rum neni v akcií momentálne, ale potešia aj koňakové pralinky http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/4856.htm

Cz/Sk ForumGrimaskoo
_TheGod_
rum neni v akcií momentálne, ale potešia aj koňakové pralinky http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/4856.htm
este si asi nedostal po chriape ty zakomplexovany mumak nech ti umre matka narkomanska aj s otcom alkoholikom ty IDIOT!!!
„Najprv ťa ignorujú, potom sa z teba vysmievajú, potom ťa napadnú – a potom vyhráš.“
jediný mumák s komplexami si tu ty, čo sa stára do každého análneho otvoru v okolí ... a rodičia ťa nenaučili inak, len nadávať na rodinu?
ďalší návrh do ankety najväčší Emo player > foGGy ... (to GG neni s napísané s veľkými písmenami len tak náhodou...)
Last edited by mankind; 7th December 2010 at 05:37 PM.
[W3BA-Mladosť]rebrik
sak lebo ja si napisem unban request a ten kokotlordkokot mi ho vymaze hned ak ho zbada ...
[W3PD]rebrik: vymaz to do pici
ja chcem unban
[W3PD]rebrik
boze ja take sracky vypisujem niektorym chlapcom :/
[W3PD]rebrik (17:03:41 28/08/2010)
na stavebnej nerozlisujeme i/y
-------------------------------------------------------
[W3PD]rebrik (23:50:07 11/06/2011)
mne by dala kazda
[W3PD]rebrik (22:00:08 22/11/2010)
pome mi dojebal zivot
kdo sa stara do tvojho analneho otvoru ma nezaujma a koniec debaty
„Najprv ťa ignorujú, potom sa z teba vysmievajú, potom ťa napadnú – a potom vyhráš.“
ešte daj jeden z tých tvojich mikulášskych vtipov nech sa aspoň deti pod 12 rokov zasmejú
[W3BA-Mladosť]rebrik
sak lebo ja si napisem unban request a ten kokotlordkokot mi ho vymaze hned ak ho zbada ...
ja chcem unban
[W3PD]rebrik
mne by dala kazda
pome mi dojebal zivot
Made my day. Gj hosi!
The greatest Tank!
6.60
Hidden Text click here to show
6.59
Originally Posted by [W3PD]rebrik
keby ies hrat dotu tak ta poznamOriginally Posted by [W3PD]rebrik
a prve bolo zato ze som grimaskovy napisal ze je kokot MESIAC BAN NP VYLIZ MAOriginally Posted by Laryk
já osobně jsem pořádně nevěděl předtím, co cm je, byl jsem v rámci možností skillově navrcholu
Fogy ma velmi tvrde argumenty -zacilene na rodinu- nejdriv mysli, pak pis ty ..... Kazdopadne rebrik a mankind nej spameri cz/sk![]()
Proto, ze pisete do off topicu, tak vam dam 24 hodin na to, aby jste vsechny nadavky a urazky smazali.
Kdo to nezvladne uz na forum nebude prispivat vubec.
a moon dokoncil debatu![]()
21.12.2012...DotA end is near
Alea iacta est - Audiatur et altera pars
ááá fogy použil google, kde našiel dva latinské výrazy GJ GJ
Moon, čo považuješ za nadávku? pretože slovo "idiot","mumák" a pod. počúvam pravidelne aj od učiteľov v škole, tak mi to uzrejmi, lebo ja som vo svojich príspevkoch našiel iba jednu nadávku ...
a k tým urážkam > ja som sa len obraňoval, nie útočil ... a nvm čo sa ti na tom Moon nezdá, ty si mi tiež veľakrát na ačku povedal nejedno hanebné slovo ... a keďže je to, ako píšeš "off topic", tak sa tu snáď môže preberať hocčo, a ja som len uzrejmil moje (možno nepekné) názory na daného človeka, ktorý mi začal nadávať ako PRVÝ a zjavne to bolo BEZD(upcase ô)VODNE
a pochybujem, že aj ty by si si LEN ČÍTAL, jak na teba niekto nadáva ...
Last edited by mankind; 8th December 2010 at 08:42 AM.
[W3BA-Mladosť]rebrik
ja chcem unban
[W3PD]rebrik
mne by dala kazda
pome mi dojebal zivot
1) nauc sa editovat
2) vyhviezdickuj si vsetky wannabe vulgarizmy
3) To si ty na tej fotke? XD
The greatest Tank!
6.60
6.59
Originally Posted by [W3PD]rebrik
keby ies hrat dotu tak ta poznamOriginally Posted by [W3PD]rebrik
a prve bolo zato ze som grimaskovy napisal ze je kokot MESIAC BAN NP VYLIZ MAOriginally Posted by Laryk
já osobně jsem pořádně nevěděl předtím, co cm je, byl jsem v rámci možností skillově navrcholu
kto iný by mal byť na tej foto ? :-O ... si tam nedám snáď rebríka
a dávať hviezdičky nemám kam, lebo moon povedal, nech vymažem len nadávky, a tie tam niesú![]()
Last edited by mankind; 7th December 2010 at 05:40 PM.
[W3BA-Mladosť]rebrik
ja chcem unban
[W3PD]rebrik
mne by dala kazda
pome mi dojebal zivot