WARNING: roman u nastavku.
Tvoje je pravo da odobravaš šta hoćeš i kako hoćeš, ako ti smatraš dobrom ideologijom ovo:Originally Posted by protozz
http://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cetnici
Pošto sam ja trenutno u Banjaluci da te pitam dali si ikada čuo za ime Doktor Mladen Stojanović?surađivali su otvoreno ne samo sa Nijemcima i Talijanima, nego ponekad i sa ustašama.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B2%D0%B8%D1%9B
A što se muslimandera tiče, moj prvi komentar je bio zajebancija, a onda pošto si pokušao da budeš pametan ja sam ti odgovorio.2. априла 1942. године био је кобан за др Младена Стојановића. Он и др Даница Перовић остали су цијели дан сами у кући Данила Вуковића. Ноћ раније четници су звјерски ликвидирали партизанске рањенике у оближњој болници. Раде Радић је затражио од доктора Младена да напише изјаву која би одговарала четницима, али је он пркосно одбио. Увече је по рањеника дошла нова група четника које је предводио Станко Врховац из Кокора. Изнијели су др Младена у ћебету и близу потока Млинска ријека нељудски, мучки убили са два метка из пушке.
Nemam ja ništa ni protiv koga, ja samo pokušavam da sa svima pronađem normalan dijalog. Ako je normalno da ti podržavaš ideju fašizma (jer nemožeš reći da ako podržavaš njihovu ideologiju a oni su sarađivali sa okupatorom u II svjetskom ratu da je ne podržavaš) onda je to do tebe i ja te u tome neću sprečavati.
Sad ti meni možeš pisato eseje o tome kako su četnici bili miroljubivi vojnici čisto sumnjam da ćeš promjeniti moje mišljenje o svemu, a ako ja ne mogu promjeniti tvoje isto tako i to je ok. Bitno je samo da se ne upotrebljava sila, ti vjeruj u šta hoćeš isto tako ću i ja.
btw. što se tih muslimandera koje ti spominješ tiče tih koji žive u bliskoistočnim zemljama da da ti zatucani sad ću da ti pokažem koliko smo mi iza njih:
ako želiš da mi spomeneš afganistan? odma ću ti spomenuti brazil i šume amazonije gdje ljudi još uvjek nisu vidjeli šta je struja. Oćeš pričamo o terorizmu?
IRA, ETA and etc. zar to nisu terorističke organizacije?
živ ti meni bio protose nauči samo jednu stvar, da kada čitaš knjige (link koji si mi dao) uvjek progugliraj imaš internet da vidiš dali možda negdje postoji i druga strana priče, i da nešto za kraj pogledaj sljedeći snimak stvarno je super:

Balkan

Reply With Quote