PDA

View Full Version : Host problem



szuruburu
27th July 2009, 11:19 AM
When you were changing your server i reinstalled my W3. I add w3 and ports in firewall and port forward port 6112 and 6113 in my router but i can't host:/. Any ideas what to do? [Sorry for my English]

I always can host

PetyseXy
27th July 2009, 07:33 PM
1º You need open 6112-6119

2º You need add the loopback (http://eurobattle.net/showthread.php?t=77303) (If you wanna host with ghost)

3º Add the war3.exe and 6112 port on its list of exceptions (firewall)

4º Run the eurobattle.reg too.

kasharis
27th July 2009, 07:47 PM
1º You need open 6112-6119

2º You need add the loopback (http://eurobattle.net/showthread.php?t=77303) (If you wanna host with ghost)

3º Add the war3.exe and 6112 port on its list of exceptions (firewall)

4º Run the eurobattle.reg too.
http://img129.imageshack.us/img129/6930/howtowork.png
If That Wont work I Dont Know what were Wrong .......


CLOSED