PDA

View Full Version : Clan BoS section

Pages : [1] 2

TonyC
7th February 2005, 08:53 PM
Wiec Pronci rzucił propozycie rozegrania cw w środe w dote o 20 z Bobkami (nie kozimi) :p
Z tego co wiem to 2 osobom pasuje pozniejsza godzina i chyba przełożymy na jakas 22 lub 23.
Jeszcze trzeba sie z nimi dokładnie zgadac

TonyC
7th February 2005, 08:54 PM
No mógłbym mamy 2 teamy wiec pograliby sobie wszyscy
Kto może to niech bedzie o 21 (zebym wiedział kto gra) bo przenieslismy na 22
Tak mysle 1 team:
TonyC (potwierdził obecnosc)
Prontek (potwierdził obecnosc)
Phob (potwierdził obecnosc)
Fenix (potwierdził obecnosc)
Kn0r3k (potwierdził obecnosc)

2 team:
Myzmar
Dekss (potwierdził obecnosc)
Kamil (potwierdził obecnosc)
Xeran (a skoro nie mozesz to kto inny - Aneo, x3- lub Naggaroth)
Gauri

W przypadku braku kogos zastepuje go jedna z osób napisanych wyzej :D (x3- Aneo, Naggaroth)

TonyC
7th February 2005, 08:55 PM
By Toom: Sorki BoS, ale nie mamy tak naprawdę żadnego gracza To adresuje do Pronciego, bo reszta to mi rybka... Niestety, ale nikt nie odezwał się do mnie na gg, więc uważam że nikt nie chce grać. Wiem że może grać Zygi, Ja, Malcolm i kogoś by się znalazło, ale nie mam zamiaru powtórzyć sytuacji BoD - czyli gracze którzy byli... Teraz jak każdy uważa z naszej ,,Rady" ma być dyscyplina i ,,jakieś" zgranie, a teraz go nie widziałem. Nawet nasz wódz się nie odezwał, a to już trzeba zmienić. Prosiłbym o zmiane terminu na piątek sobote lub niedziele, a tym naszym ,,członkom" klanu ja coś powiem... Teraz zachowali się jak typowe Bobki. Sorki ale w porównaniu do poprzednich sytuacji u nas takie nie mogą mieć miejsca, więc musimy to szybko zmienić, a zrobienie dzisiaj klanówki było by tylko na korzyść tych co olewają sprawe. Pronci odpisz u nas Bo ja tu mało zaglądm

....
Jednak cw nie będzie bo bobki dały d..y (ciała)...
Nie będe tego komentował...
Sry wszystkich co zmienili plany by dziś specjalnie być (np. JA)...
Nawet Myzmar nic dziś wyjątkowo nie pił :D
...
Jeszcze raz n/c...

Powinniśmy to liczyć jako walkover

PS. Do pronka: moderatorzy graja w WoW :D

TonyC
7th February 2005, 09:03 PM
Proponuje zrobić jutro: wtorek 8 luty trening w dote godz.20, kto może niech przybywa :D

New: Git byli wszyscy, a jak nie byli to napisali wczesniej ze nie beda :D (poza kn0rki3m, gaurim, lordem_pl - chcialbym wiedziec dlaczego :/, x3 (którego chyba wywale z klanu), speedemonem bo niemam jak sie z nim skontaktowac i orleecem bo niemam jego gg)

TonyC
12th February 2005, 07:55 PM
Jutro trening o 14 (niedziela 13 luty), mam nadzieje ze bedzie dużo ludzi :D, wiem ze nie bedzie xerana,naggi i speeda (bo znowu niedał mi nick do msnsgs) na 100%.
Jak znowu nie bedzie dark_lordapl to cya, (w ogóle sie na w3 nie pokazuje a jak jest to nie gra z nami i nie odzywa sie na gg)

Chief TonyC - potwierdził obecność, był

Szaman [BoS]Proncislaw - potwierdził obecność, był
Szaman Kn0r3k - potwierdził obecność, był
Szaman Fenix - potwierdził obecność, był

Siepacze:
Siepacz Ariadell - był
Siepacz Gauri_Pl - nie było
Siepacz Naggaroth - Nie bedzie
Siepacz [BoS]Xeran - Nie bedzie
Siepacz dekss - potwierdził obecność, był
Siepacz Phob - potwierdził obecność, był
Siepacz Terror_pl - był
Siepacz Schtynks - był

Peoni:
masco - niemam gg (ale jak dekss bedzie to jej raczej nie bedzie)
Myzmar - był
Aneo - nie było
orleec - nie było
Arch - nie gra w dote
Dark_lordpl - wywalony z klanu
Blail - nie gra w dote
SpeedDemon - był

Phob
14th February 2005, 01:53 AM
no niee no... robicie mi to celowo :P. ci co obejrza tego repka powinni wiedziec, ze nie statsy sie licza a sama gra i jej styl :D. schemat byl taki: ja obnizalem pancerz, ogluszalem a oni mi fragi podbierali :]. sama gra byla wporzo, oby wiecej takich. i przeciwnicy stanowili wyzwanie... [*westchnienie*] :]

tak z innej beczki: mam pare repkow doty ale jeszcze z wczesniejszego patcha... moze ktos zna sposob aby je odpalic, na nie obecnym (nawet nie pamietam czy to byl 1.16 czy jeszcze wczesniejszy:P)? wrzucilbym je do dzialu fun, bo tam taakie lole graly ze nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... :D. moj kumpel wymiekal kiedys jak je ogladal...

By TonyC: Nie nieda się...

TonyC
18th February 2005, 07:27 PM
Jutro trening o 14 (sobota 19 luty), mam nadzieje ze bedzie jak zwykle dużo ludzi :D

Chief TonyC - potwierdził obecność, był

Szaman [BoS]Proncislaw - potwierdził obecność, był
Szaman Kn0r3k - usp.
Szaman Fenix - potwierdził obecność, był

Siepacze:
Siepacz Ariadell - był
Siepacz Gauri_Pl - potwierdził obecność, nie był :(
Siepacz Naggaroth - usp
Siepacz [BoS]Xeran - usp
Siepacz Siepacz Phob - potwierdził obecność, był
Siepacz Terror_pl - potwierdził obecność, był
Siepacz Schtynks - nie był
Siepacz Myzmar - potwierdził obecność, był
Siepacz SpeedDemon - był

Peoni:
dekss - potwierdził obecność, był
masco - była
Aneo - nie bedzie
orleec - był
Blail - nie gra w dote
Arch - Wywalony z klanu

To Myzmar: sry wziolem stara liste (juz poprawiłem)

EDIT BY BASIOR: TOny widze że niezły kapownik prowadzisz:]]] "potwierdził, był ,nie był ,usprawiedliwiony:p

[BoS]Proncislaw
28th February 2005, 10:57 AM
Ale tylko po angielsku bo po polsku chyba nie ma zadnej.

www.dota-allstars.com

www.dota-allstars.info

major_Pl
28th February 2005, 09:00 PM
Zastanawiałem się czy to napisać, czy przywołać dawne waśnie ale wkońcu napisze. Chodzi mi o stronke, polska o Docie. Takowa była w trakcie budowy za czasów tooma razem z nim opisywaliśmy wszystkie artefakty metody łączenia i cechy, wszystko szło w dobrym kierunku, to by była naprawde obszerna praca już prawie na wykończeniu, były już plany dalszego rozwijania tego wątku ale niestety zaczeło się. Nie pamietam w tej chwili kto był odpowiedzialny za samą strone od grafiki ale kolesiowi padł bodajże dysk i wsio przepadło, potem nastały czasy kłutni w klanie. Nie wiem w tej chwili co się stało z tymi wszystkimi materiałami, ja mam tylko kilka JPEG-ów ale roboczych. Szkoda takiej wielkiej pracy. Pozdro all

[BoS]Basior
1st March 2005, 05:55 PM
do nowej doty 6.00

http://www.dota-allstars.info/forums/local_links.php?action=links&catid=1

FeniX`cK
1st March 2005, 07:15 PM
basior trza sie rejestrowac zeby zassac;// ma ktos moze link na download od razu ? albo yaro jesli jestes szczesliwym posiadaczem zamiesc na stronie klanowej :D

Y4r0
1st March 2005, 09:20 PM
a nie ma ? www.bos.xt.pl
badnij w mapach czy jest ...

TonyC
4th March 2005, 08:38 PM
No wiec ehhh znowu win walkoverem :/
Nie mieli pełnego składu do gry , dokładnie to ich 3 było :D
U nas sie pojawili wszyscy których prosiłem oprócz Schtynka (usprawiedliwiony :)), Myzmara i SoullesOne, z czego jestem bardzo zadowolony :D
Dziękuje osobom którzy sie zjawili i mam nadzieje że w końcu zagramy jakas cw i wygramy nie przez walkover :/

TonyC
19th March 2005, 09:09 PM
Własnie wygralismy 3 CW z HQ

Chce podziekowac wszystkim tym co byli za gre.

Zwłaszcza grającemu 1 raz CW: Luki3d i Zythaar_Cz (Który grał w swoje urodziny, z tego względu - Best Wishes).

Blahy Peter
20th March 2005, 01:39 PM
TonyC, znajdz jakis sklad, ktory by chcial zagrac z nami w fiootmena :) napewno ja i jac bylibysmy chetni cos takiego zagrac. gralismy razem pelno razy i przegralismy w sumie 2 gry :P wiec mysle, ze moznaby powalczyc. jesli oczywiscie ktos jest wogole takim czyms zainteresowany ;] moznaby nad tym pomyslec?

Edit by TonyC: Zagadaj z klanem CT tam maja nawet dział footy

TonyC
22nd March 2005, 06:53 PM
W piątek 25 marca (ten piątek) o godzine 18 lub 20 lub 22 (to się ustali) odbędzie się cw z Mox

Skład:
[Bos]Proncislaw
Zythaar_cz
TonyC (niewiem czy będe na 100%)
Reszte ludzi musze ustalić z szamanami

Dali znać że jak coś to mogą grać:
Fenix
Schtynk

Na pewno nie będzie:
Ariadell
Phob

Skład przeciwników:
Fightingelf
Kraju
-FiLc-
Xsardass
+1

Elf
24th March 2005, 07:58 PM
noo odbedzie sie i gut :D o 20:00 u nas gra

FightingElf
Xsardass
-FiLc-
Some0NE
Partikos - jezeli sie nie zjawi to mamy 2 na zastepstwo

:
Krajesu
Stworek_PL

GL & HF!!!

P.S. Kraju odszedl od nas kraju przez małą sprzeczka a pozatym wyjechal do moskwy :p

Terror_pl
30th March 2005, 11:52 PM
Musze kiedys pogadac z Tonym albo z Proncym.Musze umówic sie z wami na dotke:P:P:PBo juz zapomniałem jak sie gra:]:]

=================Pozdro dla całego Bos i B0S================

Xeran
31st March 2005, 11:43 AM
Waź się z nami umów na dotke tak jakoś... Albo kiedy ja już będe grać to dam Ci znać, ok?? :D

TonyC
2nd April 2005, 07:24 PM
Wygrana Bos z 5013 w dote

Bos:
TonyC
Zythaar_cz
Phob
Schtynk

5013
Psycodrone (disc z powodu braku prądu)
[2]good[4]u (wypozyczony za pozwoleniem z Notd)
Mahtan (musiał wyjść z gry)
Manzul

Phob
4th April 2005, 05:05 PM
Wodz Lda zagadal mnie odnoscnie klanowki z klanem 5013. Jedyne "ALE" jest takie ze chodzi o footman'a... pamietam ze ktos z chcial podobna walke zatem ludzie zainteresowani maja ku temu okazje(Blahy Peter jak sadze :D ). Potrzeba bedzie 3 osob. Oczywiscie nasz wodzu musi to zaaprobowac i ustalic szczegoly. Beda braly udzial 4 klany (nie wiem jeszcze jakie). Zamieszczam przebieg rozmowy...
aha... Rozmawialem w miedzyczasie z osobami dlatego powycinalem to co niepotrzebne.

edit: literowki

TonyC
5th April 2005, 08:42 PM
Mamy cw z Woln w sobote o 10 rano wiec badzcie pls.

Blahy Peter
5th April 2005, 11:46 PM
ostatnio mnie nie ma na bn - matura za niecale 2 tygodnie... jak sie 3 lata opi******o to teraz trzeba sie ograniczac. jeszcze przedmioty do zaliczenia mi zostaly (w maturalnej na tydzien przed koncem roku <HAHAHA>), wiec jestem jak najbardziej za, ale termin mi torszke nie odpowiada. yaro by zagral tez (tak mysle), a jac jest w tej samej sytuacji co ja.

major_Pl
5th April 2005, 11:58 PM
Hej ludziska, bońciu kiedy ja tu ostatnio byłem ? hmm Pogrywałem troche w WoW-a praca no i nowa dziewczyna;) Zobacze może niedługo będe częściej, ale musze nadrobić szkołe byłem tylko 3 dni w tym semestrze lol :D mam kupe usprawiedliwien mam nadzieje ze mi przyjmą. Jaką wersje doty teraz gracie ? Bo nie jestem w temacie. Pozdro 4all

Y4r0
6th April 2005, 09:35 AM
o taa :) w Foota moge zagrać z chęcią :D

TonyC
7th April 2005, 08:41 PM
Pronci przejmujesz dowodzenie, zbierz ludzi na cw bo mnie niema w sobote :/

FeniX`cK
8th April 2005, 12:41 AM
w sumie na foota to ja tez sie pisze :D a co do cw w woln to ja osobiscie postaram sie byc ^&^

!!! O W N A G E !!!

w sumie to pozdro 4 all :p

Xardass
9th April 2005, 09:11 PM
W dniu 10.04.2005 (niedziela) godz.12.00 gramy cw z Wami. I zeby nie bylo ze nie ma skladu czy cos, nie gramy na przekladane itd. I badzcie o 10 min wczesniej to sie jeszcze dogadamy o hoscie itp.

GL & HF for BoS

FeniX`cK
9th April 2005, 10:33 PM
no bez pospiechu ja tam w koncu dotre bo na 9:30 wybieram sie do kosciola (co nie znaczy ze dotre) ale formalnie wracam okolo 10:30

^^
chyba troche zamieszalem to mowie ze:
powrot z kosciola 10:40
wejscie na bnet 10:43

† C W †

TonyC
10th April 2005, 07:19 PM
Niestety przegraliśmy po długiej i ciezkiej walce cw z Woln.
Gra byla prawie fair play tylko w 1 momencie some0ne walnoł backdoor :/ i wieza poszła.
W killach wygrywaliśmy :) tylko creepy nas zeżarły :/.

Dziekuje wszystkim grajacym za przybycie.
Mam nadzieje ze nastepnym razem z nimi wygramy

TonyC
16th April 2005, 01:38 PM
Ustaliliłem z Filcem ze zagramy cw z klanem WOLN ale 2 sklad czyli ci co niegrali tego cw.
Wstepnie ustalilismy ze cw odbedzie sie w niedziele o 17.

FeniX`cK
16th April 2005, 11:29 PM
zycze naszemu drugiemu skladu zeby dostali jakis good hero i ma byc ownage ogulnie mowiac! (ja juz baaardzo lamie musze cos z tym zrobic :p ) gl i hf Bos and WolN

Phob
17th April 2005, 04:24 PM
Ludziska badzcie wczesniej (jezeli to mozliwe). Prosze, przyjdzice wszyscy ktorzy maja czas... lepiej wybierac niz szukac aby potem "zapchac" miejsce. GL & HF to all!

Btw czesc z was wie, ze nie bedzie wiekszosc "gory", dlatego ja was odprawie (ale to wladczo zabrzmialo) :D

TonyC
17th April 2005, 10:34 PM
Gratuluje wygranej moim członkom z klanem woln, ale nie jestem w 100% happy z wygranej poniewaz moj klan mnie zaskoczyl in minus :(, zrobilem dla reszty klanu cw i co?? prawie nikogo nie bylo :((((
Jedynie pare osob powiedzialo wczesniej ze nie moga byc a reszta ??? hmm wole nie mowic, zreszta widac po stopniach w klanie :D

in plus natomiast zdziwila mnie gra soullesone ktory gre wczesniej strasznie lamil bonem :D ale no coz widac zdarza sie :D

Ale mimo wszystko good job klan :D

TonyC
20th April 2005, 07:30 PM
Jutro 21 kwietnia o godzinie 17 gramy trening. Prosze o stawienie sie zainteresowanych :D, na podstawie tego treningu mniej wiecej wybiore ludzi na cw.

Był:
TonyC
Luki9d
SoullesOne
Fenix
Kn0r3k
Phob
[Bos]Proncislaw
dekss

Xeran
20th April 2005, 10:44 PM
Mnie również nie będzie :(:(:( Przepraszam cały klan za to że mnie tak długo nie ma ale mam problem z karta graficzna (WarChiefe wie) a nową dostane w ciągu 2-3 dni więc nie mge być :(:( PRZEPRASZAM WAS i obiecuje że jak wrócę to się odpłacę za cierpliwość i łaskę :(

TonyC
22nd April 2005, 08:14 PM
W niedziele o 11 (10 server time) gramy cw z ImHe

NoX.
23rd April 2005, 02:02 PM
Mam pytanie gracie w BoSsie w fota bo ja bym chcail sie zapisac ;] i pograc troche w fotyzkims na poziomie i dotke byscie mnie nauczyli moge byc w BoSie i Bossie ?

FeniX`cK
24th April 2005, 10:19 AM
NoX. napisał(a)
Mam pytanie gracie w BoSsie w fota bo ja bym chcail sie zapisac ;] i pograc troche w fotyzkims na poziomie i dotke byscie mnie nauczyli moge byc w BoSie i Bossie ?
no chyba mozesz byc... w koncu to jeden wielki klan :D
chef-y klanow chyba nie maja nic przeciwko zeby byc w Cg i Pg section? :>
osobiscie moge z toba pomucic w footmana jak chcesz ^^

TonyC
24th April 2005, 02:45 PM
Wiec wygralismy cw z Imhe troche dziwna gra bo bylo nas 5 na ich 4 potem siezrobilo 5 na 3, a nastepnie 4 na 3 bo schtynks mial za duzy ping.
Chca rmk w sobote o 12.
Trzeba bedzie zmienic troche sklad bo duzo osob od nas nie bedzie (swoja droga grali bardzo dobrze).
Tym ktorzy zagrali w tej cw - big thx

TonyC
27th April 2005, 01:17 AM
Chcielismy dzis zagrac za wszelka cene cw z bele kim :D
Pytalem sie 8 klanow ale zaden niechcial w koncu zagralismy cw z Dex :D
Wiadomo jaki wynik :D, bylo by niezle gdyby 1 osoba od nas nie discla ale coz zdarza sie :D (po discu juz wiedzialem ze dostaniemy i biegalem jak pojebany po planszy :D)

TonyC
2nd May 2005, 09:54 AM
Niestety przegralismy z Imhe 2 cw gdyz zrobili takliego numera ze kupowali 1 heroesowi itemy :/ dokladnie to trollowi tak ze mial burize i stygiana a wtedy moglismy pomarzyc o zwyciestwie, troche glupia takta bo to wygladalo tak jakby 1 koles dobry a reszta nooby :D

Xeran
3rd May 2005, 11:39 PM
TonyC w temacie "Replaye z dot oraz innych cg" napisał:
Poza tym jestem nie zadowolony bo coraz mniej ludzi przychodzi od nas na cw, a szamani w ogóle nie zapraszaja nowych do klanu :/, chyba trzeba poszukac nowych szamanów :P

Jakto coraz mniej ludzi przychodzi na cw??? Ja byłem ale nic nie zrobiłeś sobie z tego... Dlatego odeszłem z klanu :(:(:(:(

Cyaa All :(:(:( GL & HF :(:(:(

Edit by TonyC: A co mialem robic gralismy po 4 a ty byles 5, poza tym bylem zajety gadaniem z nimi i zbyt znerwicowany cw wiec sorki jak urazilem i nie rozmawialem

Xeran
6th May 2005, 08:28 PM
Oki Tony nie ma sprawy, ja też się trochszke za bardzo uniosłem :)

Xeran
8th May 2005, 10:49 PM
Już możecie zaprzestć opłakiwanie mego odejścia :D Powróciłem do Was :D

Elf
9th May 2005, 03:10 PM
Chciałbym się z wami BoSy umówić na turniejowe CW. Tak jak gadałem z proncim to chciałbym w sobote ponieważ w piątek gramy z MoX, czwartek SoW a sroda LgD. Prosze tonego o odpowiedz :P

TonyC
1st June 2005, 08:49 PM
By [bia]sepi:

siema nie wiedzialem gdzie to napisac a ten temat najbardziej pasowal mi tu...xD
co wy na cw z Bia? zagramy sobie dotke termin do ustalenia ale mi osobiscie najbardziej odpowiada soboa lub niedziela wieczor od 20 w gore

By TonyC: no to ty chyba slepy jestes do doty masz TU pisac. A z cw to niema sprawy.

Xeran
26th June 2005, 11:50 PM
Czy nasz klan zagra jeszcze jakas Cw ??? Bo jakies nudy sa teraz :/ zanych treningow :/

TonyC
27th June 2005, 02:05 AM
Widzisz Xeran jest taki problemos teraz ze cos malo ludzi ostatnio jest online. Ja tez osatnio cos niemam zbyt duzo czasu.
Ale nie martw sie jutro (dzis cos pokombinuje), a jesli chodzi o to co napisales w ogolnym ze teraz jest 2 szamanów to juz sa 3, wybralem Zythaara, dlatego ze chlopak sie stara o nowych czlonkow do klanu i 1 dobrego znalazl. Szamanem mozesz byc i Ty Xeruś znajdz tylko dobrych luda do klanu :).
Bo ja daje szamanów nie za gre ale za zasługi dla klanu :) (chociaz wiadomo ze koles co jest gorszy od naszych siepaczy nie zostanie szamanem)

BTW. Nom trzeba by zrobic trening bo po takiej przerwie niewiem kto na jakim jest poziomie

Xeran
27th June 2005, 02:08 AM
Co do poziomu to moj rosnie co gre :D A do klanu moge poszukac luda :) Znam takiego jednego dobrego alle nie wiem czy by chcial :)

TonyC
1st July 2005, 09:21 PM
Napisal bym tu cos odnosnie cw z Agl ale nie zabardzo wiem co :(

Xeran
1st July 2005, 09:58 PM
Napisz chce wiedziec jak zagraliscie i daj repka, acha czemu jestes siepkie?? :O I czemu nie wspomniano na formu o Cw???

Phob
1st July 2005, 11:42 PM
bo to cw to byl czysty spontan. co do repka to ja ci go nie dam. az wstyd wogole sie pod taka gra podpisac. to jest jedna z tych gier, ktore powinny sie znalezc w czarnej, zapomnianej przez wszystkich ksiedze klanu bos... niby nasze nicki a jakby nie nasza gra... heh...

Xeran
2nd July 2005, 01:06 PM
Ja wyjedzam jutro o 4 na oboz wiec mnie nie bedzie ale wracam 13 lipce wiec GL & HF All :* ;)

Sivy
4th July 2005, 06:16 PM
Originally posted by TonyC
Napisal bym tu cos odnosnie cw z Agl ale nie zabardzo wiem co :( daliscie dupy i tyle :] cos zamiast grac coraz lepiej gracie coraz gorzej heh. Duzo lepiej graliscie za czasow jak ja bylem w klanie IMO :] A ja wtedy bylem totalnym n00bkiem ^_^ esh (leska w oQ ;P)

Blahy Peter
4th July 2005, 09:25 PM
TonyC zalatw cw (a jak nie cw to chociaz jakis towarzyski meczyk) w foota z jakims innym chetnym klanem :P zglaszam swoj udzial w takiej grze.
nie wiem czy to wogole jest do zrobienia w sumie, ale...

Radagast_red
5th July 2005, 01:40 AM
Ej sluchajcie a gra ktos z was w Battle ship? ja bym w cos takiego pogral (albo Desert battle nie mylic z tank wars), moze nawet CW kiedys w to gralem bardziej serio

Blahy Peter
9th July 2005, 07:49 PM
a ja dalej nie moge znalezc jakiegos w miare stalego skladu do footmen frenzy. zawsze gram z jakimis innymi ludzmi. tak sie nie da zgrac. jak ktos gra w foota od czasu do czasu to z checia sie z nim umowie na jakis szpil. w sumie to teraz gram tylko w foota z powodu awarii wara ;p.

Rake
10th July 2005, 12:34 PM
Bah to i wypadało zebym ja cóś tu napisał, bo przerzuciłem sie na dote, a nasz klan ma pzreciez reprezentację dotki :> Tak więc pomyslałem sobie, ze jesli by tak pasowało tonemu to mógłbym "dołączyć" do Bosa. "Dołączyć" , poniewaz ja nie chce zadnego klanu tak na serio, więc bardziej chodziło by tu o rozgrywanie CW, treningi klanowe, itp. Mówiąc jasniej mógłbym zrobic sobie zapasowy nick dla Bosa i grac z wami w/w mecze.O ile oczywiscie takie cóś by pasowao Tonemu.Sorki ze w taki sposób, ale nie chcę na stałe do znadego klanu ( przynajmniej narazie :p ).Więc jakby pasowało to napisz a powiem ci na jakim nicku gram :> ( gralismy ze sobą jush duuuzo razy, tyle moge powiedziec :p ).

Pozdro CU :rolleyes:

Erdamon=Lewatywa
10th July 2005, 12:46 PM
Blahy nie chwalac sie ja wymiatam w foota:D i bym mogl cw zalatwic z S0D bo oni tez w foota graja

TonyC
16th July 2005, 05:48 PM
Jutro trening o 11 prosze o przybycie jak najwiekszej ilosci osob :)

Był:
Schtynk
Pronci
R0n
Fenix
Light
Luki9d (od 13)
Soullesone
Phob
Borys

TonyC
24th July 2005, 04:44 PM
Jutro o 22 cw z TGA (no mode 6.12b), prosze o przybycie:
Phob
Light
Pronci
Zythaar_cz
Borys
Luki9d

Burzyciel
7th August 2005, 12:48 AM
Tony kiedy najblizszy trening bo bym zmiła checia z wami pograł? O ile mozna oczywiscie :)

Y4r0
7th August 2005, 02:14 PM
tez chetnie wam skopie tylki :)

TonyC
14th September 2005, 08:24 PM
Wpadlem na ciekawy pomysl i chce waszej wypowiedzi na ten temat:

WIC (War In Clan)

5v5 (jakis mode bedziemy glosowac przed gra)

Ja i np phob (moze ktos inny) wybieraja teamy raz on raz ja, potem ustalamy najlepszy czas na zagranie i gramy :) ( jesli ktos nie bedzie wybrany do skladu to zajmnie miejsce kolesia ktorego nie bedzie w danym dniu ) co wy na to??

Burzyciel
14th September 2005, 09:15 PM
Uwazam ze ciezko bedzie znalesc 10 osob z BoS'a bo tylko widze tylko ciebie, Phob'a, Ardanisa'a, Gangsta_Cro, Dankan'a i czasami Borysa, ale moze sie myle bo jestem w BoS tym od PG :D Ale w dote tez gram ;)

Ardanis
14th September 2005, 09:31 PM
Taaaaaak! Tony masz moje blogoslawienstwo:D

[BoS]Basior
14th September 2005, 11:00 PM
Burzyciel Pronci trzaska dotę często tez z BoS:]. Mimo że ja nie gram dotek wydaje mi sie ze to co napisal wódz klanu od doty ma sens:P
ps: Tony wes tez do tego przedsięwziecia od nas kolesi bo gra z sekcji B0S pg tez sporo osób w dotke np Burzyciel, Yaro, Man-o-war, Harpoon itp

Burzyciel
14th September 2005, 11:18 PM
Jest tylko jeden sposob aby sprawdzic kto bedzie grał: trzeba bedzie zrobic liste :) Pozwolnie ze ja ją zaczne:

1. TonyC
2. Burzyciel

Kto chce grac niech sie dopisuje :D

Ardanis
14th September 2005, 11:19 PM
No dobra, teraz trzeba juz tylko powiadomic wszystkich o tym "weiłkopomnym wydazeniu", spotkac sie i ustalic termin:) Aha, a co jak bedzie wiecej niz 10 chetnych? Moze zrobimy 4 druzyny? To dopiero byloby git.

EDIT:
1. TonyC
2. Burzyciel
3. Ardanis
4. Y4r0

Y4r0
15th September 2005, 12:11 AM
wchodze w to :D

major_Pl
16th September 2005, 03:18 AM
Siemka ziomki, kiedy ja tu byłem ostatni raz, pamiętacie mnie jeszcze ? :P Mam takie pytanko chodz nie jestem żadnym wodze ani nawet shamanem w moim klanie ale może byście chcieli zagrać z [Bia] w dotke, co wy na to ? Taki mały spar. Najlepiej 5.84d NoMode a najwyżej drugi mecz jakąś 6.xx.

Y4r0
16th September 2005, 04:19 PM
BIAcz...

to co z tym WIC ? ?

TonyC
16th September 2005, 04:58 PM
yaro wyluzuj musze zebrac ludzi
przez weekend sie zbiora to sie ustali czas date i miejsce :P

Xeran
16th September 2005, 06:14 PM
Ja!!! Ja !! Wybierz mnie ja chcę !!! Ja :D (moge grac w sobote od rana do 14:50 bo potem lece do kolesia a w sobote mnie nie ma) JA CHCE!! :D

War_Chef
16th September 2005, 06:59 PM
Ja moge grać ale zależy kiedy ... (pewnie bylo podane ale ja nie zuważyłem_) ...:D :D :D

Rake
17th September 2005, 12:06 PM
Ja także z chęcią zagram.W końcu sie moze czegoś naucze;)

Phob
17th September 2005, 09:54 PM
hmm... fine by me. tylko ze ja mam wkrotce poprawke wiec bede wpadal tylko sporadycznie... przynajmniej z zalozenia :P

TonyC
23rd September 2005, 02:26 AM
Wiec WIC odbedzie sie jutro o 20.
Ja niestety nie moge na nim byc wiec role kierownika :P bitwy bedzie pelnil Ardanis.
gl & hf

Y4r0
23rd September 2005, 06:37 PM
mnie też niestety nie bedzie... war nie chce ruszyc :/
jakies errory

Xeran
23rd September 2005, 07:28 PM
Tony prosilem aby wic byl od 21-22 bo nie zdarze wczsniej (trening) a teraz jak mam problem z W3 to moze na 22 bo musze reinstala zrobic mozna to jakos przesunac??

Ardanis
23rd September 2005, 07:56 PM
Spokojnie Xeran, do 22 leciutko bedziemy jeszcze grac, w koncu to WIC:D Od godziny 20 wszystko ma sie zaczac, wiec rozegramy jedna partjke treningowo i nastepno (te na powaznie) zagramy w pelnym skladzie. Pasi?

Erdamon=Lewatywa
23rd September 2005, 09:33 PM
Mi pasi, choc nie bede gral z wami

Ardanis
24th September 2005, 01:19 AM
Jest 23:45... niema to jak zajebista organizacja... szkoda ze tak malo osob bylo:( gdyby wszyscy zjawili sie, lub dotrwali do 22 mozna by bylo zagrac jedno gre z samymi bosami... a tak mielismy chyba 2 "bos vs eu"... Ogolnie: lipa troche byla:( Ale na szczescie bylo chociaz te 5 osob, wiec troszkie pogralismy, malo i lipnie ale zawsze;) Macie tu repa z jednej z gier.

Burzyciel
24th September 2005, 01:24 AM
Miejmy nadziej ze na nastpnym WiC'u bedzie wieksza frekwencja :D Ale dzieki dla wszystkich ktorzy przyszli :D

TonyC
24th September 2005, 03:14 AM
Hmm tak jak napisal wyzej Burzyciel thx dla tych co przyszli a reszta... jestem lekko zaskoczony in - oczywiscie, pare osob mi pisalo ze bedzie, pare osob napisalo ze nie umieja upgradowac wara do 1.19...

TonyC - niemogl dal znac o tym...
Fenix - nie odezwal sie...
Knorek - mowil ze bedzie i to tylko tyle...
C3-Po, masco, - nie maja internetu...
Luki9d - nie mogl dal znac o tym...
Dankan - mam nadzieje ze nie olal naszego klanu i nie wrocil do Bod bo jesli tak to mogl cos powiedziec...
Phob - pewnie oblewa gdzies zdane poprawki...
Zythaar_cz - w szkole bedzie dopiero od soboty jesli bedzie miec czas...
Richto - niemialem jak mu powiedziec...
Lepra_cz - j/w...
[Bos]Xeran - problem z patchem...
Psotnick - nie odezwal sie...
Borys - dawno go juz nie widzialem...
SoullessOne - problem z patchem...
Schtynk - nie odezwal sie...
Androstat - niemialem jak mu powiedziec...
[Bos]Snokerball - niemialem jak mu powiedziec...
Sh00ter - jeszcze nie widzialem kolesia, niemam kontaktu...
-Abdiel- - jak dobrze pamietam to cos wspominal ze go dlugo nie bedzie...
Misza - nie odezwal sie...
Drunken_panda - problem z patchem...
[Bos]Dovee - cos wspominal o pojawieniu sie...

Thx reszcie za przybycie
Ardanis, [Gangsta]_[Cro], Light18, Pronci, [Bos]Burzyciel

Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie juz lepiej...
4+1 z 25+3 osob to niezbyt zadowalajacy wynik...

Xeran
24th September 2005, 12:26 PM
No bo Tony ja mówiłem że wejde dopiero o 21-22 (i wszedłem o 21:30) Wczesniej miałęm trening :( ale grałem potem z lukim9d, sh00terem, jakubkiem, Burzycielem, Lightem, Ardanisem i z kims jeszcze :):P

PS Sry

Y4r0
24th September 2005, 01:30 PM
ja nie mogłem bo mi dysk padł z warem :/

Rake
24th September 2005, 02:35 PM
aaaaaaaaaaa..........wielkie sorki ze nie wpadłem.Zabalowałem z dziewczyną, dłużej niż sądziłem a potem całkowicie mi wyszło z głowy.Postaram sie nie zawieść kolejnym razem ;)

Phob
24th September 2005, 03:33 PM
kur$@&@ jego chu#&@&@ do du#&^@ mac!! wielkie sory dla tych ktorzy na mnie czekali wczoraj ale net mi siadl :// nie mialem jak was o tym zawiadomic. nie wiem kiedy cos ruszylo, ale czekalem kolo 1h i polazlem spac... siedze na kanale nagle hyc i conn lost. myslalem ze to res serwa ale patrze ze mi gg ani stronki nie trybia. jeszcze raz sorka. chu*#^%& wyszlo...

w ramach przeprosin :]

http://crass.on.ru/flash/who_let_dog_out.html

ogladacie to na wasza odpowiedzialnosc... swiat juz nigdy nie bedzie dla was taki sam :P

Ardanis
25th September 2005, 05:12 PM
Mam pytanko: Czy BoS bedzie bral udzial w turnieju???:) Bo jak by ktos nie zauwazyl to powstal nowy dzial forum: Dota Allstars:D I jest organizowany turniej na Xpamie:)

Phob
25th September 2005, 10:04 PM
powiem tyle... elf juz organizowal turniej. zachowywal sie przy tym mowiac lekko debilnie wiec jesli znow ma miec jakikolwiek wplyw na przebieg tego tura to ja podziekowal...

edit:

wiesz arda jak by to najprosciej powiedziec... hmm... ujme to tak: sa ludzie i taborety. i konkurs: do ktorej grupy zalicza sie elf?
1) taboretow
2) jest krolem taboretow
3) to on stworzyl samoobrone i radio maryja :P

wg mnie jego inteligencje mozna zakwalifikowac pomiedzy szczotka do czyszczenia kibla a brudem z pod moich paznokci.
tyle mego :]

Ardanis
25th September 2005, 10:42 PM
Naprawde:confused: Ale przeciez warto sprobowac;) Moze chlopak wyciagnol wnioski z poprzedniej "porazki"?:)

Dankan
26th September 2005, 01:15 PM
Witam

TonyC: sprawy z Bos nie olalem,tylko ostanio jakos ciagle mi czasu brakuje + jak sie dowiedzielm przez gg ze maja byc turnieje to jak na zlosc musieli wydac patch i nie dosc ze reistalowalem war3 to sie okazalo ze wyszla latka do łatki noi w piątek niedalo rady ;-)

CiW: hmmm dobry pomysł z tym wybieraniem, przypomina mi to troche jak 2 osoby wybierały grajac w piłe zawodników w szkole, ale radzilbym ustalic jakis dzien tygodnia ze sie spotykamy. Bo czasem nie wszyscy moga sie zjawic a wazne jest by bylo jak najwiecej osób np. Piatek od 21-24 itp.

Clan Bos: Zostaje w kalnie na stale. Chociaz znalaz sie wkoncu winowajca i mnoe przeprosil (Borek go nielze zbesztal ;-)

To narazie bez odbioru

ps.wczoraj w niedziele my z masco zaszalelsmy na xpam-ie i spalem tylko 3 godz.
ale jakos sie trzymam :D (pozd.masco za wytrwalosc)

major_Pl
27th September 2005, 09:30 PM
Ponawiam propozycje zagrania CW Bos vs Bia. Napiszcie coś u nas na forum kiedy by wam pasował, najlepiej jeszcze w tym tygodniu. TonyC zorganizuj to szybko i się odezwij. Cya

TonyC
11th October 2005, 05:30 PM
W piatek gramy znowu cw z Bia w godzinach wieczornych, a wiec w czwartek proponuje trening tez wieczorem abym mogl wybrac sklad.Prosze o stawienie sie zainteresowanych :D

Dankan
16th October 2005, 06:45 PM
TonyC napisał(a)
W piatek gramy znowu cw z Bia w godzinach wieczornych, a wiec w czwartek proponuje trening tez wieczorem abym mogl wybrac sklad.Prosze o stawienie sie zainteresowanych :D

Tak chcialem wpasc jako rezerwa i znowu zamieszanie z patchem :P, nic dodac nic ując zawsze CW wypadaja z aktualizacja W3 i xpam. Siakaś klątwa

DarQ
16th October 2005, 08:58 PM
to czeste macie te cw

Xeran
17th October 2005, 04:03 PM
:************************************************* ************************************************** ***********
DZIEKI CI TONY I DLA ALL SZAMANOW
:************************************************* ************************************************** ***********

Y4r0
17th October 2005, 06:50 PM
? ? ? ? ? ? ?? ? ? ??? / ? ?

Xeran
17th October 2005, 11:24 PM
Y4r0 powinieneś wiedzieć o co chodzi skoro jestes w Clanie Bos :PPPPPPPP A jak nie to pomyśl :);)

PS Jeszcze raz Thx :)

Dankan
18th October 2005, 11:21 AM
Xeran napisał(a)
[B]DZIEKI CI TONY I DLA ALL SZAMANOW
B]

Troche uwazam ze to bylo za bardzo po znajomosci :P
Ni stad ni z owąd zjawia sie gosciu i dostaje odrazu szamana !!

A CRO_Gangsta ma racje co do tej sytuacji
"jak ktos nagle moze zostac szamanem, niegrajac dlugi czas w Dote"

sam uwazam ze najpierw powinien nato troszke zapracowac ;-)

Y4r0
18th October 2005, 04:13 PM
ej dajcie mi też...
ja jestem w klanie od początku i strone zrobiłem... a pozatym to wymiatam w dote jakby nie było!
Po prostu musicie mi dac szamka !
ps. :
do tego bardzo lubie tonego co chyba przeważa szalę na moją korzyść no nie ?

TonyC
18th October 2005, 05:07 PM
FFS
Jakiej znajomosci???
Była umowa kto znajdzie kogos dobrego do klanu to dostaje szamana.
Mówilem to all jak tylko kogos widzialem.
Gangsta o tym dobrze wiedział, co chwila o tym trąbiłem.
I poza tematem powiem ze Xeran jest w klanie od początku Bos, tego 1 nawet.
Wiec nie bulwersowac mi sie :)
Wszystko bylo zgodnie z regulami.
Kazdy szaman u mnie w klanie zalatwil kogos dobrego do klanu.
Bo jak mowilem zawsze u mnie szamana sie dostaje za pomoc klanowi a nie za gre, za good gre sa siepacze.

Teraz z okazji ze juz jest 5 szamanow, jak ktos chce byc nastepny musi zalatwic 2 dobrych ludzi.
Thats all. Pozdro TonyC :)

Xeran
18th October 2005, 05:51 PM
Dankan napisał(a)
Troche uwazam ze to bylo za bardzo po znajomosci :P
Ni stad ni z owąd zjawia sie gosciu i dostaje odrazu szamana !!

A CRO_Gangsta ma racje co do tej sytuacji
"jak ktos nagle moze zostac szamanem, niegrajac dlugi czas w Dote"

sam uwazam ze najpierw powinien nato troszke zapracowac ;-)

O ja pierdziele... JAk nie wiesz ile ja czasu w klanie siedze to nic niepisz... mogłbyś nawet zobaczyć kiedy zalożyłem to konto na forum... N/C

_qOp_
18th October 2005, 07:10 PM
to co powiedzmy ze jeszcze z 5 kolesi zalatwi dobrych graczy to bedzie 10 szamanow.........

Y4r0
18th October 2005, 08:11 PM
Ejjjj ja jestem jeszc ze dłużej ! zobaczcie moją date na forum! : O
Poza tym sam sie znalazłem do klanu jeśli chodzi o dobrych graczy! :o

Dobra a tak na serio ...
zaczyna sie kłótnia w klanie ... a po co nam to.
Tony jest wodzem i ma prawo dawac szamana komu chce jeśli uważa że ktoś zasłużył.
Miałem szamana w B0S jakiś czas i wiecie co ? zrezygnowałem z tej rangi... wolałem być zwykłym peonem. Bo jeśli ktoś jest spoko i zasługuje na pewien szacunek, to ludzie będą o tym pamiętać bez względu na stopień w klanie...

TonyC
18th October 2005, 08:30 PM
Tak to bedzie 10 szmanow ktorzy zasluzyli by nimi byc...
Ja niew idze w tym nic zlego.
Wazne by clan sie rozrastal i szedl w gore

Dankan
18th October 2005, 09:33 PM
TonyC napisał(a)
Tak to bedzie 10 szmanow ktorzy zasluzyli by nimi byc...
Ja niew idze w tym nic zlego.
Wazne by clan sie rozrastal i szedl w gore

No tak niby te zasady odpowiadaja, ale... domnie nie przemawiaja

... Dla mnie szaman to osoba do nasladowania, ktos kto gra dobrze, nie musi byc mistrzem ale nie moze byc też partaczem ;-) ... musi byc często na xpam, aby kontrolowac sytuacje ... osoba zaufana i kompetentna (wkoncu to zastępca głowy chiffa) ... a jak widze kogos co sie zjawia na raz tydzien wejdzie i wyjdzie by tylko odswiezyc se konto to mnie bierze cos ...

widzialem juz rozpad 2 klanów

i w kazdym jak szamani przestawali wykonywac czynnosci co wydaja sie dlamnie najwazniejsze, to stawało sie to preledium do konca klanu :-(

Uważam ze kazdy powinien przejsc pewien etap przygotowaczy bez wzgledu czy był w kalnie wczesniej czy nie, tym bardziej jak mial przerwe w grze - no ale cóż ja nie decuduje, ja tylko wyrażam swoja opnie

ps. może ktos to przeczyta ;-D

Dankan
18th October 2005, 09:41 PM
Xeran napisał(a)
O ja pierdziele... JAk nie wiesz ile ja czasu w klanie siedze to nic niepisz... mogłbyś nawet zobaczyć kiedy zalożyłem to konto na forum... N/C

No tak, ale mnie wiekszosc nie ma pretesji do tego,
witamy spowrotem

ale, prosze sie ustawic w kolejce jak wszyscy bo nowa wersja Dota Allstars wychodzi przynajmiej raz na miesiac
i trzeba sie poduczyc ;P

Sam przestalem grac w Dote przez pół roku i mialem dość duze zaległości, wiec nie mow ze tak nie jest i ze nie mam racji ;-)

Xeran
19th October 2005, 04:19 PM
Jakos nie zauwarzam abym mial wieksze kloptoy z Dota :| Nawet Tony moze potwierdzic (oczywiscie kiedy nie jestem z nim w teamie :P) Ale juz dosc tego
Jak cos moge z tego zrezygnować

TonyC
19th October 2005, 05:07 PM
Xeranowi dalem szamana bo prosilem ludzi o to by powiekszali nasz klan,a nikomu sie nie chcialo nikogo zalatwic, no to dalem propozycje jaka wiadomo. Jesli niechcecie aby szamanem byl Xeran lub ktos inny lub widzicie kogos innego na miejsce szamana to prosze o wypowiedz a zdecyduje o tym z szamanami.

TonyC
20th October 2005, 02:01 AM
Wygrane cw z eDP
Weszli na nasz clan chcieli cw mialem 5 ludzi wiec zagralismy , ale to byla strata czasu. Kto chce sie posmiac niech sciaga.

Won cw with eDP.
They go to our clan channel and wanted cw, i got 5 ppl so i decide to play, but it was losted time... Who wants laught can dl it.

Gangsta_cro
21st October 2005, 07:32 PM
Hmmm.... well i wanna agree with ya but i cant :)
i guess i cant its bcuz all is FREAKIN POLISH!!!!!!!!!!!
still would like get a little talk with ya guys :P........
Tony ur still a n00b and nothing will change that........

Elhan
28th October 2005, 11:04 AM
Originally posted by Gangsta_cro
i guess i cant its bcuz all is FREAKIN POLISH!!!!!!!!!!!
still would like get a little talk with ya guys :P........

Theres one simple solution to your problem nooblet - start learing Polish :D, then we can talk :P.

Gangsta_cro
2nd November 2005, 05:26 AM
well i would but its just a strange (noob) language :D
damn what was i thinkin............... ?
nvm ur all pl noobs and i hate ur language :D

Elhan
2nd November 2005, 05:01 PM
Its really easy, but to be honest - just noobs like us speak fluently in that, so you shoudnlt even think about learning polish :P, you are just...too pro :D =).

Gangsta_cro
2nd November 2005, 09:11 PM
.................................................. ... i wond comment this last reply

Harpoon
4th November 2005, 05:06 PM
Gangsta_cro napisał(a)
.................................................. ... i wond comment this last reply

eee.... u mean won't ? . i dont know such word- wond. ^^

TonyC
4th November 2005, 11:05 PM
Maryachi give me nice idea about fair finding team for cw from ppl in clan.
We decide that in private bos games ( can be WIC, who dont know what is it should look 1 of earier posts ) ppl will gain point for playing. All rulez about it i will write tommorow.

Take care
Chief TonyC

Y4r0
4th November 2005, 11:10 PM
kk tony ...
but everybody know allready that i will play in all cw because im so gosu !

ps. yeah!

ps2. im so drunk ...

Gangsta_cro
5th November 2005, 04:43 AM
stupid noobs ^^ no ur not gonna play in cw :P neither will tony cuz he so pro they'l all be dead or scared to show on the forst sign of tonyc...>P

TonyC
5th November 2005, 04:31 PM
Rules

Be on trening: 1pkt
Dont be 3 times on trenings in row: -5pkt
Dont be 4 times on trenings in row: -10pkt
Dont be 5 times on trenings in row: -20pkt
Dont be 6 times on trenings in row: -40pkt
Dont be x times on trenings in row: -ypkt
Kills-death: 0-10: 1pkt
Kills-death: 11-18: 2pkt
Kills-death: 19-24: 3pkt
Kills-death: more than 25: 5pkt
Kills-death: -1-(-6): -1pkt
Kills-death: -7-(-12): -2pkt
Kills-death: -13-(-18): -3pkt
Kills-death: -19: -4pkt
Really gr8 teamplay: 1pkt
The best in the finish statistic: 1pkt
5x frag steal: -1pkt
Afk longer than 10 minuts: -2pkt
Disc: -1pkt
Be rude for clan member: -50pkt
Be rude again: -100pkt

All start with 100pkt
Jf that is cw game: pkt x2
If person will have -100pkt he will be disbanded from Bos Clan

TonyC
5th November 2005, 04:36 PM
TonyC: 100
Phob: 100
Richto: 100
Luki9d: 100
Pronci: 100
Xeran: 100
J-a-k-u-b-e-k: 100
Zythaar_cz: 100
X-killa: 100
Stefanow: 100
_qOp_: 100
Death_force: 100
Elhan: 100
Dankan: 100
Masco: 100
Light18: 100
Maryachi: 100
Sh00ter: 100
Neodruid: 100
[CRO]Player: 100
Bashira: 100
Tudor-sef: 100
Jxxx: 100
Teeron: 100
imba_at_life: 100
Kn0r3k: 100
Dajnos: 100
Oranos: 100
Bydle: 100
[Gangsta]_[CRO]: 100
Tool][Schism: 100
Kuligosu: 100
--Brutal--: 100
Elite_Knight: 100
Elite_Fan: 100
Drunken_panda: 100
_inferno_: 100
Psotnick: 50

Elhan
5th November 2005, 06:39 PM
Tony tam przy moim nicku zapomniales jedno zero dopisac :D ;).

Phob
5th November 2005, 06:45 PM
lol, omg, rofl, wtf itd itp :P
tony widze urznal sie nieprzecietnie piszac to :D

hmm... chociaz moze nie...
moze cos w tym jest. moze chief sie tylko zbakal jak to pisal... tzeba bedzie to doswiadczalnie sprawdzic :]

TonyC
5th November 2005, 06:56 PM
Pls write in English i dont understand :P

Elhan
5th November 2005, 07:03 PM
Skazitje mnie pazalsta pa ruski, ja niczewo nie kumam :D.

Y4r0
5th November 2005, 07:15 PM
i see that psotnik has 50 : O lolz
rude ?

when trening ?

TonyC
5th November 2005, 07:18 PM
I need to think about date i think tommorow at 18 will be ok

Gangsta_cro
5th November 2005, 09:57 PM
Tony wtf omfg??? whats this noob rulez ???
oh yea i wana be on 0 points from start :P
tell trust about TonyC's gameplay +1000000000 pkt :D (noob)
tell TonyC is a "pro" -10000000000 noob pkt

Elhan
6th November 2005, 12:30 AM
Kurde -50 pkt za obrazenie kogos - a np za 25 killi na plusie 5 pkt - lepiej trzymac jezyk za zebami :D ;).

Phob
6th November 2005, 02:12 AM
chcialem zglosic ze elhan mnie obraza... normalnie co gre mi jezdzi. jak on moze? moja psyche? ten bol, ten szok, ten stress :P mam replaye. a poniewaz jestem wyrozumialy to tylko -99pkt :]

_qOp_
6th November 2005, 03:14 PM
nie no co to za jakies pkt??? napisz mi po polsku bo musialem czytac 2x i i tak nie zrozumilem do konca ....

Ardanis
7th November 2005, 02:51 PM
Ahahaha:) Tony, rozbawiles mnie tymi punktami;) Widze, że znalazles sposób aby zmusic wystkich do grania:)

Phob
7th November 2005, 03:16 PM
tony napisz po polsku dokladnie o co ci chodzilo a pozniej jak bedzie juz finalna wersja albo bardzo zblizona do koncowej to sie wklepie tez i po angielsku.

1) te punkty dotycza tylko treningow? czy rowniez jak sie zbierze np 8 typa z klanu i zagramy miedzy soba to tez?!
2) nie same kilsy/deathsy sie licza
3) moznaby wprowadzic pkty za rozprawienie sie z wrogiem w okreslonym czasie, np do 40min +2pkty, do 1h +1pkt, powyzej 1h +0pktow
4) nie moze byc chaosu jak na ostatnim treningu- sprecyzujmy od razu przed treningiem, najlepiej w topicu na kanale: ar, ap, no mode? i potem qrwa bez narzekania "ja nie lubie ap/no mode" w szkole/pracy tez narzekacie? "ja nie bede pisal klasowki z bioli bo jej nie lubie", albo "niech szef kaze komu innemu siedziec pol dnia nad kserem bo ja nie lubie" rozkaz i koniec! ; na poczatku wybierz np 2 kolesi ktorzy sobie biora po 1 zawodniku na przemian, zeby nie bylo roznicy miedzy tzw skillem w teamach ; jesli gramy ap czy no mode to nie wpisujcie ludziska -random. na cw jak bedzie no mode tez wpiszecie randoma??
5) wybierzcie sobie 2-3 herkow z kazdej tawerny i nimi sie cwiczcie podczas treningow. ludzie to nie wstyd! a poza treningami to jak najbardziej ar.
6) siedze aktualnie w szkole dlatego z nudow cos napisalem :P
7) jak mi przyjdzie cos do glowy to wrzuce... i o ile len nie zwyciezy :D
8) odmaszerowac!

ogolnie pomysl z punktami uwazam za dziwny, ale moze trzeba sie do niego przekonac... pamietacie jak nikt nie chcial przejsc z 5.84d na 6.xx? a teraz wrocilibyscie z checia do starego?
zobaczymy co czas pokaze...

Y4r0
7th November 2005, 07:18 PM
wiecie co mnie boli ?
to że tony bedzie miał zawxsze najwięcej punktów bo sie liczą tylko gry w których on gra... : /

TonyC
7th November 2005, 10:36 PM
Jak ci zaraz wysune minus 3000 panda to ciebie bedzie jeszcze bardziej bolec ffs
Dalem replaye BO TO JEST MOJ REPLAY I Z TRENINGU FFS JAKBYS BYL NA TRENINGU TO BYS WIEDZIAL A NIE RZUCAL SIE
Poza tym mama nie nauczyla czytac?? czy angielski trochu słabo...
Człowiek sie stara a ci mu jeszcze takie teksty, az sie odechciewa wszystkiego...

Y4r0
7th November 2005, 11:08 PM
tylko nie po twarzy ... prosze : P

Gangsta_cro
8th November 2005, 02:35 AM
w8.....
are u ppl blind or something.....^^
SPEAK god DAMN english u noobs we know u talk about something noobish but.... let everyone read it :D

Y4r0
8th November 2005, 06:02 PM
Gangsta_cro napisał(a)
w8.....
are u ppl blind or something.....^^
SPEAK god DAMN english u noobs we know u talk about something noobish but.... let everyone read it :D
oh sry gangsta :P
i said that tony will have always more points than we have because he is always on trenings.
And he yell at me that he isnt a noob xD

Gangsta_cro
9th November 2005, 02:44 AM
cheap mf lying bastard ^^ tony say ur noob admit it or u just shy :D

Y4r0
9th November 2005, 12:02 PM
lol :D :P
K i will translate it for u all! :P
Yaro :
You know what hurts me ?
Tony will have allways more points than we because counts only that games which tony plays it too... : /

Tonyc:
I will give u -300 points panda and u will more hurt then ffs
I gave replays BECAUSE ITS MY REPLAY FROM TRANING FFS IF U WERE ON TRANING U WOULD KNOW IT !
Beside mom doesnt learn u read? Or english weak...
(this was hard to translate but in short : Im very sad about this ( :P )

Yaro :
Please not on face... please ... :P

Gangsta_cro
9th November 2005, 03:32 PM
oh course he gonna have more points than us :P
he's a "pro" and he always gona get extra points for playing "good"... or he just gonna put -100 on him a quit the clan :D what would be the best decison of his "pro" life :)

Y4r0
10th November 2005, 11:19 PM
jutro nie bedzie mnie jednak na treningu... kompa sprzedaje i musze kupić sprzęt nowy to zagram ;p
----------------------------------------------------
tommorow i wont be on traning... im selling my comp and when i buy new then i will play ;p

Gangsta_cro
11th November 2005, 01:46 PM
Originally posted by Y4r0
jutro nie bedzie mnie jednak na treningu... kompa sprzedaje i musze kupić sprzęt nowy to zagram ;p
----------------------------------------------------
tommorow i wont be on traning... im selling my comp and when i buy new then i will play ;p

sry me 2 couldnt make it cuz i hate lame school.... gl nuubs :D

Y4r0
16th November 2005, 07:54 PM
IM BACKKKKK !!! noobs !
: D

TonyC
16th November 2005, 11:42 PM
Trening in friday 17:00

Btw: ppl give me something with i can contact with u .

Burzyciel
18th November 2005, 01:09 AM
Dawno sie nie pokazywałem, ale sie postaram przybyc aby zabic kilka razy Tonego :D

Xeran
21st November 2005, 10:40 AM
Tony nie bedzie mnie na BN przez okolo 4 dni wiec spox ;)
GL & HF all

Xeran
12th January 2006, 05:14 PM
Sluchajcie nie mam jescze kompa a w sobote jade na oboz i wroce 21 wiec nie bedzie mnie na W3 narazie ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((
3majcie sie :) jak wroce i komp bedzie good to bede normalnie siedizal 24 na dobe xD

TonyC
21st January 2006, 12:05 PM
For Bos members

Today trening at 17
Pls be who can

Elhan
21st January 2006, 12:58 PM
Nie wiem czy bede - dzisiaj jest dzien babci i pewnie pojade na jakies ciacho itd. , ale moze uda mi sie do kuzyna przejsc zeby wam tylki skopac :P, ale to nic pewnego :).

TonyC
2nd February 2006, 03:00 AM
PPL from CW team pls be on 3 febuary 2006 at 18
We will play training "no mode" before cw in this month

Xeran
2nd February 2006, 07:04 PM
Write who must be...

TonyC
3rd February 2006, 01:19 AM
i already wrote in topic: "Replay from games for points"

Ardanis
3rd February 2006, 11:57 PM
I jouts bought a W3:TFT (org), and i want to know how many ppl from Bos could play sometimes (when lags on xpam are veeeery big) on northrend in dota. Im talking about privs, not public games, coz on org there are manny noobs and ****ers (more then on xpam), but there is less lag i think. So... who has org w3?:)

TonyC
22nd February 2006, 07:30 PM
To all Bos shamans :
Pls arrange cw with some clan
And telll me when and with who :)

Ardanis
23rd February 2006, 11:48 AM
Tony, nie jestem szamanem, ale jesli chcesz moge zagadac z ATH bo paru gosci z ich kalanu znam, moze z nami zagraja, nie sa noobami i moze byc ciekawie. Zagadc?:)

FeniX`cK
23rd February 2006, 11:55 AM
gadaj - nie sluchaj tonyca :P Jak beda chcieli to i tak od nas przeciez nigdy wiary nie brakuje ;)

TonyC
23rd February 2006, 02:59 PM
Moze byc
A ty fenix nie badz taki sprytny bo i tak nie zagrasz pojawiając sie 1 w miesiacu

FeniX`cK
23rd February 2006, 05:40 PM
to ze ostatnio nie gralem to nie znaczy ze nie gram wogole ;) W tym miesiacu pojawilem sie juz z 10 razy ;) i dzisiaj na prvie ... tonycku :*

Xeran
25th February 2006, 02:30 AM
Tony zdegraduj mnie z Szamka :( I daj go (najlepiej Ardowi :) ) Ja niemoge teraz pelnic tej funkcji ze wzgledu na squl :(
Sorki :(

TonyC
26th February 2006, 01:25 PM
Postanowilismy z Maryanem aby was troche zachecic do gry po kazdej zjebanej cw aby poprawic sobie humor wywalimy osoby ktore naszym zdaniem nic nie daja klanowi i ich skill w ogole nie rosnie
btw po tych 2 cw polecieli:
Light18
BadenBaden
Imbalanced
Bugss_Bunny
Ukash

TonyC
8th March 2006, 05:45 PM
Z okazji tego bad day :P skladam zyczenia naszemu peonkowi Masco
A jako prezent , kwiatka niestety dac nie moge dam 10 pkt :)

Elhan
8th March 2006, 05:56 PM
Tez chce, tez chce :D. ;)

Ardanis
8th March 2006, 07:28 PM
To musisz zmienic plec i byc ladny (a raczej ladna:P). Przylaczam sie do zyczen. WSZYSTKIEGO NAJ MASCO:)

Harpoon
8th March 2006, 07:39 PM
i ja rowniez ;]

Y4r0
8th March 2006, 08:05 PM
Dołączam sie do życzeń :) : *

(dostaniemy na dzień faceta +10 też ? : P)

masco
8th March 2006, 09:33 PM
Lol :d dziękuje :D to najmilsza rzecz jaka mnie dziś spotkała:D :D
Ps- za małego luka dostane chyba +100 :D??

Ardanis
8th March 2006, 10:09 PM
Jesli dobrze rozumniem, to maly musi nauczyc sie grac w dote zanim zacznie chodzic:) A jego pierwsze slowo to nie bedzie "mama" czy "tata", ale "fu noob!". Nim skonczy 2 latka bedzie pewnie mial szaman:D Ofc w klanie Bos;)

Xeran
8th March 2006, 10:12 PM
Wszystkiego Naj Maseczko :*

TonyC
11th March 2006, 04:38 AM
http://www.eurobattle.net/showthread.php?t=25107&page=2

Podsumowanie (in my opinion):
Kuligos: musisz wiecej trenowac bo gra morphem byla ze tak powiem cienka, najbardziej nie podobalo mi sie to jak goniles licha i najpierw dales skilla co wali agility na odleglosc a potem fale + 0 uzywania skilla zamiany agility w str ...

Xkilla: widac ze int heroes nie sa dla ciebie, za czesto sam zostawales

Maryan: srednia gra bonem za czesto atak sam vs 3,4,5

Oloos:ładna gra snajperem, az sie zdziwilem :P

Ardanis: gra tego pana podobala mi sie najbardziej, widac ze skilla chlopak jednak ma :p nie zawsze to jednak widac :)

BTW: no prosze :D http://en.wikipedia.org/wiki/DotA

Ardanis
14th March 2006, 09:47 PM
BOS vs tLB
LOOSE
Pojechali nas, nic wiecej mowic nie trzeba.

edit: no moze jednak cos powiem... GDZIE SA TE TRENINGI CO MIALY BYC??

Elhan
15th March 2006, 10:18 AM
Przeciez to bylo do przewidzenia ;), jak wchodzi calkiem random sklad, cw to cw, a nie jakis pierwszy lepszy pub gdzie sie wola ludzi z kanalu i leci na hura :),cw to glownie zgranie, a potem skill.

TonyC
15th March 2006, 11:41 AM
To bylo do przewidzenia mowilem ze sa dobrzy bys przeniosl
A co maja treningi do tego jak to jakis sklad co kazdy z kazdym 1 raz gral
Jak powiedzialem slowa dotrzymam ardanis ty wiesz o co chodzi kiedy 2 czesc cw?
proponuje piatek wieczor

Ardanis
15th March 2006, 01:45 PM
Jesli chodzi o cw, to faktycznie dalismy ciala, przelozyc sie nie dalo bo juz raz przelozylem, a oni twierdzili ze jak umawiamy raz, to musimy juz grac.

Druga sprawa, zeby wszyscy wiedzieli, mialo byc tak ze jesli przegramy to cw to nie bede gral w drugiej rundzie. Spoko, nie bede, ale tez nigdy juz nie bede osobiscie zajmowal sie zadnym cw, bo od tego sa szamani i ty tony, a nie ja. Jak sam powiedziales "nie chce mi sie pisac" wiec ja zdobylem sie na ten niesamowity wysilek i pogadalem z tLB, umowilem cw, po czym je przelozylem i znow okazalo sie ze nie ma pelnego skladu na cw. Z drugiej strony z glownego skladu tLB mialo po czesci nie byc (tak jak naszego), wiec pomyslalem, ze skoro oni bedo grac w oslabionym skladzie to chyba my tez mozemy. Jak sie okazalo oslabionego skladu wcale nie mieli. A w dodatku uzywali TS, czyli programu ktory maja niektorz z BoS-ow gdzies gdzie slonce nie dochodzi, bo jakosc jest beznadziejna. Otoz wlasnie ze nie jest taka beznadziejna! Jakosc jest dobra o ile jest dobry server, a tak sie sklada ze Call dal mi strone z ktorej mozna zassac serwa to TS i samemu takowy zalozyc. Ja i Oloos sprawdzalismy servy na swoich kompach i jak sie okazalo jest po prostu super, nie tak jak na skype, ale nie ma mowy o czyms takim jak nierozpoznanie czyj to glos. Tak wiec proponuje zaczac uzywac TS, a osoba z najlepszym laczem niech stworzy server. Osoba ta wcale nie musi grac cw, wystarczy ze ma wlaczony komputer. Jesli nie macie nic przeciwko w piatek ja moge byc servem, a jako ze nie bede gral, napewno nie bedzie lagow z mojej winy.

Aha, jak juz wczesniej napisalem, mialy byc treningi do cw, ale jakos chyba nikomu nie zalezy by one sie odbywaly. Jedyne do czego udalo sie wiekszosci zmobilizowac to dodanie taga. Hmmm... wole zeby sie wszyscy zmobilizowali do treningow niz dodawali tagi, ale to juz kwesta szamanow i tonego.

Death_Force
17th March 2006, 09:51 AM
Ja powiem 1 do naszego ostatnigo cw... jak dlamnie nasz sklad (herosi ktorych wybieramy) sa jednym slowem no moze dwoma DO DUPY!!!!

Przedewszystkim niewiem co Wy sie tak uparliscie na te drzewo??
Moim zdaniem przeceniacie jego ulti... Poniewaz jak bylo widac na cw ono nam za wiele nie dawalo, po:
1)Korbolus nas rozpierniczal swoimi duchami (nawet w ulti vioda).
2)Void mogl powstrzymac nas w kazdej chwili wszystkich swoim ulti.
3)Skorpion tez moze rzucac tez swoje ulti w ulti drezwa.

I mam tylko 1 rade: Jezeli bedziecie brac drzewno na cw to koniecznie trzeba tez nam silencera, zeby nie mogli nas atakowac u utli drzewa...

Ardanis
17th March 2006, 03:54 PM
Co do ulta skorpa, i zucania go gdy ten jest oplatany, mowilem juz dawno. Tak samo jak to ze trza czyms zastapic trenta. A jesli chodzi o korbela, to juz zdecydowanie bardziej od duchow wkurzala mnie cisz...

TonyC
17th March 2006, 04:43 PM
Po 1: ma ulti ktore sie rzuca po ulti enigmy
Po 2: ma oczy ktore daja w cholere przewage, nie widzialem replaya ale pewnie nie uzywaliscie
Po 3: ma dawanie niewidzialnosci co daje mozliwosc fajnej pulapki
Po 4: bo newiecie jak nim grac

Ardanis
17th March 2006, 05:11 PM
No troche racji masz, ale jak bys oblukal repa to bys wiedzial ze invi ze strony trenta to byla zadkosc, ze juz nie wspomne o oczkach:D

Death_Force
17th March 2006, 06:43 PM
TonyC jak bys widzal repka to bys zauwazyl ze enigma nie mogla rzucac ulti przez cisze... A co do oczek to tak samo niemow nic jak nie widziales repka bo na oczy to akurat jest wyjebiscie latwy sposob... No i oczywiscie tani... Co do niewidzialnosci wystarczy ze beda mieli bona z gemem i jush po naszej polapce mozemy pomarzyc...

Ardanis
17th March 2006, 07:00 PM
Wystarczy ze wogole jakis tank bedzie mial gema, lub jakis brudas z daggerem albo invi i po zasadzce.

TonyC
18th March 2006, 07:17 PM
Założyłem server tsa
Niestety mam neo i ip mi sie zmienia
ip na dzis:
83.22.234.237:8767

Jutro o 20 cw z FYA

Kraju
19th March 2006, 09:24 PM
spoko
zaraz gramy drugi mecz

co do pierwszego to powiem tylko ze to byl nasz pierwszy mecz po dodaniu nowych ludzi do klanu - wiec wygralismy bo strat byl dobry

a skill i zgranie lezalo

strzezcie sie ^^

pozdro
nara
GL&HF

DarQ
20th March 2006, 01:49 AM
Jezdem najlepsiejszy w DOTA
bo jezdem DociaRZ
A TONYC to placek, masko tesz, tylko Bazior jezd GOSZÓ

BY TONYC: A ty bedziesz mial kasowane wszystkie posty bo jestes taki dociarz, ze twoje posty sa extra

Kraju
27th March 2006, 06:37 PM
ej :) czemu wasze forum milczy o drugim meczu ...
zawsze lubie popatrzec jak przeciwnik komentuje mecz
czyzby wodzow oczarowal swymi dzialaniami lukaszenko
i pisza tylko to co dobre ...
nie chce wam dokuczac ale czemu gracze nizszych sfer utrzymywani sa w blogim przeswiadczeniu ze ich wodzowie/szamani nie sa zdolni do porazki ?

TonyC
27th March 2006, 07:53 PM
Ale masz problem
NIe piszemy bo nikomu sie niechce pisac
replaya zamiescilem i wystarczy
co tu komentowac dostalismy i tyle
potrenujemy i zobaczymy co bedzie

Elhan
28th March 2006, 12:56 PM
Jak to nie pokonani? Ja plus Phob i juz jest maszynka to przegrywania meczow :D ;).

Xeran
29th March 2006, 06:14 PM
Tony nie bylo mnie przez spory kawalek czasu i jeszcze troche nie bedzie. Musze sie uczyc przed koncem roku i po poprawiac oceny. Daj znac co postanowiles ze mna w klanie
PS Bosy jeszce wygraja z Krajem! BoS Rulezzz!!
PS2 Cuy all :) Oby jka najszybciej

Kraju
30th March 2006, 06:53 PM
z jami Krajem lol ? ^^
ja to akurat jestem odpowiedzialny za tzw "feeding"
spadam na mnie jeszcze ciezki kawal chleba organizacji
no i czym sie szczyce - wymyslania zawilych taktyk
w stylu: "nie, teraz nie atakajumy bo zabijemy 4, poczekajcie 17.3 sec a zabijemy 7" ;)
od owningu to wy juz dobrze wiecie kogo mam w klanie... :)
chetnie pogramy regularnie wiecej cw
i nie koniecznie musimy zylowac zeby graly tylko topowe sklady
bo zwykle cw to nie tuniej - swoja droga na orgu niedlugo rusza turniej (www.dota-league.com) - obadajcie, my sie juz sto lat temu zapisalismy
ale orga trzeba miec ...
wracajac do senda - kiedy gramy nastepne cw ?
obiecujemy ze nie bedziemy zylowac nontoper jednego strata
mamy kilka w zanadrzu - uwaga kazdy rownie skuteczny

ostatnie pytanie (jesli byly jakies :) ) gdzie zapisaliscie repka
bo ja nie zapisalem a chcialem pokaz wnuczka :D

pozdro
nara
GL&HF

Xeran
16th April 2006, 03:37 PM
Siemka
Chcialem powiedziec ze juz coraz lepiej idzie mi w squl wiec powoli bede wracac na W3, lecz widze ze tu sie dzieja okrutne rzeczy... Czy to prawda ze kaln sie sypie i ludzie nie chca grac?!?!? Bracia, BoS nie powinien nigdy czegos takiego przezyc. Musmy wziasc sie w garsc i to wszyscy nie tylko szamani i wodz lecz tez siepacze i peoni bo to w nich jest sila! Wiec mam nadzieje ze uda nam sie szybko nadrobic zalegly czas bo kiepsko widze nasza przyszosc..

Pozdro dla Bractwa!
Xeran

PS Wesolych Swiat ;)

TonyC
20th April 2006, 10:24 PM
Tommor if will be ppl we play CW with RA

at 20 or more pls be ppl

TEAM FOR CW:
Stefan: 152
Ardanis: 140
Maryan: 133
TonyC: 129
Pronci: 128

Reserve:
Nizoral: 111
Elhan: 92
Phob: 79
X-killa: 75
Andy: 66

TonyC
9th May 2006, 11:53 PM
CW with pQp

Ardanis
13th May 2006, 05:37 PM
Maryan jak bedziesz mial chwile wolnego czasu, to czy moglys zrobic aktualizacje tych statystyk, bo sa juz mocno nieaktualne, sporo osob przybylo i odeszlo, i punkty sie pozmienialy.

Aha, i teraz do shamanow: czlonkowie klanu skarza sie, ze jest za malo gier na punkty, i zgadzam sie z nimi bo z tego co widze to chyba 90% gier na punkty jest rozgrywanych z moim lub Tonego udzialem. Czy moglibyscie na przyszlosc sami organizowac privy z peonami i gruntami, nawet 3v3 + non bos ppl, zeby nie bylo takich sytuacji, ze peon ma -20 za to ze nie gral w zadnej grze na punkty, tylko dla tego ze nie udalo mu sie trafic na mnie czy tonego. Wiem, ze nie kazdy ma z was ma tyle czasu na gre co ja, czy tez Tony (on troche mniej odemnie :P), ale jak juz jestescie na xpamie, to popatrzcie czy nie za np. 5 minut ktos nie konczy i nie bedzie mozna zagrac priva. To tyle odemnie. GL & HF!

Namroth
13th May 2006, 06:30 PM
YYy....czyli kazdy moze organizowac gry na punkty ? Nawet taki noob jak ja ? :D

Ardanis
13th May 2006, 06:35 PM
NO OCZYWISCIE ZE TAK!! Jesli bedzie przynajmniej 3v3 bosow to nie ma zadngeo problemu, moga byc nawet same peonki, byle byli z bosa. Takiego repa dajesz na forum/poczte i ktos napewno go oceni.

Translation for non polish clan members:ALL BOS PPL CAN CR8 GAMES FOR POINTS, SHAMANS AND CHIEF DONT HAVE TO PLAY IN IT. THAT GAME U HAVE TO PUT ON FORUM, OR SEND AT E-MAIL. IT WILL SURLY BE WATCHED AND ALL PLAYERS WILL GET THEIRS +/- POINTS.

Namroth
13th May 2006, 06:52 PM
no to Cool.teraz na pewno bede mia wiecej punktów niz ardanis :D

Ardanis
15th May 2006, 01:09 AM
Who wants to see, and learn something about teamplay, and rael skill, should see those replayes.

http://rapidshare.de/files/20474271/repy.rar.html

edit: i forgot about two replayes, so i will add them normaly.

Pronci
19th May 2006, 09:08 PM
Zapisuje nasz klan na turniej w dote. Mam nadzieje że bedziecie miec czas na rozegranie paru meczy.
Taki skład wystawie tylko napiszcze (wódz i szamani) czy pasuje, jeżeli nie to napiszcze kogo brakuje a kogo wyrzucić:
1)Clan: BoS
2)Captain: [BoS]TonyC
3)Players: [BoS]TonyC, [BoS]Ardanis, [BoS]Stefan, [BoS]Maryan, [BoS]Pronci, [BoS]Nizoral, [BoS]Namroth, [BoS]Pectoralis, [BoS]Phob, [BoS]_coco_

Piszcie szybko bo decyduje data stępla pocztowego :) tzn kto pierwszy sie zapisze ten gra, jest 16 miejsc, a juz 7 klanów sie zgłosiło

maryaChi
19th May 2006, 09:11 PM
ofc bedziemy mieli. Tylko tym razem zapisz 1 team z dynamicznym skladem :)

Ardanis
19th May 2006, 10:46 PM
Ja bardzo chetnie zagram, mysle ze w zwiazku z tym, ze skoro bedziemy walczyc z teoretycznie mocniejszymi przeciwnikami, musimy wziasc sie do pracy. Prontek, powiedz kiedy zaczyna sie ten turniej, bo nie wiemy ile jest czasu na treningi. Aha, chyba musisz swojego posta przetlumaczyc na angielski bo coco i pecto nie zrozumnieja :)

Translation for non polish clan members: I will gladly play in that tournamen, signme in. I supose that we will fight with much more skilled teams, so we have to organise some tranings, or somethimg like that. Oh, and translate your post to english, coz coco and pecto are on the players list, and they surly dont know whats going on :)

maryaChi
20th May 2006, 04:05 AM
zapisuj. Nie ma o czym myslec.

Pronci
20th May 2006, 10:35 AM
No to chyba sie spóźniłem :) mozemy liczyc na to ze ktoś sie wycofa jestemy zapisani jako 17 team

Luki_Bos
21st May 2006, 07:23 PM
hehe ja tez sie pisze wkoncu dotka to jak jazda na roweze nie zapomina sie tego ^^ jak fajnie moge pisac na forum :) bo cos mialem zrypane :]

Ardanis
21st May 2006, 08:25 PM
Luki!! :) Alez bedzie smerfna zabawa :D Wiesz chyba, ze bedziesz musial zrezygnowac z WoW??:> A nie jestem pewien czy wytrzymasz...;p

Translation for non polish clan members: Luki! Its great that you are here :) I supose that u will have to put WoW away for some time, but im not sure how long u can stand it ;p

Xeran
22nd May 2006, 12:05 AM
No Luki witamy na forum :D I jak sie pisze? :D

TonyC
22nd May 2006, 12:34 AM
English Pls!!:mad:

[Bos]Gang
22nd May 2006, 01:28 AM
ya nubs english ^^

Pronci
22nd May 2006, 09:12 PM
poinformujecie innych zeby sie zarejestrowali na stronie turniejowej, bo ja nie bede miał teraz czasu

All ppl who will be play on Tour pls register on www.dotareplays.com/tour/

maryaChi
23rd May 2006, 02:18 AM
Jak sie zarejestrowac? W sensie czy sa jakies wymagania... Zapisales nas jako team, zapisales ludzi i jak mnie zapisales maryan to nie zrobie za dobrze jak zarejestruje sie jako Szef_Osamy?

[BoS]Basior
23rd May 2006, 10:59 AM
Zapisałem nas jako team ale musze teraz dodać ludzi do teamu. A żeby to zrobić musicie sie zarejestrować, najlepiej z tagiem.

napisało mi sie na koncie basiora :)

Pronci
24th May 2006, 11:02 PM
mamy juz ustaloną grupę, i mysle ze juz jutro możnaby zagrac jakaś gre bo nie wiem czy w weekend uda nam sie rozegrac wszystkie mecze

maryaChi
25th May 2006, 11:32 AM
No to zle wiesci bo bede mogl grac dopiero od czwartku za tydzien. W takim razie GL HF wszystkim.

Pronci
25th May 2006, 11:47 AM
Coś mi sie wydaje ze będzie tak jak zwykle, że nawet 5 osób nie zbierzemy zeby zagrac turniej.
I moze łaskawie reszta sie zarejestruje na stronie turnieju.

A jak nie chcecie grac to napiszcie, bo szkoda tego mojego pisania tyle, wykresle nas z turnieju i po sprawie.

Namroth
26th May 2006, 04:42 PM
No i co z tym tourem ? Gramy ? Czy jak zwykle totalna olewka ? To sie zaczyna robić nudne.Każdy ma w tym klanie wszystko w dupie.Zero jakiegokolwiek zaangażowania.Nawet nikomu sie nie chce wypowiedziec na forum, czy gramy toura czy nie ?Śmieszne po prostu.Szefa nie ma.Nikt sie nie odzywa.Odpowiedzcie mi na jedno pytanie wiec : po HOOJ jestescie w klanie, skoro macie głeboko w dupie wszelkie sprawy klanowe ? Moze zacznijmy od definicji klanu, bo MOZE ja czegos nie łapie.Czym jest klan i po co sie go zakłada?Po co sie wstepuje do klanu ? Czy ktokolwiek potrzebuje klanu, aby grac w w3 ? Aby rozgrywac puby, privy, aby czatowac? Potrzebujecie klanu, zeby miec kontakt ze znajomymi z wara ?No chyba qrwa nie.Kaln jest chyba po to, aby rywalizowac, grywac cw ( jak sama nazwa mówi CLAN war), tournieje, itp.No i pzrede wszystkim, aby sie interesowac tym, co sie dzieje w klanie.A tu po prostu zero.Śmiech.Połowa ( jeśli nie wiekszość) klanowiczów nie ma nawet konta na forum ( lub go nie używa ).Mówi tosamo, przez siebie, jak im zalezy na klanie.....
Niech Ci, którzy sobie olewają, zastanowią sie troche nad tymi pytaniami.NAPRAWDE, aby grac, klanu nie trzeba.A jeśli decyduje sie juz do jakiegos wstąpić, to chyba troche wysiłku trzeba włożyć ( chocby zarejestrowac sie na forum, i udzielac od czasu do czasu).A WÓDZ powinien sie angażować najbardziej.A nie grać w wowa=/

Pozdrawiam

P.S
Zeby uprzedzic pewne komenty napisze, ze jeśli to jest klan tylko z nazwy, a nie taki, który grywa cw, sparingi, turnieje, są w nim treningi, spotkania, itp, jeśli jest to klan, w którym kazdy robi sobie co chce, i jedyną oznaką ze to jest wogóle klan, a nie banda graczy, którzy maja wszystko w dupie są 3 złote literki "Bos" to ja jestem off.Nie takiego klanu szukałem.Żeby grac w wara, klanu nie potrzebuje.Wiec jesli Bos jest własnie takim klanem, gdzie wszystko wszystkim wisi, to niech ktos napisze.Z góry dzieki

Y4r0
26th May 2006, 05:16 PM
O turnieju nic nie pisze bo pro ja nie jestem zeby w nim grac Tt
Co do klanu to ci mówiłem że nic sie nie dzieje w nim zanim do niego dołączyłeś:)
Tony gra sobie w WoWa czy bądź co innego i wchodzi raz na tydzien i wywala tych co są raz na tydzień bueheheheh i'm lovin it

Namroth
26th May 2006, 06:32 PM
Hmmm....jakby nie patrzec Jaro, masz racje....conieco mi wspominałes o bosie....szkoda ze nie brałem tego na serio.Ale widze, ze niestety to prawda, tT.......

TonyC
26th May 2006, 07:10 PM
FFS I was 1 WEEK away from warcraft(i didnt play wow if u mean that) i back and what i see:

1 BIG bull****

-no ppl online...
-no training games...
-few ppl left clan...
-few ppl said its my fault...
-we lost cw becouse of walkover-NO PPL

Enought this...

Im mad now

:mad:

Kn0r3k
29th May 2006, 06:00 PM
To dankan: its not to 10% of ppl, its to 10% my clan members and i dont see why that 90% cant use english??

Hard for them??

So talk polish whisping to person.

Sorry, musze to napisac :D

I think that in poland, there are many non-pl ppl. We should respect them, it seems that not all of us understand that on the streets, when they can hear us and can't understand us.... It's not nice, it's realy rude....
What's the conclusion ??
We should learn english (or german... germans are the biggest minority(jak jest mniejszość narodowa :P) in poland) and speak english on the streets !! If u have to speak polish to your friend, do it quiet, so noone else can hear you !!

Ardanis
29th May 2006, 08:36 PM
Guys, i aranged a cw with ATH (for u G :D).
It will be Friday, but i dont know at what houre. Propoby 18:00 server time. I have to know who will be at that time, or who can be later/earlyear.

Death_Force
29th May 2006, 09:19 PM
On friday... Hmmm... Sweet 4 me :] I can play :D

maryaChi
29th May 2006, 09:30 PM
I will be too.

Namroth n/c. Moim zdaniem klan jest po to zebysmy mieli wieksza przyjemnosc z gry, a nie po to zeby wygrywac cw i turnieje. To ze ffs nie moglem byc w weekend tak jak i kilku innych nie znaczy że mam klan w dupie, tylko że dota nie jest dla mnie pierwszorzędnym zyciowym zajęciem.
I tak Ci szczerze powiem, że nikt za Toba nie płacze - niektore głosy sa wręcz przeciwne - mozesz być pewien że Cie ponownie jako szaman do klanu nie zaprosze, bo łaski nam wielkiej nie robiles będąc w BoS...

PZDR

Namroth
30th May 2006, 09:04 PM
N/c to jest podejscie klanowiczów do turnieju, i to co sie działo podczas meczu z nO-Oh, oraz ogólnie cała organizacja klanu.Znaczna większość klanu ma wszystko w dupie.A mi sie to nie podoba, i dlatego gg no re.Wisi mi to, czy ktokolwiek za mna płacze czy nie, tak samo jako wisi mi cały wasz klan.Myslałem, ze bos jest dobrym klanem, ale sie po prostu pomyliłem.IMO klan jest włąsnie po to, aby grac cw, turnieje, privy klan vs klan, itp, aby RYWALIZOWAĆ.Do grania privóv z kumplami, do czatowania, siedzenia na kanale, itp klanu nie potrzeba.Z checia wiec wysłucham, W JAKI SPOSÓB bycie w klanie zwieksza Ci przyjemnośc z gry :> Co do łaski, to takie komenty mozesz sobie darowac.Pomijając to ze nie mam najmneijszego pojecia o co Ci biega, sam poziom tego, co napisałes sprawia, ze wybacz, ale nie odpisze.Nie bede sie zniżał do takiego poziomu -.-
A co do sugerowania,. ze dota jest dla mnie NAJWAŻNIEJSZA w zyciu tez sobie daruj, k ? Mam po prostu wystarczająco duzo wolnego czasu, aby kazdego dnia zagarc conajmniej 1 gre, a ze daje mi to radosc, to to robie.Moge tylko powiwedziec, ze gdyby zależało Ci nawiązanie ze mną dyskusji, to przeczytał bys dokładnie, to co napisałem wczesniej( a tak wyraźnie pisało, do kogo adresuje moją wypowiedź.Na pewno nie do Ciebie, bo Ty napisałes ze nie mozesz byc na tourze).A fakt, ze tego nie zrobiłes mówi, sam przez siebie ze ten post ma na celu obrażenie mnie.Ale mi to >< Każdy może se robić co chce.Można jechać po kims wprost ( wyzwiskami) a można w sposób bardziej wyszukany.Tak samo można, nagle zapomniec o kims, z kim grało sie przez kilka tyg, co nie Ard ?Jak kto woli, co nie ?:>

Gl & HF, cya

Elhan
30th May 2006, 09:11 PM
Odpowiedzcie mi na jedno pytanie wiec : po HOOJ jestescie w klanie, skoro macie głeboko w dupie wszelkie sprawy klanowe ?(....)Aby rozgrywac puby, privy, aby czatowac? Potrzebujecie klanu, zeby miec kontakt ze znajomymi z wara ?No chyba qrwa nie.

Az sie zalogowalem zeby conieco skrobnac ;).
Ze wszystkim sie zgadzam, tylko na odwrot :>.

Niech Ci, którzy sobie olewają, zastanowią sie troche nad tymi pytaniami.NAPRAWDE, aby grac, klanu nie trzeba.A jeśli decyduje sie juz do jakiegos wstąpić, to chyba troche wysiłku trzeba włożyć ( chocby zarejestrowac sie na forum, i udzielac od czasu do czasu).A WÓDZ powinien sie angażować najbardziej.A nie grać w wowa=/

Jedni choduja rybki, inni zbieraja znaczki. Kiedy juz podrosniesz, otworzysz oczy, wylaczysz komputer, wyjdzisz z pokoju i zobaczysz cos poza dota, dowiesz sie, ze mozna grac od czasu do czasu w dote i mieć xxx innych zajec i czuc się z tym bardzo dobrze :). Po pewnym etapie granie w dote nie sparwia ci już tak wielkiej frajdy i grasz kiedy masz chwile wolna czasu, i to głownie kiedy znajdziesz kogos znajomego,granie z randomami to zero frajdy, grasz bo masz znajomych i to cie trzyma, nie chec bycia naj w tym, tylko spotkania ludzi których znasz pewien okres czasu i z którymi w pewien sposób chcac nie chcac się zzywasz. Gdyby ich nie było,w ogole by się nie gralo :). Wiec odpowiadajac na Twoje pytanie – tak klan to zbieranina ludzi, którzy się lubia i chca ze soba pogadac (w ostatnim czasie troche się pozmienialo ;-) ), spedzic chwile czasu. Ale sa rozni ludzie, rozne zestawy panvitam ;).

P.S
Zeby uprzedzic pewne komenty napisze, ze jeśli to jest klan tylko z nazwy, a nie taki, który grywa cw, sparingi, turnieje, są w nim treningi, spotkania, itp, jeśli jest to klan, w którym kazdy robi sobie co chce, i jedyną oznaką ze to jest wogóle klan, a nie banda graczy, którzy maja wszystko w dupie są 3 złote literki "Bos" to ja jestem off.Nie takiego klanu szukałem.Żeby grac w wara, klanu nie potrzebuje.Wiec jesli Bos jest własnie takim klanem, gdzie wszystko wszystkim wisi, to niech ktos napisze.Z góry dzieki

Podaj może jakas definicje klanu? :). Chyba jednak nie do konca trafiles pod dobry adres, ale to tylko moje zdanie. Klan to nie koniecznie cw, urnieje itp. Dla mnie to po prostu grupka dobrze znajaych się ludzi, inna sprawa, ze w pewnym momencie poszlo się na ilosc , w pogoni za nie wiem czym, i wszystko się rozsprzeglo. Dla mnie bos jest wlasnie tym,chociaz i mnie nie ma od hen,hen, odpoczywam od doty co nie znaczy, ze zapomnialem o tych wszystkich murzynach :P. Chcialem napisac duzo wiecej rzeczy, ale w pospiechu gdzies wypadly =).

Namroth
30th May 2006, 10:00 PM
No baa, ja widze ze nietrafiłem pod dobry adres.I dlatego odszedłem.Proste.Nie wiem tylko kto, i po co robi z tego afere....

P.S.
A co do Twojej def klanu, to chyba przeszadzasz.Starasz mi sie narysowac wasz klan, jako jakies bractwo ludzi, których łączy przyjaźń, którzy spedzają ze soba czas, spotyakają sie, którzy graja TYLKO jak są znajomi.A przeciez, jakbys sie dobrze zastanowił, to sam bys doszedł do wniosku, ze tak nie jest.Powiedz szczerze : ile osób znasz naprawde z bosa w realnym zyciu ? Powiedz ilu spotkałes? Powiedz CO o nich tak naprawde wiesz? Znasz odpowiedzi na te pytania ? Bo ja tak.Teraz zdajesz sie udowodnic mi ze jestescie przyjaciółmi, a pzreciez nie spotkaliscie sie nigdy i mało prawdopodobne, z ekiedykolwiek spotkacie( sam wiem dobrze, ze NIEMOZLIWE jest niemalze spotkanie sie wiekszością klanu).A nawet jesli, to bedzie to jedno ( moze 2 spotkania ).A potem wasze drogi sie rozejda, kazdy pójdzie w swoją strone, wybierze jakeis studia, prace, rodzine itp.Fakt, nietrudno jest dzis utrzymywac kontakt, i spotykac sie w obrebie 1 kraju, ale jestem niemalze pewien, ze tego nei bedziecie robic JAKO klan.Moze pojedyncze przypadki.Prawda jest taka, ze jak pzrestaniecie grac w dote( a kiedys to nastąpi ) to wasza "przyjaźń", którą tyle budowaliście, i które teraz mi udowadniasz, po prostu prysnie.Moze nei od razu, ale z czasem coraz mneij bedzie kazdego z was łączyło z pozostałymi i z czasem samo jakos tak sie stanie, ze pzrestaniecie nawet utrzymywac kontakt.Wiec daruj sobie te wykłady :)
A co do def klanu, to mysle, ze tu rozmowa jest bezcelowa, bo kazdy ma inną.Mimo to, ja swego zdania nie zmienie.Dla mnei klan zawsze bedzie sie kojarzył z ludzmi, których łączy PRZEDE wszsytkim zamiłowanie do gry, rywalizowanie z innymi, szkolenie sie, rozgrywanie we własnym teamie meczów vs innym teamom, ludzmi, którzy mają czas i ochote by poswiecac czas na tą gre.A bos takim klanem nie jest.Moim zdaniem bois jest klanem strasznei zamkniętym, ktry gra jedynie privy wewnątrzklanowe i od czasu do czasu jakies tam cw.A wiecej czasu spędza na gadaniu niz graniu.A mi to nie odpowiada.Mam wystarczająco duzo kolegów/koleżanek w moim zyciu, aby nie spedzac czas na głupich pogadauszkach na czacie, z ludzmi, których na oczy nie widziałem, i o których NIC nie wiem :> Nie oznacza to ze sie zamykam na znajomosci, ale uwazam ze gadac mozna grając.A jesli ktos szuka znajomych/przyjaciół poprzez gry to chyba troche niewłasciwe miejsce wybrał ~~Moge powiedziec ze bos jest własnie takim klanem emocjonalnym, klanem "przyjaciół" , zamknietym na innych, zyjacym swoim własnym zyciem, grajacym wewnętrzbne gry, itp.Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, ze to jest wszsytko złudne, i rozpadnie sie, jak pzrestaniecie grac w wara( z małymi wyjatkami).Ale to wasza sprawa, naparwde nic mi do tego.Róbcie co chcecie.Ciesze sie, jesli wam to daje radość.Pozdro to all.3m sie.

P.S. 2
tak na marginesie, imo jednym z największych błędów online gamingu jest zbytnie emocjonalne angażowanie sie w to.Konczy sie to zazwyczaj rozczarowaniem, kiedy przestaje sie w cos grac.Ale to sa tylko moje spostrzeżenia.Moge sie oczywiscie mylic.Nie obchodzi mnie to jednak, bo to ni emoja sprawa.Jak juz napisałem : róbta co chceta...

Jeszcze jedno.Możesz sobie darować zgrywanie sie i udawanie mądrego.Nie wiem za kogo Ty mnie uważasz, ale moge Ci powiedziec ze jakbys powiedział mi tekst typu :"Kiedy juz podrosniesz, otworzysz oczy, wylaczysz komputer, wyjdzisz z pokoju i zobaczysz cos poza dota, dowiesz sie, ze mozna grac od czasu do czasu w dote i mieć xxx innych zajec i czuc się z tym bardzo dobrze" prostu w oczy to bym Ci od razu przypierdolił w Twoją zapewne nie brzydką twarzyczke :) Fakt, ze mam duzo czasu, i ze lubie dote i spedzam nad nią kilkanascie godz tygodniowo, nie oznacza ze jestem niskim zakompleksionym , piegatym okularnikiem, który nie ma znajomych/przyjaciół/dziewczyny, bo tak sie składa ze mam ;) A jesli chcesz sie pzrekonac mojej reakcji, to zapraszam, w kazdej chwili moge Ci podac adres.Uwazaj troche na słowa, i zachowuj maniery.Przydatne w zyciu.
Pzdr.Cya

maryaChi
30th May 2006, 10:46 PM
A gadaj sobie co chcesz :P Ja i tak zdania swojego nie zmienie, że Dota to duza czesc Twojego zycia i gadanie ze masz wystarczajaco duzo kolegow/kolezanek, i nie chce Ci sie z nikim na bn gadac nie robia na mnie wiekszego wrazenia.

W pamieci pozostanie mi tylko to ze gdy wchodzilem na bn namroth byl online, jak schodzilem - namroth nadal byl online :) Zapamietam tez namrothowskie madrosci wyglaszane wszem i wobec, bezsensowne pouczanie, pseudointeligentne docinki, czasem graniczące z obrazliwymi tekstami. Pewnie i dlatego zapamietam tez pytania memberow "gdzie moj najlepszy przyjaciel namroth? :D" "namrotha mi nie szkoda, ale co jest z proncim?" (pronci wrocil po dniu nieobecnosci bo "juz mi przeszlo" - by pront). Nikt takiego pojęcia o tym co robi na bn oprocz Ciebie w Bos nie mial. Mozliwe dlatego nie pasujesz do tego klanu. Zreszta sam to zauwazyles i zdecydowales ze nie bedziesz juz z nami.

Nie ma co ukrywac ze reprezentowales lepszą (pod względem umiejętnosci) część Bosu. Dlatego w pewnym sensie szkoda ze juz Cie nie ma. Z drugiej jednak mańki czasami wprowadzales niezdrowa atmosfere w klanie.

EDIT: Takie pogrozki zachowuj dla siebie :P Wzbudzaja jedynie smiech czytajacych :)

Namroth
30th May 2006, 11:13 PM
Nie powiedziałem ze mi sie nie chce, ale wole pograc niz tracic czas na gadanie.Pogadac sobei moge w szkole np., albo gdziekolwiek po za nią, na bn szkoda mi na to czasu.I wisi mi to , czy na Tobie to robi wrazenie czy nie.Jakbys uważał na słowa, forumłuąc oskarzenia wzgledem kogos, czy zgrywajac sie z niego, to nie musiałbym nawet sie teraz z Tobą kłócić, nie uwazasz ? :) A co do pogróżek, to po prostu mówie, ze nienawidze, jak ktos wydaje jakikolwiek osąd o moim real życiu, nie mając o nim najmneijszego pojęcia.Tak samo nie lubie zgrywusów zza komputera.Z wielką chęcia bym si eprzekonał czy Elhan by mi taki tekst powiedział prosto w oczym, bo niestety, ale jestem dośc nerwowy, a pzrynajmniej jesli ktos stara sie byc dowcipniejszy, niz jest ;)
A co do tego, ze nie pasuje, to sie zgodze.Bo nie takiego klanu szukałem.I ze predzej czy później bym to odkrył to tez sie zgodze.
Myśle ze co do atmosfery tez sie zgodze.Znaczy jesli by patrzec na to wszystko, bez szukania przyczyny.Bo sam dobrze pamietam jak sie czepiałem np. killi, kiedy mnie nie ostrzegł ze kogos nie ma i zdechłem.Jak dla mnei dota to team game, i mam fun, tylko wtedy, kiedy gram w ok teamie.Bo jedno to brak umiejętności ( nei kazdy musi dobre grac ) a co innego to hmm..debilizm? ( nei wiem jak to nazwac), kiedy klanowicz, nie powie słowa, ze ktos miss i głupio giniesz, tracąc kase na item, na który długo zbierałes...albo np. w sytuacji, gdy herr grał leviatanem, i przez to, ze nei powiedział ze nie ma ulti, zdechlismy wszsycy i stracilismy srodek.Wkurzały mnei takie sytuacje, bo jak ja gram to staram sie zawsze zagrac dobrze( na tyle, na ile umiem), a przynajmneij tak, zeby ludzie z mojego teamu nie mieli do mnie pretensji.I to imo nie jest kwestia umiejętności, tylko doswiadecznia, faktu ze w dote gram z przerwami od ponad roku.Nie lubie po prostu solo playersów w dote, którzy grają niby w Twoim teamie, a tak naprawde całkowicie odrębną, osobną gre, i nawet słowa nie potrafią powiedziec przez kilkadziesiąt minut jej trwania.
Zgodze sie takze ze teraz duzo gram.Nie miałem pzrez 6 miechów miecha, od kwietnia znowu mam, i odreagowuje.Z czasem mi sie znudzi.

To tyle ode mnie.Cya & peace.Ci , którzy chcą wiedzą jak mnie znaleźć...

X-Killa
31st May 2006, 11:15 AM
Jednak umieram. Pipka - Basior pewnie myslal, ze nie doczeka tej chwili jednak nawet X-Killa zaresjestrowal sie na forum. Nie moglem juz wytrzymac kiedy czytal wypowiedzi mojego przyajciela Namrotha wiec postanowiem sie wypowiedziec. Troche to dziwnie brzmi jesli koles ktory jest online 12 godz na dobe mowi, ze ma kolegow i kolezanki. Marian slusznie zauwazyl ze nasz byly klanowicz zawsze byl na bn, tyle ze jego obecnosc nie wiele wnosila.
A co do tego, ze cie nie ostrzeglem to tak naprawde mnie to walilo czy zginiesz czy nie. Ja wchodze zadko, gram jedna dote dziennie i to o godz 23-24 wtedy mam wszystko serdecznie w dupie a tym bardziej to, ze cos ci sie nie podoba.
Na cale szczescie zauwazyles w pore ze nie mozesz wiazac przyszlosci z tym klanem. Ostanio wolalem grac puby niz byc z kims takim jak ty w druzynie. Jest sporo PRO clanow pewnie przyjma cie z otwartymi rekoma potrzeba im takich ludzi jak ty. I nie mow, ze w realu to bys nam nie wiadomo co zrobil. To jest nie mozliwe bo kiedy, jesli caly dzien grasz albo spisz bo nocnej sesji. Powodzenia bede za toba tesknic :*

Elhan
31st May 2006, 03:32 PM
Musimy teraz zrobic skan i wrzucic sobie pierwszy post Killi w ramke :).
Zmeczony jestem, przeczytalem wszystko, choc troche tego bylo, ale widze, ze juz nie musze na nic odpowiadac, bo inni mnie wyreczyli ;).
Kutwa jak ja kocham zblizajace sie sesje i te przejeba** z zaliczeniami wszystkimi :D.

FeniX`cK
1st June 2006, 09:19 AM
o lol! Namroth masz racje! (prawie :P) co do slow ze wydaje nam sie ze ten klan to jedna wielka rodzina... To nie ktorym wlasnie tak sie wydaje i chyba maja racje bo nie odeszli tak jak Ty z tego clanu gdy byl w rozsypce i trzymaja sie caly czas razem! Zreszta jestes tutaj krutko i nie wiele o nas wiesz i jak widac do nas nie pasujesz / pasowales.
A co do tego ze masz wystarczajaco duzo kolegow i kolezanek do pogadania i nie musisz gadac na BN to n/c po tym jak przebywasz dzien w dzien 12/24h na xpamie. A moze chciales powiedziec ze masz duzo e-kolezanek e-kolegow xD
Zreszta jebie mnie to w sumie i jak jestes taki g0zu i zalezy ci tylko na grze to idz do jakiegos AgL czy huj wi co jeszcze ;p
good lag & have fun
cU :*

Ardanis
3rd June 2006, 04:45 PM
Niestety czeka mnie przerwa od wara, i wogole od kompa. Mozliwe, ze potrwa to az do wakacji, nie moge na to nic poradzic, byc moze wpadne na bn co jakis czas. Cya guys ;)

GL & HF

EDIT: HŁE HŁE HŁE :) jednak nie bede gral tylko w weekendy, a tak to luuuuzik ;)

Ardanis
9th June 2006, 08:04 PM
I know that i can edit post, but if i do that, no one will read this :)

Tony, did EliteKnight wase in Bos?? coz hes a noob, quiter, and litlle kid, who needs a serious kick ass. Pls ban him, all ppl from bos, and for god sake, dont take him to clan. Hes acc: -13Fly- , or undead--

TonyC
16th June 2006, 01:37 AM
We lost cw with cfc :(

Y4r0
16th June 2006, 09:46 AM
nothing new tony :]

MaN-O-WaR
16th June 2006, 05:00 PM
We lost cw with cfc :(Tell me when u r playing priv games so Karlson and i can compare skillz from North privs to xpam privs ^.^

TonyC
18th June 2006, 01:08 AM
My Great Members, I decided that we will move to dota server:

host:server.dotareplays.com (66.232.105.164)
timezone:1

Pluses:
No Brazylians = no laggers
No lagging in chat
Many pro ppl play there
Will be in future many tournaments with real prizes!!

Minuses:
Our friends are on xpam, but ofcourse we can call them
Now there arent many games but it will change

So pls put dota server as ur default server.

Here is program which will add dota replay server to ur servers

Ur chief:
TonyC

FeniX`cK
18th June 2006, 09:16 AM
pogielo cie?
Wlazlem tam to na chacie tylko 1 bot na tournaments 0 i 0 gier... z kim ja tam mam grac? bez sens. jebac ze lagi czasem sa na xpamie ale tutaj przynajmniej jest z kim grac i w grach lagow nie ma ...
imo bez sens.

TonyC
18th June 2006, 12:32 PM
Omg ale z ciebie noob fenix...
Nie napisalem ze masz tam siedziec i czekac na ludzi, tylko bys ustawil tamten serwer jako priorytet i tam bedziemy grac privy, widzisz on niemoze miec ludzi jesli kazdy podchodzi tak jak i ty.

To Yaro : omfg czy wy jestescie nie kumaci... Klan mamy na xpamie i jesli jest malo osob to gramy na xpamie a tam bedziemy chodzic jak bedzie ludzi na priv bo tam niema lagow i spokojnie mozna sie zebrac.

FeniX`cK
18th June 2006, 05:48 PM
lol;p a na xpamie nie mozna? jakos dajemy sobie rade;] wogole powinni cie zbanowac za propagowanie innych servow na forum xpamu xP

"TONY THIS SERV IS A BUL**** :P" agree :)

Ardanis
18th June 2006, 07:13 PM
Od razu widac, ze nie wszyscy sa w temacie :) Ten "bull****" to serwer xpamowy, zakupiony przez adminow dla graczy, ktorzy preferuja dote i maja dosc brazoli i innych lagsynow (tyle wiem od elfa). No wiec, ja mam zamiar grac tam co jakis czas, nie non stop bo faktycznie nie ma tam jeszcze ludzi. Aha, na pubach ktore tam stoja graja duzo lepsi gracze niz na pubach w ktore wiekszosc pogrywa na xpamie, co znaczy, ze niektorzy mogliby troche podrasowac swoje umiejetnosci, bo jak ostatnio patrze... to mnie krew zalewa (np. Tony juz zaczol :D)

I wont translate this to english, coz imo its not needed. Pecto, and coco are plaing there when we call them for priv, so as u guys see, its not a problem for them to add this server as a default.

maryaChi
18th June 2006, 10:03 PM
Wiesz ard? W d*** mam przez kogo i dla kogo zostal zakupiony skoro tam nikt nie gra.

Aha, na pubach ktore tam stoja

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na jakich k**** pubach?

Bede gral na xpamie dopoki nie zacznie sie cos tam dziac i nie bede mial pewnosci, ze zakladajac pub gre, w przeciagu paru chwil bede mogl wystartowac. Prv moge grac, ale wczesniej mnie zawolajcie... Nie mam nieskonczonego czasu na granie i chcialbym nim rozsadnie dysponowac.

It was answer to ard post so dont be nervous noPL ppl ;)

Ardanis
19th June 2006, 12:26 AM
No przyznam szczerze, ze widzialem na wlasne oczy az 2(!) gry :p Cholernie malo, prawda? Ale jak by nie patrzyl, bez lagow i bez brazoli. Kolesie graja tak jak by grali dobrego priva, i tyle chcialem powiedziec. I nie wiem jak wy, ale ja postaram sie tam zajzec chociaz raz dziennie i sprawdzic czy nie ma jakiejs gry, chociaz by po to by wesprzec ludzi ktorzy pracuja nad tym servem, by dzialal i zeby zwiekszal swoja popularnosc.

A co do tego "bul****u" to tylko odpowiedzialem na posta fenixa, ze oskarza tonego za propagowanie nie xpamowego serva, kiedy ten jak najbardziej jest xpamowy :)

TonyC
19th June 2006, 11:31 PM
Gj Members It Was Gr8 Game

Im Pround Of U My Members

Cw With Egpg Really Pro Game And Balanced U Need Watch It

Y That`s The Bos What I Want :)

GG

Ardanis
20th June 2006, 01:11 PM
Bylo ciezko, to trza przyznac :) Ale jakos sie udalo. Po obejrzeniu repa, kto dalej twierdzi ze magnus jest lipny?:)

maryaChi
20th June 2006, 07:16 PM
Tak samo jak i pugna ... Taka juz jest moja rola w klanie ze gram w scourge albo magnusem albo pugna :P W zaleznosci od tego co zrobi przeciwnik ;] Killerami to oni nie sa, ale pomocą służą - oj służą :)

TonyC
23rd June 2006, 10:44 PM
We won 2 cw games with HQ

MaN-O-WaR
24th June 2006, 12:44 AM
We won 2 cw games with HQHail!
Tony when 1.20e will be on xpam mb we can play DotA - me + my room mate (if u dont have 8 players we can call buddies from North privs :D )
GL & HF

Y4r0
30th June 2006, 10:53 AM
ja jutro jade w góry na miech... bede sie pojawiał na bn czasami bo sąsiad ma neta :P

gl hf :)

Ardanis
9th July 2006, 05:57 PM
Jak juz mowilem wczesniej. wyjezdzam na wakacje, nie bedzie mnie tydzien lub dwa. Cya all, gl & hf.