PDA

View Full Version : Help set up



Fry_Guy
17th July 2009, 01:09 AM
i have done everything. every single step there is i have done it.
1) Registration
2) Confirmation
3) Activation
done.
My war3 was up to date already and i installed the euroloader.

no matter what i do i get the same god damn message about my password being incorrect when its the right password.

someone help me pls
ffs

PetyseXy
17th July 2009, 01:41 AM
Well, you already try login with other account? Change (http://banlist.eurobattle.net/tools/chpass.php) your password...

MiZiGe
17th July 2009, 01:48 AM
or, first of all, create an account, be sure to understand that forum account and server account are different.

Fry_Guy
17th July 2009, 01:35 PM
i have a forum account.
and i have a server account.
but still.. incorrect password

Mitsuki
17th July 2009, 01:58 PM
Are you sure you are joining right server? Run eurobattle.reg from your warcraft III folder to add eurobattle.net to gateway list.