PDA

View Full Version : Ghost++ GhostOne bot boty, a patch 1.24c



Ludwiczek
14th January 2010, 05:21 PM
Aby uzyskać połączenie botów do hostowania gier z serii Ghost z naszym serwerem po przełączeniu go całkowicie na 1.24c, należy zmienić poniższe parametry:

1.24b


bnet_custom_war3version = 24
bnet_custom_exeversion = 234 2 24 1
bnet_custom_exeversionhash = 152 69 124 48
bnet_custom_passwordhashtype = pvpgn
czy jakie tam macie w miejscu exeversion, exeversionhash na puste pola

1.24c


bnet_custom_war3version = 24
bnet_custom_exeversion =
bnet_custom_exeversionhash =
bnet_custom_passwordhashtype = pvpgn


Nie trzeba szukać czy ściągać nowych wersji.
To jedyna zmiana jaka jest niezbędna do używania bota, który jeszcze kilka dni, tygodni temu nam poprawnie działał.
.

Rano się z tym spotkałem jak mój ROM, pluł się o game version, aktualnie już śmiga :)


GDZIE SZUKAĆ?
W Ghost++ parametry te znajdują się w pliku konfiguracji całego Ghosta, czyli ---> Ghost.cfg

W GhostOne tutaj:

http://img213.imageshack.us/img213/1642/ghostone1.jpg
.

Ludwiczek
14th January 2010, 05:45 PM
BUMP! ;p

KaCzA
15th January 2010, 02:17 PM
łał ale ty jestes mONdry :( :DD

Ludwiczek
15th January 2010, 03:08 PM
Kacza wypier*** ze swoim spamem do jak wyglądacie....

KaCzA
15th January 2010, 03:10 PM
i po co sie zloscisz ;D jam jest fajny i w ogole ;D i zmien podpis w sigu :D dalem propozycje w spamerskim temacie :DDD

Ludwiczek
15th January 2010, 03:16 PM
Szkoda ze juz tu admini i mody nie zagaldają, porządek w postach, wpierdol wpierdol, infrakcja ban i spokój :)

kaendril
27th January 2011, 06:58 PM
witam

mam problema z GH

robie tak jak wszystko nakazane ale mam problem, jest patch 1.24e wiec trzeba pozmieniac
bnet_custom_exeversion = 243 4 24 1
bnet_custom_exeversionhash = 197 67 68 222
zamiast pustych pol, robie to ale wtedy odpalajac GH wyskakuje mi info ze ver gry jest niezgoda:


[GHOST] listening for GProxy++ reconnects on port 6114
[ BNET: Europe] refreshed ban list (0 -> 0 bans)
[ BNET: Europe] connecting to server [europe.battle.net] on port 6112
[ BNET: Europe] resolved and cached server IP address 213.248.106.204
[ BNET: Europe] connected
[ BNET: Europe] using custom exe version bnet_custom_exeversion = 243 4 24 1
[ BNET: Europe] using custom exe version hash bnet_custom_exeversionhash = 197 67 68 222
[ BNET: Europe] attempting to auth as Warcraft III: The Frozen Throne
[ BNET: Europe] logon failed - game version is invalid, disconnecting
[ BNET: Europe] disconnected from battle.net
[ BNET: Europe] waiting 30 seconds to reconnect

okno główne modyfikacji wyglada tak:
http://img836.imageshack.us/img836/7712/26702275.jpg

natomiast kiedy dam puste pola w
bnet_custom_exeversion =
bnet_custom_exeversionhash =
mam info ze

[GHOST] listening for GProxy++ reconnects on port 6114
[ BNET: Europe] refreshed ban list (0 -> 0 bans)
[ BNET: Europe] connecting to server [europe.battle.net] on port 6112
[ BNET: Europe] resolved and cached server IP address 213.248.106.204
[ BNET: Europe] connected
[ BNET: Europe] attempting to auth as Warcraft III: The Frozen Throne
[ BNET: Europe] logon failed - cd keys not accepted, disconnecting
[ BNET: Europe] disconnected from battle.net
[ BNET: Europe] waiting 30 seconds to reconnect


co robie zle albo czego nie robie ze tak jest? ;/ moze ktos pomoc?

pozdrawiam
Kae

KaCzA
27th January 2011, 09:16 PM
http://eurobattle.net/showthread.php?t=117951