Page 849 of 1373 FirstFirst ... 349 749 799 839 847 848 849 850 851 859 899 949 1349 ... LastLast
Results 12,721 to 12,735 of 20588

Thread: Čit-Čat thread

JUST ANOTHER GUY mrniceguy's Avatar
    WARNING: roman u nastavku.

Quote Originally Posted by protozz
    A što se tiče četnika, ja četnike ne smatram zločincima i odobravam njihovu ideologiju
    Tvoje je pravo da odobravaš šta hoćeš i kako hoćeš, ako ti smatraš dobrom ideologijom ovo:

http://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cetnici

surađivali su otvoreno ne samo sa Nijemcima i Talijanima, nego ponekad i sa ustašama.
    Pošto sam ja trenutno u Banjaluci da te pitam dali si ikada čuo za ime Doktor Mladen Stojanović?

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B2%D0%B8%D1%9B

2. априла 1942. године био је кобан за др Младена Стојановића. Он и др Даница Перовић остали су цијели дан сами у кући Данила Вуковића. Ноћ раније четници су звјерски ликвидирали партизанске рањенике у оближњој болници. Раде Радић је затражио од доктора Младена да напише изјаву која би одговарала четницима, али је он пркосно одбио. Увече је по рањеника дошла нова група четника које је предводио Станко Врховац из Кокора. Изнијели су др Младена у ћебету и близу потока Млинска ријека нељудски, мучки убили са два метка из пушке.
    A što se muslimandera tiče, moj prvi komentar je bio zajebancija, a onda pošto si pokušao da budeš pametan ja sam ti odgovorio.

Nemam ja ništa ni protiv koga, ja samo pokušavam da sa svima pronađem normalan dijalog. Ako je normalno da ti podržavaš ideju fašizma (jer nemožeš reći da ako podržavaš njihovu ideologiju a oni su sarađivali sa okupatorom u II svjetskom ratu da je ne podržavaš) onda je to do tebe i ja te u tome neću sprečavati.

Sad ti meni možeš pisato eseje o tome kako su četnici bili miroljubivi vojnici čisto sumnjam da ćeš promjeniti moje mišljenje o svemu, a ako ja ne mogu promjeniti tvoje isto tako i to je ok. Bitno je samo da se ne upotrebljava sila, ti vjeruj u šta hoćeš isto tako ću i ja.

btw. što se tih muslimandera koje ti spominješ tiče tih koji žive u bliskoistočnim zemljama da da ti zatucani sad ću da ti pokažem koliko smo mi iza njih:

ako želiš da mi spomeneš afganistan? odma ću ti spomenuti brazil i šume amazonije gdje ljudi još uvjek nisu vidjeli šta je struja. Oćeš pričamo o terorizmu?

IRA, ETA and etc. zar to nisu terorističke organizacije?

živ ti meni bio protose nauči samo jednu stvar, da kada čitaš knjige (link koji si mi dao) uvjek progugliraj imaš internet da vidiš dali možda negdje postoji i druga strana priče, i da nešto za kraj pogledaj sljedeći snimak stvarno je super:

Last edited by mrniceguy; 12th March 2012 at 10:22 PM.

RAGE MODE ENGAGED

Registered User
    Kale, koliko si vremena na kompu proveo da napises ovaj post?
    Quote Originally Posted by AleLeLElele View Post
    o hi tayschrenn come dota

come kassel shaved cock , hitler style

2 minute vangogh vjeruj mi, dovoljno sam načitan da neke stvari znam da odgovorim a da ne tražim puno informacije po internetu.

RAGE MODE ENGAGED

Safelist Member PROTOZZ's Avatar
    Je l' vidiš ti izvore svojih tvrdnji?

Današnje značenje riječi četnik jest: "Članovi srpske vojne organizacije s izrazito nacionalističkim šovinističkim velikosrpskim ciljem." (Hrvatska enciklopedija, 2000.)

ALO, HRVATSKA ENCIKLOPEDIJA??? Kakav fašizam, kakvi kurci, kakvi palci? Ja sam iz dna duše protiv tih ideologija, ali kad ovako skrnave istoriju i pišu gluposti, kenja mi se.

Nisi ni pročitao sastav, zato stojim iza toga da pričaš gluposti. Ovde se radi o čoveku kao biću, ne kao pripadniku nekog naroda, vere ili šta već... Zato ja uvek pročitam ceo post da ne bih lupao gluposti.
    „Сањао сам неке чудне Србе. Причају српски, а мисле турски.“

Registered User
    Blog Entries
    1
    protose pojma nemas nemoj pricat gluposti, isao si u skolu ucio si o tome vjerovatno

e vidiš tu sam te čeko:

1. kažu da su surađivali sa ustašama

pa čekaj ako kažeš da lažu onda bi slagali to za ustaše jer bi bilo DOMOBRANI a ne ustaše?

2. a šta je to što je na ćirilici? To je SR.WIKIPEDIA. znači srbijanska JEL I ONI ISTO LAŽU I SKRNAVE PROTOSE?

3. http://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cetnici
    Chetnik movement was progressively[12] drawn into collaboration agreements: first with the Nedić forces in Serbia, then with the Italians in occupied Dalmatia and Montenegro, with some of the Ustaše forces in northern Bosnia, and after the Italian capitulation also with the Germans directly.[13]
    eto ti engleska wikipedia jel i oni lažu?

KAKO MAJKU MU SVI LAŽU. MASS HATERS jebote.
    Last edited by mrniceguy; 12th March 2012 at 10:45 PM.

RAGE MODE ENGAGED

Tata svih Mama! [MaMa]dr4z4's Avatar
    Drugari, satatatatara. Ako nastavite ovako ima da prevrnemo list i NO PROVOKE Crew (Drazamon+Manchamaru) ima da se aktivira i podeli banane. P.S. Mnogo smo opaki. :P
    Lazu svi Kale. Laz je laz, bilo velika il mala. I koja je to vojska dobronamerna? Mozda ovi amerikanci sto su preuzeli odgovornost na sebe da brinu o miru sirom sveta.
    Last edited by [MaMa]dr4z4; 12th March 2012 at 10:54 PM.

Registered User _pLaY.MaKeR_'s Avatar
    Mislim da krecete sa velikim dubinjanjima i da bi bilo bolje da prekinete...
    Jел знаш ти како се постаје прави шампион?
    Тако што изађеш на терен кад је најтеже... и победиш.

Ne NIKADA JA HOĆU DA SE ZNA:

I JOŠ NEŠTO HOĆU DA SE ZNA (od 1:10 do 1:18) :

RAGE MODE ENGAGED

Safelist Member
    No provoke plzz.. ili cemo morati ja i drazamaru da intervenisemo!!

Ne brini Uky nista <3 Reci Keki da suxa u doti!
    Save the dramma for your mama.

Safelist Member [BMS]Slardar's Avatar
    ajde prekinite vise sve je to ok bilo pa proslo... http://www.24sata.hr/gadgeti/kad-ga-...za-juhu-257191 protos u buducnosti
    ~acc: ChaoS-_-GuarD

~~~~~~~~~~~~~~~~~
    No sacrifice, no victory!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Quote Originally Posted by [BMS]Slardar View Post
    ajde prekinite vise sve je to ok bilo pa proslo... http://www.24sata.hr/gadgeti/kad-ga-...za-juhu-257191 protos u buducnosti
    hahahah genijalno!!!!!!!!!
    Save the dramma for your mama.

Safelist Member PROTOZZ's Avatar

SVE NA KOLAC! I SRBE, I HRVATE, I MUSLIMANE, I ŠIPTARE. SVI KOJI SU KLALI ZASLUŽUJU DA BUDU ZAKLANI!
    „Сањао сам неке чудне Србе. Причају српски, а мисле турски.“

Safelist Member [BMS]Slardar's Avatar
    milane niko te nije pitao za misljenje ae pali
    ~acc: ChaoS-_-GuarD

~~~~~~~~~~~~~~~~~
    No sacrifice, no victory!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Page 849 of 1373 FirstFirst ... 349 749 799 839 847 848 849 850 851 859 899 949 1349 ... LastLast