Nick: "flak_veproveho"
Leaver
5v5
Nehorazny dement

Cz/Sk Forum
Nick: "flak_veproveho"
Leaver
5v5
Nehorazny dement
namitka: urazi vsechny kolem sebe svym vyjadrovanim-to byl pravy duvod meho leavnuti-s bonzackym,sprostym a ubrecenym ditetem nezabiju hodinu casu![]()
že urááážam??? jasnééé. Stačí pozreť replay. Si napisal, ze ked bude "sd" leavujes. A tak aj bolo. A jediny kto tu place si ty. Inak by si si nedal namahu pisat sem tvoje dementne kecy. :-* A narozdiel od teba mám vek zverejnený. Tam ho je vidiet : "25". Takze decko budes tu asi len ty.
veprik zase leavol? gg
The greatest Tank!
6.60
Hidden Text click here to show
6.59
Originally Posted by [W3PD]rebrik
keby ies hrat dotu tak ta poznamOriginally Posted by [W3PD]rebrik
a prve bolo zato ze som grimaskovy napisal ze je kokot MESIAC BAN NP VYLIZ MAOriginally Posted by Laryk
já osobně jsem pořádně nevěděl předtím, co cm je, byl jsem v rámci možností skillově navrcholu
mozna jsi o 4 roky starsi ale bonzujes na 11že urááážam??? jasnééé. Stačí pozreť replay. Si napisal, ze ked bude "sd" leavujes. A tak aj bolo. A jediny kto tu place si ty. Inak by si si nedal namahu pisat sem tvoje dementne kecy. :-* A narozdiel od teba mám vek zverejnený. Tam ho je vidiet : "25". Takze decko budes tu asi len ty.za tim co jsem napsal si stojim.Vidim te jako typickeho volice komunistu-to by byla doba pro takove bezcenne nuly jako ty madare
Za leave /myslim dobrovolny/ mam na acku cca 300banu, tak se prober a prestan resit par leavnuti nekoho jineho ty princezno![]()
Last edited by flak_veproveho; 21st July 2010 at 10:03 PM.
The greatest Tank!
6.60
6.59
Originally Posted by [W3PD]rebrik
keby ies hrat dotu tak ta poznamOriginally Posted by [W3PD]rebrik
a prve bolo zato ze som grimaskovy napisal ze je kokot MESIAC BAN NP VYLIZ MAOriginally Posted by Laryk
já osobně jsem pořádně nevěděl předtím, co cm je, byl jsem v rámci možností skillově navrcholu
ban na mesiac.
--------------------------------------
Some things I do for money
some things I do for free
EPIC FAIL:
http://eurobattle.net/showthread.php?t=95686