Results 1 to 13 of 13

Thread: Ghostx2

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21

    Ghostx2

    Konfigurowałem Ghost podłączyłem wszystko i postawiłem dodałem loopback . Lecz gdy postawie serwer dam !pub .... to ja nie widzę serwera i z tego co widziałem inni też . Normalnie jestem podłączony mogę pisać w channel widzę graczy itd. zauważyłem że pisze mi takie coś że niby disconnected chociaż jestem zalogowany :


    Uploaded with ImageShack.us



    Czekam na jakieś sugestie za pomoc wielkie thx

  2. #2
    Safelist Member B4rt0z0's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    UK
    Posts
    1,167
    Awards
    a normalnie bez ghosta, jak tworzysz gry to inni moga wejsc?
    Nasze motto pochodzi ze świętej księgi Kaczodarianusa Wielkiego MCDXXXV pt. "Filozofia i rozważania Kaczomirany", brzmi ono: 'Wtenczas rzekł, a że jego słowa były rozkazem a zęby ociekały dotą, tak się stało: Poświęcisz swe ciało, by złączyć się ze strzałą! I tak uczynił mędrzec KaCzA".


  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21
    Stworzyłem grę i czekałem tak gdzieś z 20 minut nikt nie wszedł , czyli stwierdzam fakt ze inni nie mogą wejść gdy stworze grę .
    CO mam robić ???

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21
    Odświeżam !!!! pochodziłem po forum i się zorientowałem że mam routera i muszę war3 odblokować , zrobiłem to programem PFConfig jednak problem nie zniknął dalej nie znajduje mi mojego serwa i nikt na niego nie wchodzi chociaż jest włączony . Parę fot :



    Uploaded with ImageShack.us




    Uploaded with ImageShack.us






    Uploaded with ImageShack.us





    Normalnie jestem podłączony do serwera jak coś tylko takie błędy jakieś wyskakują .

  5. #5
    Registered User KaCzA's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Poland
    Posts
    1,544
    pisze Ci że masz nieprawidłowy cdkey. Próbowałeś go zmieniać?


    Jeśli dalej będzie to samo, napisz. Coś wymyślimy
    Last edited by MiZiGe; 2nd July 2010 at 04:03 PM.

  6. #6
    Back in Life Mitsuki's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Czech Republic
    Age
    34
    Posts
    3,508
    1) You better check if portforward was succesfull.
    2) add bot_hostport UDP&TCP as an exception at win firewall (even if you've disabled it) and probably antivirus.
    3) Disable BNLS, you do not need warden here.
    4) Unknown column "voucher" in "field list" problem:

    Quote Originally Posted by Mitsuki View Post
    No. I am curious how you managed to make it working if you do not know how to import table

    1) run mowes (both apache and mysql should be online)
    2) In browser go to http://localhost/phpmyadmin

    you should see something like
    Hidden Text click here to show


    3) Select your ghost database if you have one. If you don't, create one. ( is your friend)
    4) Select import
    5) import tables in correct increase order. If you have 2.3, then import 2.3>2.4 and 2.4>2.5
    Tables update files can be found in your ghost folder




    @Kacza see point 3)
    Last edited by Mitsuki; 29th June 2010 at 07:20 AM.

  7. #7
    Registered User KaCzA's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Poland
    Posts
    1,544
    sure, i dont have ghost ;D maybe i will use google next time ;D

    Mitsuki : KaCzA 1:0 ,

    Let's the battle begin!

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21
    Mitsuki thx
    Kacza oczywiście też
    Last edited by kaczoros11; 29th June 2010 at 11:33 AM.

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21
    jeszcze
    Last edited by kaczoros11; 29th June 2010 at 11:42 AM.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21
    dodałem tabele ale jeszcze coś nie działa :



    Uploaded with ImageShack.us

    Dalej nie widać serwera
    Last edited by kaczoros11; 29th June 2010 at 12:10 PM.

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21
    odświeżam pomocy !!!

  12. #12
    inactive :( MiZiGe's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Slovakia & Germany
    Age
    36
    Posts
    6,125
    can you try to disable Gproxy autostart? I think most of it comes from it, and not from ghost...

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    RAbka
    Age
    24
    Posts
    21
    Nic nie działa i nie mam pomysłu już wszystkiego próbowałem , cholerny router i wszystko inne ;(
    Last edited by kaczoros11; 3rd July 2010 at 01:25 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Inne strony: Film Filmy 2017 Horror 2017


Affiliates