|
|
|||||||
| Index | //start of Search part?>Search | Today's Posts | Mark Forums Read | //end of Search part?>Register (forum) | Realm: | Members | Awards | Smilies | BBCode |
| Dyskusja ogólna Dyskusja ogólna czyli o wszystkim i o niczym |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Hoti Hoti :D
No tak dzis hoti (Hotaru) ma w domq osiemnastke (moze zrobimy jakis wypad do Katowic?
), a praktycznie obchodzi za 2 dni czyli 22 ale i tak dzis jush skladam zyczenia bo moze pozniej zapomne ale watpie ![]() jak zamknie jakis mod temat wczesniej jak 23 to zabije wlasnorecznie. Tak wiec: Wszystkiego najlepszgo, duzo zdrowka, i wytrwalosci w dalszym dlugim zyciu oraz powaodzenia na 18-stce. Zeby ci sie film nie urwal ;* pamietajacy q3masterek ;d Last edited by Q3MaSTeR; 20th March 2005 at 07:56 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
I ode mnie tyż.
|
|
|
||||
|
||||
|
heeeeee
nasza hotaru obchodzi urodzinki wszytskiego najleszpego...duzo szczescia, wodki...yyy no na osiemnastce dalej to standardowo zdrowia pomyslnosci itd ![]()
MSI EX625 || Intel Core 2 Duo P8600 || 2x 2GB RAM || ATI Mobility Radeon HD4670 512 mb DDR3 HP Pavilion DV6510ew || AMD Turion 64 bit x2 TL-56 || 2x 1 GB RAM DDR2 533MHz Kingston || nVidia GeForce 8400M GS PC || AMD A64 3000+ s.754 || Asus K8N nForce3 250 || 2x 512 MB RAM DDR400 || Gigabyte GeForce 6600GT 128 mb 128 bit AGP
|
|
|
||||
|
||||
|
najlepszego... a ja jeszcze musze czekac 3 miechy... ;/
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
przecie napisalem ze nie dzis
dzis tylko ma impre ale i tak jej sie naleza podwojne zyczonka i przynajmniej widze tu tyle wpisow co w topicu "Jak wygladacie" bo inaczej to bede gryzl jazda jazda ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
wszystkiego najleprzego!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Q3 jestes super dzieki :*
omg..film mi sie jeszcze nie urwał ale cholernie kręci mi sie w głowie.. jush nigdy nie bede pić! heh... kurde chętnie bym Was wszystkich do siebie wzięła =D=D |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Moglas powiedziec :P bym przejchal bo mam kawaleczek :P:P
|
|||
|
|||
|
wszystkiego najlepszego
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
wszystkiego najlepszego Prosze Pani xDxD szcescia radosc, alkoholu w umiarkowanych ilosciach.
byw. strzel sobie jakas fotke elegancka ![]()
----------------------------------- Winch2005 // Winchester // Bleik2004 // Polkovnik_Bleik Triumph is the prize of our fight, for surviving Triumph is the nature of our blood, blood still running Triumph the fulfillment of our dreams, winning battles Triumph our god and our hope, for surviving |
|
|
|||
|
|||
|
I jak tam się udała imprezka?
|
|
|
|||
|
|||
|
Wszystkiego najlepszego
ktoś wywalił mój załączony obrazek. -.- Nie ma jak głupia cenzura. -.- Last edited by Skillzz; 21st March 2005 at 05:16 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
up up i do tego dzis dzien wagarowicza
fajny czas na osiemnastke nie ma co =DLast edited by Q3MaSTeR; 21st March 2005 at 05:05 PM.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|