PDA

View Full Version : Porblem logging in



PeanutFusion
26th July 2009, 08:12 PM
never mind if u read what i wrote befor the edit.
the thingy is that i installed this thingy but i dont have the waygate when i launch the game using that thingy any way to fix it? all should work fine hmm installed roc then tft i have the real wc3 soz it was pathed to latest ver 1.23.0.6352 and it should be 1.23a the right ver unless i mishear my cous over the mic. i tried reinstalling the thingy(eurobattle) and didnt work, any body knows how to fix this or soemthang?

eXtasY
26th July 2009, 08:34 PM
Huh, im really not sure if i understood you good because of your english, but based on this...


i dont have the waygate when i launch the game

Go intro w3 folder and double click on eurobattle.reg

PeanutFusion
27th July 2009, 12:04 AM
thx that worked, and sorry for the english,to lazy to write properly XD

eXtasY
27th July 2009, 01:05 AM
Alright, have fun playing.