Odata un copil a dat noroc cu Chuck Norris, acum acel copil are mana de lemn si ii zice manuta.
Iisus Christos se naste in fiecare an de Craciun ca sa`i impodobeasca bradul lui Chock Norris.
Cand Chuck Norris joaca monopoly afecteaza intreaga economie a lumii.
Chuck Norris nu foloseste masina sa ajunga undeva. El e deja acolo.
Dinozaurii nu au disparut din cauza unui meteorit, ci Chuck Norris si-a facut pantofi din ei.
Daca tu ai 20$ iar Chuck Norris are 5$, el are mai multi bani decat tine.
Cercetatorii au estimat ca din explozia Big Bang a rezultat o forta egala cu 1 CNRhK (Chuck Norris Roundhouse Kick).
Chuck Norris poate gauri diamantul cu un fir din parul lui.
Intr-un dictionar din sec. XIII gasit de arheologi, definitia pentru “victima” era “cineva care l-a intalnit pe Chuck Norris”.
Triunghiul Bermudelor obisnuia sa fie “Patratul Bermudelor, pana cand Chuck Norris a venit pe unul dintre colturi.
Chuck Norris poarta barba pt ca toate lamele (de pumnal) se rup in barba lui.
Daca dupa ce te-a lovit Chuck Norris ai ramas in viata, inseamna ca te-a lovit holograma lui.
Daca sforaie Chuck Norris si tu te afli pe o raza de 1.000 km, vei avea dupa aceea nevoie de aparat auditiv.
Chuck Norris cand joaca baschet arunca mingea de la 3 puncte si marcheaza un cos de 5 puncte…
Grupa sanguina a lui Chuck Norris este Ak-47.
Cand viata te pune la pamant, ridica-te incet, zambeste si spune-i foarte politocs: LOVESTI CA O ZDREANTAOriginally Posted by FuRaCiOsu
Un Afericit si tie fiule,si la anu poate faci misto mai mult de t-pain Noroc.
Hidden Text click here to show
Un pescar braconier prins cu galeata plina de peste de paznicul lacului:
- Ce faci mah cu pestii aia, nu stii ca e ilegal sa pescuiesti aici?!
- Care pescuit ilegal, frate, ca astia sunt pestii mei de casa, animalele mele de companie. In fiecare seara ii scot la plimbare pe lac; la plecare fluier la ei, ei sar in galeata si plecam acasa!
- Nu te cred!
- Hai cu mine sa-ti arat, atunci!
Omul nostru ajunge cu paznicul la iaz si da drumul pestilor.
Paznicul: - Pai hai, acuma fluiera si cheama-i inapoi, sa vad ca e cum zici tu!
Omul: - Ce sa chem inapoi?
Paznicul: - Pestii!
Omul: - Care pesti?...
... sper totusi ca, spre deosebire de chiquita, s-a prins lumea. Ori asta, ori ma amuz io prea usor si din orice
P.S. Da, da, stiu ca l-am mai zis....
Ai umor de ma omori...
eu am ras rhaz)
My power's limitless like Blanco on Sega Genesis
Superhero, mad that Marvel overlooked me
Cause Spiderman and Hulk straight p-ssy!
Bula sta pe peron sa plece la armata. Cu el, mama-sa si gagica-sa. Ambele vor o poza de la el. Din pacate Bula are numai o poza la el, poza care a facut-o in acea vara la nudisti. O rupe in doua: partea de sus o da prietenei si partea de jos mamei sale stiind ca asta e cam mioapa si nu o sa-si dea seama.
Ma-sa se uita un timp la poza si zice:
- Da, da exact ca tac-su! Nebarbierit! - iar cravata ii sta stramb...
Cand viata te pune la pamant, ridica-te incet, zambeste si spune-i foarte politocs: LOVESTI CA O ZDREANTAOriginally Posted by FuRaCiOsu
Un Afericit si tie fiule,si la anu poate faci misto mai mult de t-pain Noroc.
Hidden Text click here to show
Melodie tampita.
My power's limitless like Blanco on Sega Genesis
Superhero, mad that Marvel overlooked me
Cause Spiderman and Hulk straight p-ssy!
De pe Facebook luata. Sper ca nu ati vazut-o deja![]()
seen it(frate'miu e un fb man1ac!)