome neces da slusas kapitena i onda mene reportas ROFL
Znaci to da ti karam kevu u spuka prskam joj po faci,lize mi spermu igra se sa mojim jajima...to znaci!!!!si cuo debilu aj mrs spavati keva ti nije dala veceras sise a?pa si tako retardira noob tebi dali lvl2 jao boze noobs od admina...ocete mi mozda ip lock ili lock acc moze slobodno..nataknem vam kevu na kurac mrs jebem sve nobovsko...a ti noele karam ti kevu u supak
meni ip adresu? nemoj te ja zabanujem nabino
Lol cuj sad ovoga...malopre igrali gejm nas dvojica zajedno koji si ti tard..zlooo xdd hahahah evo jos jedan noo...malopre igramo zajedno u timu ja i mrki sad ovaj vice same ip adress ae debli spaavati
Ako ovaj sexy guy ima vise od 13 godina ja sam John Lennon. Decko ovo ti sa najboljom namerom kazem - idi leci se. Znam da ne cujes to prvi put, i znam da ces psovati sad sve zivo, ali ti za bolje nisi. I Mrki, to sto je neko hard noob, ne znaci da ti imas pravo da ga vredjas, psujes itd.
Ggl
Razmisljam se da li da skupim ss i da trazim ban IP dozivotni POGLEDAJ BRE KOJI FLAME ovo NIJE NORMALNO!
I da, resite problem sa flejmerima i spamerima. Mislim da je Balkan napravljen za druzenje, zezanje, sta vise i upoznavanje sa drugim kulturama ( nazalost HR - SRB - BiH - MKD itd su vec druge kulture). Ili resite to ili ukinite kanal. GL HF!
Acc locked 7 days.