View Full Version : ej no co jest ????????????
PaN_ZN1sZcZeN1A
17th March 2005, 01:06 PM
No co jest grane ??????????? od godziny okolo 10 nie można wejsc na BNET juz z 3 godziny, wogule CLANÓW nie ma nikt prawie o co tu chodzi czy to coś z 1.18 zwiazane -ale tu sie szajs robi ^^
pora isc na orga `•,.,•`
Lukass
17th March 2005, 01:50 PM
Wiec tak:
Na server faktycznie nie mozne wejsc od rana a jest to związane z pracami remontowymi :D:D:D a tak dokąłdnie to MAdMAx testuje z tego co mi wiadomo jakąs nową wersjie PvPgn a do dal poprawy i zlikwidowania bugów :D.
Ps. OD dzisiaj na server mozna wejsc jedynie na 1.18 :)
[BoS]Basior
17th March 2005, 02:11 PM
Tylko z tego co zobaczyłem chyba wszystkie klany zostały rozwiązane://////////Udalo mi sie wbić na chwile i nie było żadnego:/
Lewatywa
17th March 2005, 02:17 PM
A bedzie mozna dzis wogule grac?
Lukass
17th March 2005, 02:23 PM
dajcie MadMAxowi chile czzasu niech dokonczy, poczekamy zobaczymy xpam napewno wstanie :)
PaN_ZN1sZcZeN1A
17th March 2005, 02:24 PM
dzieki chłopaki za wyjaśnienie ;] na was zawsze można liczyc :D heh co jest śmieszne 1 raz napisalem temat ktory tak naprawde nikt na mnie nie krzyczy :D lol
no ja bede ok.20:30 wiec niech juz bedzie zrobione lepiej :D bo bede w szkole :/
pozdro
Lukass
17th March 2005, 02:29 PM
Widzisz to znaczy ze si starasz :) i nie robisz głupich tematów :D:D:D:D a tak na parwde to zawsze służymy pomocą :]
PaN_ZN1sZcZeN1A
17th March 2005, 06:54 PM
ja glugie ^^ :D ja nierobie głupich tylko czasme tam gdzie nietrzeba bo zaczynam w dobrym temacie a końce post jak by w innym 3in1 :D:rolleyes: /o] omg
FeniX`cK
17th March 2005, 07:44 PM
przed chwila bylem na moment (bo mnie wyplulo znow) na xpamie i klany juz sa tylko problem jeszcze jest z kanalami klanowymi... ale widac ze MadMax sie stara i nie dlugo kanaly tez beda i znow bedziemy mogli spokojnie zagrac sobie w kochanego warcrafta :D
BLUE_SYSTEM
17th March 2005, 07:46 PM
Kanały klanowe tez juz są, czyloi prawie wszystko dziala, tylko nie moge zakladac mapek, a zawsze moglem!!
Lukass
17th March 2005, 07:54 PM
ta MAdMAx sie sprezył i odwalił kawał dobrej roboty :) nie zebym sie komus podlizywał ale mi by sie nie chciało siedzieć cały dzien i grzebać w serverze w poszukiwaniu kanałów clanowych :D:D
PaN_ZN1sZcZeN1A
18th March 2005, 11:07 AM
heh madmax rolez, :D
Ale sie wru^^^^em wczoraj w nocy moze to dzis to było, na 7 gier mialem sh^t 5 nobów w temie i jak tu grać powiedzcie, szkoda ze nie ma tu jak w SC ze sam zakladasz gry i wchodza ludzie z lvlami i grasz a nie wyszukuje qwa taką sytuacje
10 9 vs 2 1 ^^ i powiedzcie gdzie tu sprawiedliwośc....!!!!!!!!!!!!
Prosze o wypowiedz wiem ze to stare jak świat jest ^^ :(
Lewatywa
18th March 2005, 11:35 AM
Graj solo tam liczysz tylko na swoje umiejetnosci
BLUE_SYSTEM
18th March 2005, 02:07 PM
hehe ja kiedys gralem w "teamie 2v2" ale juz jak sie mapka wczytywala to bylem sam a przeciwniow 2 :p
JasioO
18th March 2005, 06:49 PM
No MAdMAx odwalił dużo dobrej roboty ale..... kiedy chciałem się zarejestrować na moje konto pisało, że złe hasło. Próbowałem ze 3 razy i pomyślałem może jest usunięte ( co już miało miejsce 3 razy) więc chciałem zrobić nowe o takiej samej nazwie a tu zonk. Takie konto już istnieje i zamiast konta JasioO, którer miałem mam nowe JasioO15, dlaczego tak jest?
Lukass
18th March 2005, 07:17 PM
Poprotu taki bug, a dlaczego tak jest to nie wiem ;]
Smurff-Ważniak
20th March 2005, 11:02 PM
JasioO napisał(a)
No MAdMAx odwalił dużo dobrej roboty ale..... kiedy chciałem się zarejestrować na moje konto pisało, że złe hasło. Próbowałem ze 3 razy i pomyślałem może jest usunięte ( co już miało miejsce 3 razy) więc chciałem zrobić nowe o takiej samej nazwie a tu zonk. Takie konto już istnieje i zamiast konta JasioO, którer miałem mam nowe JasioO15, dlaczego tak jest?
nie martw sie ja tez tak samo mialem teraz i musialem tu zrobic Smurff-Ważniak przez ż a nie z jak mam na niku w3
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.