PDA

View Full Version : end of Korn

Moldar
1st March 2005, 11:26 PM
jak może wiele osób wie korn się rozpada, Head opuścił zespół, przez odejscie Heada ponoć jeden fan się zabił oto jego ostatnie słowa

Nie, kurwa mać, nie !!! Ja pierdole, nie. Już huj, już całkiem mi się rzycie zawaliło. Kurwa, wyciągnąłem się z deprechy i dragów tylko dzięki KoRn'owi. Kurwa, prawie się zabiłem jak się dowiedziałem o kontuzji Davida. 2 razy byłem w szpitalu przez podcięcie sobie żył po przesłuchaniu Daddy. Kurwa, nie. Teraz to już piździocha ze mną. Kurwa, nie wierze...
Nie dam rady teraz ich słuchać, kurwa nie dam rady, ja pierdole...
Ja pierdole, Onie mi rzycie uratowali, i Head mi je odebrał. Chociaż Go nie winie, wcale, a wcale. Niech sobie robi co chce - może i księdzem zostać, dla mnie będzie tym samym popierdolonym debilem.
Huj, czekam ten tydzień - jak nic się nie zmieni, kurwa wieszam się na żywca.
Poozdro dla Was kinderpsychy, fani KoRn'a. Niestety już nie będe się zaliczał do Waszego grona, chybaże duchownie. Trzymajcie się...

wywiad z Headem
http://www.kornzone.pl/news.php?id=58

cRun
2nd March 2005, 12:45 PM
Head wybral taka, a nie inna droge i mial do tego pelne prawo. Korn jeszcze sie trzyma, ale jedno jest pewne - nie beda juz tak samo brzmiec. A co do tego typa, co sie zabil: gg no re ~~

Naddar
2nd March 2005, 03:27 PM
hmmm szkoda... nie bedzie juz tego brzmienia :(

Elefant
12th March 2005, 09:34 PM
lol head wróci. O ile dobrze pamiętam już parę razy opuszczał zespół i były powroty. A powód jaki podał (odnalazł boga i nie chce tworzyć ciężkiej muzyki) jest poprostu śmieszny.

Moldar
12th March 2005, 11:24 PM
ostatnio był w Izraelu i się ochrzcił ^^

Naddar
13th March 2005, 01:14 PM
LOL, to nie j0k3? :P

Sky][RunneR-
4th April 2005, 01:25 PM
rofl can u translate what r u talking about...
i didnt visit korn webs long time and i dont know what's happening with them are they falling apart?

tt

Goocio
4th April 2005, 10:56 PM
oooo kurde korn to byla pierwsza porzadna muza jakiej sluchalem. Head byl zajebisty. BYL bo jak on odnalazl boga to ja zaczynam juz tracic wiare w potege ludzkiego rozumu ...... w muzyke tez !! [btw zeby sie powiesic to troche przesada] FOR Sky Runner ----> i think that it is insane to commit the suicide because Head go away from Korn [one guy did this, probably]

Skillzz
6th April 2005, 02:00 AM
End of korn, end of topic. :) greetz.