PDA

View Full Version : Connection problem with both server and forum...



RememberTheName
21st July 2009, 11:49 PM
I'm unable to connect eurobattle.net server and I'm unable to enter www.eurobattle.net , too. Now I'm entered forum using a proxy server and i m really exhausted of resetting my modem continuisly to understand whether my ip is banned or not, and nothing is changed (checked from server-banlist, too). Anyway, there can not be any reason to ban my ip. Now i wonder why i can not connect eurobattle.net server and forum...

P.S.: * Problem is not related with my w3 folder or setup; i m unable to connect with Osiris, TopazChat, etc., too.
** I didn't select wrong server to connect.
*** Here is the screen for error message when trying to connect server:

http://img263.imageshack.us/img263/6614/unableconnect.jpg

If there is any wrong thing related with me, sorry for taking your time.

Regards

iStealSkills
22nd July 2009, 12:29 AM
Hello ....

I'm not sure if this will help, but in your Warcraft 3 folder you have eurobattle.reg file....

Trying to run, and then try to connect to battle.net!

After you run eurobattle.reg file .... Be sure that you have chosen eurobattle.net as server in which you want to connect before you click on battle.net button ( in Warcraft 3 Game ).....

[FAM]nidzesi
22nd July 2009, 12:33 AM
Is the server now online? When I go to server status it says it is off. Three days off???

I cann't login, and I didn't change anything, it all worked until 3-4 days ago.
Is it problem at me, or at server?

Thx

iStealSkills
22nd July 2009, 12:40 AM
Server is now online ....

If you can't connect try run eurobattle.reg file....

[FAM]nidzesi
22nd July 2009, 01:02 AM
Image (CET TIME):
http://nidzesi.googlepages.com/eurobattle.jpg

Three days the same. My friend has same problem now, so?

RememberTheName
22nd July 2009, 01:37 AM
Well, i used system recovery and now my problem is fixed...

You can close the topic, sorry for taking your time.

Taz.
22nd July 2009, 01:39 AM
Ok.